Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5833 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 31.05.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
Gözüm yolda olduğundan pek selam verenleri fark edemiyorum..
Veren varsa da eyvallah..
edy1 demiş ki:
2- yolda kalmış motorcu görürsende mutlaka dur bi ihtiyacı var mı diye sor..
Motosiklet kimine göre kültür kimine göre karizma..
Lakin yardımseverlik konusunda bu zihniyet başka araç kullanıcılarında yok... _________________ Ev alma, motor al...
BMW denilince hiç unutmam..
İstanbul' dan Antalya'ya gitmek üzere yola çıktım. Bilecikden sonra Bozuyük civarında kavşakda ki ışıklarda karşı şeritden bir korna sesleri yükseldi. Kafayı çevirip baktığımda 6-7 tane BMW li bir grup. Sanırım Eskişehide ki festivale gidiyorlardı.
Hepsi bir anda selam verince tuhaf oldu (:
Birde hava alanından sonra küçükçekmeceye çıkan uzunca bir virajlı yol var. Virajda makineyi yatırdım gidiyorum. Viraj çıkışında arkadan bir tane gsxr-1000 elini havaya kaldırmış. Smileyde ki gibi ( ) Bravo şeklinde işaret gösteriyor. Arada bir güzel oluyor böyle şeyler
Uzun lafın kısası. Selam verme/alma olayına pek takılmam. Açıkcası şehir içinde trafiin yoğun olduğu zamanlarda bende önemsemem. Onun dışındaki durumlarda bende veririm.
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 992 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 31.05.2008 - 15:42 Mesaj konusu:
motorsikletin,motorcunun az olduğu yıllarda biz yolda bir motorcuyu 500mt den görür mümkünse dururduk bil konuşmak için,motor sayısı artınca hele hele çinli çıkınca piyasaya kimse kimseyi iplememeye başlamadı,fakat harleyciler ezelden beri yani dünya toz bulutuyken bile aynıydılar hiç değişmediler heheheheheheheh _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 31.05.2008 - 15:56 Mesaj konusu:
ışıklarda arabayla duruyorum tam önümde tam hatırlamasamda ya 636 yada R6 var ama siyah herneyse ışıklarda duruken yanına pizzacı bir arkdaş geldi activa sıyla selam verdi başıyla ve gayet karşılığınıda aldı. Şu kesin tek bu değil bir kaç tane daha gördüm böle olay ve ışıklarda slm var ama trafikte %45 civarı _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1217 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 31.05.2008 - 16:23 Mesaj konusu:
Genelde chopercıler race sürücülerine pek selam vermiyorlar onlar vermiyorlar bende onlara vermıyorum zaten ama yardımlasma durumunda her türlü motora ve motorcuya her motorcunun yardım edecegıne ınanıyorum.
Ben de başımdan geçen bir selam verme olayını anlatayım,
Geçen hafta maşukiyeye giderken izmit dogu çıkışınındaki son tünele girmeden evvel kapatmış gidiyorduk yoldaki yol işareti koyan işçilerden bir tanesi nerdeyse orta şeride kadar geldi zıplayarak ve ellerini iki yana yukarı açarak ve bağırarak bizi selamladı ağzım bir karış açık dikiz aynasından adamın akıbetine baktım şaşkınlıkla _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
herkese merhaba, selam herhalde insani değerlerin gelişmişliğini gösterir diye düşünüyorum montaign nin bir sözü var ''insanlar başaklara benzer başaklar doluyken eğilir boşken başları dikleşir''
Genelde chopercıler race sürücülerine pek selam vermiyorlar onlar vermiyorlar bende onlara vermıyorum
dün başıma geldi aynısı besıktasta yan yana durmuşuz chopercı bır abı var yanımda karızma super ama sıyah vızor falan ılk korna caldım baktım oralı degıl kafamı hafıf one eğdim gene tınlamadı guldum gectım _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
geçen sene çeşmede kerman otel ile çeşme arasında tamamen virajlardan oluşan çok güzel iki aracın yanyana çok zor geçebildiği manzarası çok güzel bir yol var o yolda ilerlerken virajdan birdenbire karşıma 8-9 adetlik tamamen deriler içinde hepsi nazi miğferi gibi kask giymiş bir grup çıktı karşıma ikili sıra halinde geldiler en önde lider vardı hepsi birden ya ellerini kaldırarak yada kornayla selam verdiler hem şaşırdım hem hoşuma gitti
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 01.06.2008 - 23:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
Pizzacı arkadaşlardanda 15 tane falan karşılaştım hiçbiri selamıma karşılık vermedi
Kuryeci arkadaşlardanda genelde hiç karşılık alamadım..
Bak bu hepsindende ilginç bu konuya hasta oldum ben ya emeğine sağlık _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 01.06.2008 - 23:37 Mesaj konusu:
armyy,
Hakikaten süper bir test olmuş..
Yani bugüne kadar motosiklet, kask , yağ , performans parçaları TESTİ gördük ama sayende ilk defa böyle değişik bir test görmüş olduk..
Hakikaten iyi düşünmüşsün ve bu bir ilk sanırım..
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
hayabuso34, eyvallah..
excavator_zx6, zaten motorlayım hep artı bır caba gostermedım selam veren bırıyımdır bmw deme kavga cıkıyor
HakanDincer demiş ki:
armyy,
Hakikaten süper bir test olmuş..
Yani bugüne kadar motosiklet, kask , yağ , performans parçaları TESTİ gördük ama sayende ilk defa böyle değişik bir test görmüş olduk..
Hakikaten iyi düşünmüşsün ve bu bir ilk sanırım..
teşekkurler baskanım aklıma takıldıda bır bakayım dedım selamsızlar kımmış en cokta kucuk cc buyuk cc ayrımı var mı yok mu onu anlamak ıstedım... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
armyy, test için tsk ler süper bir test gercekten ama bence bu kişilikle alakalı kullandığı aracla alakası varmı bilmiyorum ama bence alakası yok ama selam vermek selam almak aramızdaki sevgi yumagının büyümesine neden olur ben mesela motorla giderken mumkun olduğu kadar selamımı gülümseyerek veriyorum belki %20 si gülümseyerek alıyor geride kalan %80 i içinde selam alanda var yönunu deiştirende var görmemezlikten gelende var ama 20lik kısım bana yetiyor.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız