Allah kabul etsin,aslında böyle etkinliklerde yapmanız lazım,illa her toplanmanızda elinizde bira ila poz vermeniz şart değil,maneviyattan zarar gelmez insana....
çok güzel bir organizasyon müthiş bir sabah oldu...fotolardaki yüzlere dikkat ederseniz herkesin nekadar huzurlu oldugu açıkca gözüküyor....
bu benim Eyüp Sultan a 2. pazar sabahı gidişim yaklaşık 9 yıl önce ilkkez ÖSS sınavından 1 hafta önceki pazar sabahı gitmiştim bugun aynı amaç için gelen öğrenci kardeşlerimi görünce çok duygulandım...
benim 9 yıl önce ki dualarım kabul oldu önce öss yi kazandım sonra okulumu bitirdim inşallah bu sabah gelen bütün arkadaşlarımın duaları da kabul olur
son olarak küçük bir not;gelen arkadaşların birçogu ya hiç uyumadan yada 1-2 saatlik uyku ile katıldılar..
bende ki fotoları ekliyorum....
MOD. ARKADAŞLARDAN BİRİ TOPİCDEKİ BÜTÜN FOTOLARI 1.SAYFAYA EKLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM
BU KADAR GÜZEL FOTOLARIN ARALARDA KAYNAMASI HİÇ İYİ OLMAZ
allah kabul etsin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 01.06.2008 - 21:54 Mesaj konusu:
Benim bacaklar bayağı yamulmuş top oynamaktan...Özellikle sol ayak şimdi Ali Paşanın koyduğu fotolardan farkkettim _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 01.06.2008 - 22:04 Mesaj konusu:
keske daha once duysaydim gideceginizi neyse kismet degilmis birdahakine insallah allah dualarinizi kabul etsin _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız