Arkadaşlar sabah kahvaltısında annemi motor almaya ikna etmiştim ve hiç vakit kaybetmeden motorcuya gittim ve s&t kanuni gt250ryi sordum bir daha getirmeyeceklerini söyledi.Tam çıkacakken aşık oldum Yamaha Yzf 125r bu ne güzellik Allah'ım dedim....arkadaşlar motorum salı günü gelecek fakat ben size yamaha yzf 125r ile gt250r arasında bir karşılaştırma yapmanızı istiyorum bu arada satan kişi yamaha rahat 150-160'ı vurur dedi ne kadar gerçek bilmiyorum ama nese....Hangisini almalıyım sizce?
dostum ozellık deyınce nedense hemen max hız yada yok sukadar yapar bukadar yapar gıbı bır kıyaslamaya gıdıyorsunuz.bu cok yanlıs.oncelıkle makınenın kac cc oldugu bellı ondan beklentılerınde o yonde olsun.125 cc alıp 600 cc yada 1000 cc veya uzerı ss gıbı beklentılere kapılıp kendını oyle tatmın etme.eger guc ıstıyorsan ıstedıgın zaman elının altında olan guc guctur.tabi kontrol edebilene.örn senin max 150 km dedigin hız 1000 cc ve uzerı bı alet ıcın 1. viteste 3-4 sn civarı elde edilen bir hızdır.bunu daha kısa surede yapan vardır yoktur bılemem.ama kıyaslama yapmak ıstıyorsan ıllede yzf yanı yamaha ıkıncı elde senı uzer soylıyım.elınden cıkarırken zararın cok olur.gt ıse pıyasada ıyı gıdıyor.gercı global ve kanunı kapısmasından bıraz etkılensede bence gt hem daha gosterıslı hem 250 cc hem ucuz hem ıkıncı elde rahat gıdr.ama tabi öbürüde yamaha yanı yabana atmamak lazım.karar senin.hadi hayırlı olsun.
_RoMeO_
bilmiyorum bi yandan kalbim yamaha diyo çünkü kaliteli bi yandan beynim gt250r dio ne yapcam inan bende bilmiyorum...Ben bir kere başlangıç motoru alcam yani 125le başlayım sonra 250 liğe geçerim demeye şansım yok scooterdan sonra ilk hayalim gt250r di ama bugün yamahayı görünce hayallerim değişti gibi oldu
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1572 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 31.05.2008 - 23:18 Mesaj konusu:
alikemal42, Bence bu topiği açmana bile gerek yoktu sokaktaki çocuklara sorsan bile sana YAMAHA der. _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Arkadaşlar elinizde 9000 ytlniz var ve motorcuya gittiniz yamahaya mı bakardınız yoksa hyosung veya s&t kanuni(hala bu isim işini anlamış değilim ama nese)alırdınız....Ve neden yamaha yada hyosung'u alırdınız?
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 31.05.2008 - 23:56 Mesaj konusu:
alikemal42,
yamaha ile kanuni arasıntaki tek ortak şey!!
ikiside 2 tekerlekli baska hiçbir sey yok!!!
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
_RoMeO_, dostum 0 km aldığın motor her ne marka olursa olsun satarken kesinlikle zarar edersin! 0km kullanmanın en buyuk ve en önemli seyi,kafan rahat gönlün ferahtır ilk sahibisin gecmişte neler geldi makinanın basına diye düşünmezsin!!motoru aldığında plaka takıldığında en az%20 değer kaybeder marka önemli değil!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2650 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 01.06.2008 - 00:39 Mesaj konusu:
skp demiş ki:
2 milyar ı kredi çekerdim ninja 250 alırdım
En iyi seçenek. Hem japon hem 250cc hem de yakışıklı. Eğer varsa imkanın arkadaşın dediği gibi yap. Vay be bir YAMAHA'cı olarak bunu ben mi söyledim. _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız