Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1997 ZX7R üst kapak contası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1997 ZX7R üst kapak contası

1997 ZX7R üst kapak contası

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2008 - 10:52    Mesaj konusu: 1997 ZX7R üst kapak contası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 1997 model zx7r için üst kapak contası arıyorum servis her zamanki gibi 1 ayda getiririz dedi
1 ayda yaz biter be abicim....
başka bir yerde bulamadık nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
herkeze kazasız sürüşler...
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnce klingirik den kesmeyi yada ısıya dayanıklı sıvı conta düşündünüzmü?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li bu garip fitilli bi conta
yeri düz değil yinede teşekkürler
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayfun-R, anladım olayı, kolay gelsin o halde, umarım kısa zamanda bulursun. Servise bağımlı kalma, sahibinden.com da ebay da falanda araştır derim. Bakarsın bulunur Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li tekrar teşekkürler sahibinden , ebay ve google olmak üzere tüm interneti araştırdım maalesef yok tanıdığım bildiğim herkeze soruyorum.
Başa dön
ceze
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maslak oto san.veya Bostancı oto san. vb. yerlerde kapsamlı contacılar var buralarda yaptırabilirsin,orjinali kadar iyi olmasada işini görür,benim yerim dudullu des san. sitesinde gelirsen yardımcı olmaya çalışırım
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.05.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayfun-R, ya tayfun conta degilde bende sıfır debriyaj balatası var zx7 nin orjinal kawasaki posetinde duruyo isteyen olursa yada sanada lazımsa haber edersin Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliakin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadıcım bende var cıkma var üstünü zımpara yaparsan temizlersen kaliteli silokon yada sıvı jonta kulanırsan olur sana 70 ytl olur balıkesirden japon motor imel adresi akin636@hotmail .com
Başa dön
deliakin Çevrimdışı deliakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tayfun-R
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ceze , teşekkür ederim açık adres verirsen sana uğrarım ben türkiş bloklarındayım.

zxrhalit bu bana ikinci yardımcı oluşun ama bende debriyaj balatalarını yeni değiştirdim başkasına lazım olursa mutlaka haber veririm.

deliakin teşekkür ederim ama bana en üstteki kapağın contaşı lazım yani kauçuk fitilli gibi olan.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal