Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 125 lik Scooter Tavsiyeleri..Lutfen yardim..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

125 lik Scooter Tavsiyeleri..Lutfen yardim..

125 lik Scooter Tavsiyeleri..Lutfen yardim..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gosling
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:19    Mesaj konusu: 125 lik Scooter Tavsiyeleri..Lutfen yardim.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oncelikle Selamdir herkese..Araniza yeni katildim.Umarim dogru yere acmisimdir konuyu..

1 ay icerisinde oncelikle scooter almak istiyorum..( su vespa tarzinda olanlardan) Ama teknik acidan konuyla alakali hic bir fikrim yok..İnternet ustunden arastirma yaptim..

Buldugum modeller bunlar..

1- http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7

AS 125 T modeli..

2- http://www.mondialmotor.com/

Urunler kismindaki 125 ZN modeli..

3- http://www.kanuni.com.tr/tr/Default.aspx

Classic 125 modeli..

Sizce bunlardan hangisini almaliyim..Artilari eksileri nelerdir? Alirken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir.

Yardimci olursaniz cok sevinicem..Herkese simdiden tesekkurler..
Başa dön
Gosling Çevrimdışı Gosling Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 30.01.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha cygnus Bravo
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 30.01.2008 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum 2 zamanlı kralı BWS Bravo 4 ZAMALI honda beat Bravo
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.01.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kymco moviexl-125 Bravo Bravo Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 30.01.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting,
Alıntı:

kymco moviexl-125

güzel tercih Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Gosling
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.01.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kusura bakmayin fiyat araligini yazmayi unutmusum haliyle verdiginiz modeller bana uymuyor..

Max. 1800 ytl olacak sekilde almayi dusunuyorum..O yuzden yukarda verdigim 3 model arasinda kiyaslama yaparsaniz cok memnun kalirim..Tesekkurler

Son Mesajdan 47 saat 51 dakika sonra eklendi:

up.. OK

Son Mesajdan 149 saat 58 dakika sonra eklendi:

yardim lutfen yaaaaa
Başa dön
Gosling Çevrimdışı Gosling Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leventm
Üye
Üye

MesajTarih: 28.05.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

activia al motoru 15 yıl sur =) ölüsü bile gidiyo çok saglam hatta dikkat edersen sucular ve pizacılar hep activia kullanıyolardır Bravo he yok para çok artisttik bişi diyosan al bi vespa bin Gülümsüyorum bence...
Başa dön
leventm Çevrimdışı leventm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmet_tuncer
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gosling yamaha cygnus rs al derim fiyatıda 1980 ytl sıfırın fiyatı.bizim bayilik var bayada sattık hiç sorun yapanda yok sonuçta yamaha.o fifaytlara çin malı alıcagına yamaha al kafan rahat olsun Göz kırpıyorum
Başa dön
mehmet_tuncer Çevrimdışı mehmet_tuncer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motoman
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gosling,

Yamaha Cygnus RS den sakın vazgeçme....yani yazdığın 3 motoru alma da 4 japondan ne alırsan al derim.....Ama fiyat olarak en uygunu cygnus lar şu an kampanyada geçici bir süreliğine ,,,acele et çabuk davrannnn...

İstersen benden de temin edebilirsin....plaka hariç sadece...peşin 1980,- ytl
0 232 4256875-0 232 4256804
Başa dön
motoman Çevrimdışı motoman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki an125 tavsiye ederim Bravo
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin alma da naparsan yap Bravo yamaha cygnus al indirm de var Delirdim

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bws den şaşma ustam sen istediğin kadar araştır ..bws de karar kılıcaksın araştır iyice bws yi 10 numara motor hız+sağlamlık+estetik+dayanıklılık.. hepsi1 arada aradığın herşey war

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

unutmadan ekonomide yaparsın ... yakıtıda ideal
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:41    Mesaj konusu: suzuki Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki an125 en iyi seçimdir.
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa al!! Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal