Tarih: 18.04.2008 - 21:07 Mesaj konusu: ustalardan yardım bekliyorum!!!!
abilerim ben ist.fatih
gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var yani tecrübesiz biri olarak.
daha önce racing kullanmadım ama öğrenmek istiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilecek birilerini önerebilirmisiniz???
istanbulda öğrete bilecek bir kişi veya bir yer parası önemli diil askere gidene kadar öğrenmem lazım .inş.geldikten sonra alıcam.
yorumlarınızı bekliyorum.
fatihalmali@gmail.com
dostum bu iş paldurküldür olacak bi iş değil racıng makine kulanabilmek için baya tecrübe gerekiyor yavaş yavaş acele etme askerliğini yap sonra
kademe kademe büyütürsün
Tarih: 18.04.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
transam, sanki iş teklifi ha askerliğini yap gel kopradın beni
chaos, bu konuda topicler var kardes yeni başlıyanlar için hergun aynı seyleri yazıyorus ve her gün buna benzer sorular forumlara bi bak _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 24.05.2008 - 19:30 Mesaj konusu:
acele etme,otur binkign üstüne 2günde alır gidersin. fakat acı tecrübeler kaçınılmaz. sindire sindire sonra canın yanar _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
honda cbr 125r yada s&t kanuni al derim başlangıç için ikiside ideal motorlar sonra kademe kademe atlarsın.bu işler böyle ilerler.hyosung yerine s&t kanuni öneririm çünkü kanuni de ilaveten devir kesici var bi de yakında kanuni o motorları türkiye'dede üretecek senin için daha iyi olur _________________ www.pamukemlak.com
Tarih: 24.05.2008 - 21:25 Mesaj konusu:
chaos, her zaman bu tarz merağı olan arkadaslarla karsılasıyorus ve cvplar veriyorus iş basit bi iş değil bu ülkede ben senelerce jawa kullandım mobilete bindim çift silindir yaptım nolcak 1000 liğe bile binerm diyen alakasız insanlar var evet bende çok jawa kullandm mobilete de bindim ama herseyn bi yolu yordamı var race makina tecrübe ister bilek ister ego istemez üstüne eşşekten inip 2 günde oturup gazlıyanları genelde atar hemde çok sağlam atar bunları unutma _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
hayret yav bilinçli biri çıktı bu arkadaş diğerleri gibi direk 600 cc ve üzeri makinalara saldırmadı _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 01.06.2008 - 22:12 Mesaj konusu:
rider_lord demiş ki:
honda cbr 125r yada s&t kanuni al derim başlangıç için ikiside ideal motorlar sonra kademe kademe atlarsın.bu işler böyle ilerler.hyosung yerine s&t kanuni öneririm çünkü kanuni de ilaveten devir kesici var bi de yakında kanuni o motorları türkiye'dede üretecek senin için daha iyi olur
adam 600rr diyor sen kanuni demissin bari honda falan de adamin parasini cope attirmayin
kardes nedir senin motor tecruben bi de bakayim
hic mi bilmiyorsun yoksa scooter falan mi hele bi soyle
oyle sana racing ogretirim diyen herkese de para falan verme sor bakalim sitede kac kisi var para verip race ogrenen cok istiyorsan honda egitim merkezine git _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Tarih: 07.06.2008 - 20:41 Mesaj konusu:
abi daha önce tecrüben yok.işte diyorum ki bi vitesliyle başlayayım sonra kademe kademe çıkayım.hangilerini önerirsiniz...yada kendi racing iyle para karşılığı öğrete bilecek birileri asıl amacım racing e çıkmak _________________ YİĞİT ATSIZ , DELİKANLI MOTORSUZ OLMAZZ!!!!
(İNŞ.GÜNÜN BİRİNDE BENDE ALICAM)))
fatihalmali@gmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız