Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - EYÜP SULTAN ziyareti ve Sabah namazı Fotoları(yeni fotolar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

EYÜP SULTAN ziyareti ve Sabah namazı Fotoları(yeni fotolar)

EYÜP SULTAN ziyareti ve Sabah namazı Fotoları(yeni fotolar)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 01.06.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsin
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 01.06.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum derkunt abi allah kabul etsin
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 01.06.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin,aslında böyle etkinliklerde yapmanız lazım,illa her toplanmanızda elinizde bira ila poz vermeniz şart değil,maneviyattan zarar gelmez insana....
Başa dön
Badleon Çevrimdışı Badleon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 01.06.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin fotolar içinde emeğinize sağlık...
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah dualarınızı kabul etsin . fotolar süperrrrr.
Alper iyi geziyorsunuz maşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
esmerrab
Üye
Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanları cennet olsun derkunt abimiz eline sağlık ve diğer arkadaşların ettiniz dualar ruhlarına huzura erdirsin....!!!!!!!!!!!!
Başa dön
esmerrab Çevrimdışı esmerrab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt resimler çok iyi Bravo

TeTe bende gelecektim ama biliyosun durumları kalbim sizinle alpiser hariç Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TaMe_R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin OK resimler güzell Bravo
Başa dön
TaMe_R1 Çevrimdışı TaMe_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir organizasyon müthiş bir sabah oldu...fotolardaki yüzlere dikkat ederseniz herkesin nekadar huzurlu oldugu açıkca gözüküyor....

bu benim Eyüp Sultan a 2. pazar sabahı gidişim yaklaşık 9 yıl önce ilkkez ÖSS sınavından 1 hafta önceki pazar sabahı gitmiştim bugun aynı amaç için gelen öğrenci kardeşlerimi görünce çok duygulandım...
benim 9 yıl önce ki dualarım kabul oldu önce öss yi kazandım sonra okulumu bitirdim inşallah bu sabah gelen bütün arkadaşlarımın duaları da kabul olur
son olarak küçük bir not;gelen arkadaşların birçogu ya hiç uyumadan yada 1-2 saatlik uyku ile katıldılar.. Alkışlıyorum
bende ki fotoları ekliyorum....

MOD. ARKADAŞLARDAN BİRİ TOPİCDEKİ BÜTÜN FOTOLARI 1.SAYFAYA EKLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM
BU KADAR GÜZEL FOTOLARIN ARALARDA KAYNAMASI HİÇ İYİ OLMAZ

Yeni fotolar ilk sayfaya eklendi:şeker portakalı
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılan bütün arkadaşların namazını ve dualarını Allah kabul etsin. Önemli bir işim çıktığı için gelemedim üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsin
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim bacaklar bayağı yamulmuş top oynamaktan...Özellikle sol ayak şimdi Ali Paşanın koyduğu fotolardan farkkettim Gülümsüyorum
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canın sağolsun kardeşim asaletin yeter Gülümsüyorum
Pala Emre

Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keske daha once duysaydim gideceginizi neyse kismet degilmis birdahakine insallah allah dualarinizi kabul etsin Alkışlıyorum
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaa bizim pertçide gitmiş vay vay vay Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal