Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)

'Selam verme konusunda' Küçük bir test... :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 31.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözüm yolda olduğundan pek selam verenleri fark edemiyorum..
Veren varsa da eyvallah.. Bravo

edy1 demiş ki:
2- yolda kalmış motorcu görürsende mutlaka dur bi ihtiyacı var mı diye sor..

Motosiklet kimine göre kültür kimine göre karizma..
Lakin yardımseverlik konusunda bu zihniyet başka araç kullanıcılarında yok...

Jet Ski

En son selis tarafından 31.05.2008 - 15:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 31.05.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW denilince hiç unutmam..
İstanbul' dan Antalya'ya gitmek üzere yola çıktım. Bilecikden sonra Bozuyük civarında kavşakda ki ışıklarda karşı şeritden bir korna sesleri yükseldi. Kafayı çevirip baktığımda 6-7 tane BMW li bir grup. Sanırım Eskişehide ki festivale gidiyorlardı.
Hepsi bir anda selam verince tuhaf oldu (:

Birde hava alanından sonra küçükçekmeceye çıkan uzunca bir virajlı yol var. Virajda makineyi yatırdım gidiyorum. Viraj çıkışında arkadan bir tane gsxr-1000 elini havaya kaldırmış. Smileyde ki gibi ( Bravo ) Bravo şeklinde işaret gösteriyor. Arada bir güzel oluyor böyle şeyler Gülümsüyorum

Uzun lafın kısası. Selam verme/alma olayına pek takılmam. Açıkcası şehir içinde trafiin yoğun olduğu zamanlarda bende önemsemem. Onun dışındaki durumlarda bende veririm.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 31.05.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsikletin,motorcunun az olduğu yıllarda biz yolda bir motorcuyu 500mt den görür mümkünse dururduk bil konuşmak için,motor sayısı artınca hele hele çinli çıkınca piyasaya kimse kimseyi iplememeye başlamadı,fakat harleyciler ezelden beri yani dünya toz bulutuyken bile aynıydılar hiç değişmediler heheheheheheheh
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 31.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ışıklarda arabayla duruyorum tam önümde tam hatırlamasamda ya 636 yada R6 var ama siyah herneyse ışıklarda duruken yanına pizzacı bir arkdaş geldi activa sıyla selam verdi başıyla ve gayet karşılığınıda aldı. Şu kesin tek bu değil bir kaç tane daha gördüm böle olay ve ışıklarda slm var ama trafikte %45 civarı

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 31.05.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genelde chopercıler race sürücülerine pek selam vermiyorlar onlar vermiyorlar bende onlara vermıyorum zaten ama yardımlasma durumunda her türlü motora ve motorcuya her motorcunun yardım edecegıne ınanıyorum.

Ben de başımdan geçen bir selam verme olayını anlatayım,

Geçen hafta maşukiyeye giderken izmit dogu çıkışınındaki son tünele girmeden evvel kapatmış gidiyorduk yoldaki yol işareti koyan işçilerden bir tanesi nerdeyse orta şeride kadar geldi zıplayarak ve ellerini iki yana yukarı açarak ve bağırarak bizi selamladı ağzım bir karış açık dikiz aynasından adamın akıbetine baktım şaşkınlıkla Şok oldum Şok oldum
ocal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.05.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese merhaba, selam herhalde insani değerlerin gelişmişliğini gösterir diye düşünüyorum montaign nin bir sözü var ''insanlar başaklara benzer başaklar doluyken eğilir boşken başları dikleşir''
Başa dön
ocal Çevrimdışı ocal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK Selamsız gezmek yok Çok gülüyorum Bravo
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 31.05.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Genelde chopercıler race sürücülerine pek selam vermiyorlar onlar vermiyorlar bende onlara vermıyorum

dün başıma geldi aynısı besıktasta yan yana durmuşuz chopercı bır abı var yanımda karızma super ama sıyah vızor falan ılk korna caldım baktım oralı degıl kafamı hafıf one eğdim gene tınlamadı guldum gectım Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ocal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.06.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen sene çeşmede kerman otel ile çeşme arasında tamamen virajlardan oluşan çok güzel iki aracın yanyana çok zor geçebildiği manzarası çok güzel bir yol var o yolda ilerlerken virajdan birdenbire karşıma 8-9 adetlik tamamen deriler içinde hepsi nazi miğferi gibi kask giymiş bir grup çıktı karşıma ikili sıra halinde geldiler en önde lider vardı hepsi birden ya ellerini kaldırarak yada kornayla selam verdiler hem şaşırdım hem hoşuma gitti
Başa dön
ocal Çevrimdışı ocal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 01.06.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Pizzacı arkadaşlardanda 15 tane falan karşılaştım hiçbiri selamıma karşılık vermedi
Kuryeci arkadaşlardanda genelde hiç karşılık alamadım..

Bak bu hepsindende ilginç Çok gülüyorum bu konuya hasta oldum ben ya emeğine sağlık Çok gülüyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.06.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Hakikaten süper bir test olmuş..
Yani bugüne kadar motosiklet, kask , yağ , performans parçaları TESTİ gördük ama sayende ilk defa böyle değişik bir test görmüş olduk..
Hakikaten iyi düşünmüşsün ve bu bir ilk sanırım..
Bravo Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
activa039
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.06.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kişiliğe gore deısıoÇok gülüyorumÇok gülüyorum
activa039 Çevrimdışı activa039 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 02.06.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, üşenmedinde bunumu denedin kardeşim Gülümsüyorum bencede vermiyor değilde çoğu farketmiyordur diye düşünüyorum Bravo bmw ciler hariç Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 03.06.2008 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34, eyvallah..
excavator_zx6, zaten motorlayım hep artı bır caba gostermedım selam veren bırıyımdır Çok gülüyorum bmw deme kavga cıkıyor Gülümsüyorum
HakanDincer demiş ki:

armyy,
Hakikaten süper bir test olmuş..
Yani bugüne kadar motosiklet, kask , yağ , performans parçaları TESTİ gördük ama sayende ilk defa böyle değişik bir test görmüş olduk..
Hakikaten iyi düşünmüşsün ve bu bir ilk sanırım..

teşekkurler baskanım aklıma takıldıda bır bakayım dedım selamsızlar kımmış Çok gülüyorum en cokta kucuk cc buyuk cc ayrımı var mı yok mu onu anlamak ıstedım...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.06.2008 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, test için tsk ler süper bir test gercekten ama bence bu kişilikle alakalı kullandığı aracla alakası varmı bilmiyorum ama bence alakası yok ama selam vermek selam almak aramızdaki sevgi yumagının büyümesine neden olur ben mesela motorla giderken mumkun olduğu kadar selamımı gülümseyerek veriyorum belki %20 si gülümseyerek alıyor geride kalan %80 i içinde selam alanda var yönunu deiştirende var görmemezlikten gelende var ama 20lik kısım bana yetiyor.....
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Sonraki
5. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal