Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - XL 700 v TRANSALP KULLANICILARINDAN bilgi almak istiyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

XL 700 v TRANSALP KULLANICILARINDAN bilgi almak istiyorum

XL 700 v TRANSALP KULLANICILARINDAN bilgi almak istiyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.06.2008 - 14:33    Mesaj konusu: XL 700 v TRANSALP KULLANICILARINDAN bilgi almak istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar
yeni transalp kullanıcılarından performans, yakıt ,max hız vs. gibi konularda detay alabilirmiyim
abs opsiyonu varmı mesela ,artci rahatmıdır,3.000 ytl daha verip f 650 gs mi almali (mesela)
yardımcı olursanız sevinirim.
olabildigince detay verirseniz cok iyi olur
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 01.06.2008 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanıyorum Türkiye'ye yeni geldi.. Kullanıcı var mı bilmiyorum ? Eski modelden çok var; polislerin altında bile görüyoruz ama ..

Bakalım belki vardır ?
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belki cikar
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye ye geldi Samsun Honda da var..

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni Transalp henüz yolda giderken görmek nasip olmadı.
Fiyatı biraz fazla bence.
Suzuki DL650A şiddetle tavsiye ederim.
Bir Yabancı dergide eski transalp'in daha başarılı olduğunu okumuştum yenisinden...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski kasasını bir kez kullanma fırsatım olmasına rağmen aşık olmuştum t.a ya ve hiç bir zaman eski kasasını kötüleyeni duymadım bence eski kasasını düşünebilirsin ve emin ol xl 700 fos çıkarsa kar bile edebilirsin yani yatırım amaçlı bile olabilir. ama kendini biraz kasıp 650 gs yerine 800 gs alabilirsin tabi arazi ağırlıklı düşünüyosan yok abi ben girmem diyosan patikaya benimde kanaatim 650 gs den yana olur.

Patriot99, kardeşim polislerin bile derken küçümseme ifadesi hissettim ona bakarsan adamlar bmw 1200 gs e biniyor Gülümsüyorum Çok gülüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akin abi senin yorumlarini bekliyorum
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
masmasmas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskisini kullandım yenisinin ön tarafını beğenmedim zvkler renkler meselesi Dil çıkarıyorum
650 gs almakta bence akıl karı değil tabi kendi yorumumdur
Başa dön
masmasmas Çevrimdışı masmasmas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.06.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri tek diğeri çift silindirli nasıl kıyaslanır ki . tabiiki zevk ve renk olayına girilmez . fark lı iki motordan söz ediyorsunuz. kıvraklık şehir içi kullanım . hafiflik .dağ taş kullanım
hepsi önemli ama t. a. tek geçerim .bu da benim görüşüm Delirdim Göz kırpıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 02.06.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bedenci, dostum yeni bmw de çift silindir
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 02.06.2008 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polidoryon, yeni transalp te nt700 ün mekanik aksamı bire bir kullanıldı nt700 binme sansım oldu ve sıkıntısız buldum ancak 08 de transalp simdilik hayal kırıklıgı gibi görünüyor en basta daha yüksek vergi dilimine dahil oldu bana göre motor hacmine göre elde edilen güc ve tork Beğenmedim Beğenmedim ikinci elde nasıl bir durum yasanır bilmem ama görünen o ki gelen gideni simdilik aratıyor uzun süreli kullanım amaclı alacaksan zaten söylenecek bir sey yok fakat ikinci elde ki talebi görebilmek icin beklemek lazım karar senin tabii
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal