Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ustalardan yardım bekliyorum!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ustalardan yardım bekliyorum!!!!

ustalardan yardım bekliyorum!!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:07    Mesaj konusu: ustalardan yardım bekliyorum!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilerim ben ist.fatih
gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var yani tecrübesiz biri olarak.
daha önce racing kullanmadım ama öğrenmek istiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilecek birilerini önerebilirmisiniz???
istanbulda öğrete bilecek bir kişi veya bir yer parası önemli diil askere gidene kadar öğrenmem lazım .inş.geldikten sonra alıcam.
yorumlarınızı bekliyorum.
fatihalmali@gmail.com
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bu iş paldurküldür olacak bi iş değil racıng makine kulanabilmek için baya tecrübe gerekiyor yavaş yavaş acele etme askerliğini yap sonra
kademe kademe büyütürsün
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

transam, sanki iş teklifi ha askerliğini yap gel Çok gülüyorum kopradın beni
chaos, bu konuda topicler var kardes yeni başlıyanlar için hergun aynı seyleri yazıyorus ve her gün buna benzer sorular forumlara bi bak Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi peki kademe kademe derken nası yani
ben şimdi hoysoung 250 r düşünüyorum yaniöğrenmek için sonra
600 rr a gemek çokmu abartılı olur sizce
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
siya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk bi hyoyla başla chaos, bi sezon bitir.diğer sezonda istediğin 600cc alabilirsin.umarım yardımcı olabilmişimdir.
Başa dön
siya şimdi Çevrimiçi siya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn abi çok saol .
abi biraz daha açalımmı bu konuyuya valla çok kafaya takıyom

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

siya .abi sende saol. valla çok yardımcı oldunuz
1 senedir bunu düşünüyorum yaaaa
Başa dön
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acele etme,otur binkign üstüne 2günde alır gidersin. fakat acı tecrübeler kaçınılmaz. sindire sindire sonra canın yanar OK
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.05.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiglr, Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 24.05.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiglr demiş ki:
acele etme,otur binkign üstüne 2günde alır gidersin. fakat acı tecrübeler kaçınılmaz. sindire sindire sonra canın yanar OK
süper Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
sembol Çevrimdışı sembol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.05.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda cbr 125r yada s&t kanuni al derim başlangıç için ikiside ideal motorlar sonra kademe kademe atlarsın.bu işler böyle ilerler.hyosung yerine s&t kanuni öneririm çünkü kanuni de ilaveten devir kesici var bi de yakında kanuni o motorları türkiye'dede üretecek senin için daha iyi olur Bravo
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 24.05.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chaos, her zaman bu tarz merağı olan arkadaslarla karsılasıyorus ve cvplar veriyorus iş basit bi iş değil bu ülkede ben senelerce jawa kullandım mobilete bindim çift silindir yaptım nolcak 1000 liğe bile binerm diyen alakasız insanlar var evet bende çok jawa kullandm mobilete de bindim ama herseyn bi yolu yordamı var race makina tecrübe ister bilek ister ego istemez üstüne eşşekten inip 2 günde oturup gazlıyanları genelde atar hemde çok sağlam atar bunları unutma İyi fikir
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyw.abi
Gülümsüyorum
Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayret yav bilinçli biri çıktı bu arkadaş diğerleri gibi direk 600 cc ve üzeri makinalara saldırmadı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rider_lord demiş ki:
honda cbr 125r yada s&t kanuni al derim başlangıç için ikiside ideal motorlar sonra kademe kademe atlarsın.bu işler böyle ilerler.hyosung yerine s&t kanuni öneririm çünkü kanuni de ilaveten devir kesici var bi de yakında kanuni o motorları türkiye'dede üretecek senin için daha iyi olur Bravo

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
adam 600rr diyor sen kanuni demissin bari honda falan de Göz kırpıyorum adamin parasini cope attirmayin
kardes nedir senin motor tecruben bi de bakayim
hic mi bilmiyorsun yoksa scooter falan mi hele bi soyle
oyle sana racing ogretirim diyen herkese de para falan verme sor bakalim sitede kac kisi var para verip race ogrenen cok istiyorsan honda egitim merkezine git
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.06.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi daha önce tecrüben yok.işte diyorum ki bi vitesliyle başlayayım sonra kademe kademe çıkayım.hangilerini önerirsiniz...yada kendi racing iyle para karşılığı öğrete bilecek birileri ? ? asıl amacım racing e çıkmak Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal