İlk motorumu almayı planlıyorum uzun zamandır.Kaynaklardan aldığım haberlere göre çok az kilometrede kırmızı bir ybr 250 varmış.Sıfır gibi anlıyacağınız.Fiyatıda çok güzel.Benim aklımda hep cb 125 ve ondan sonra yzf125 vardı.yzf yi fiyatı yüzünden elemiştim.Cıbır kalmıştı geriye ve baya bi niyetliydim.cıbırda biraz bisikletvari (doğru bi benzetme oldu sanırım ) durduğundan pek kanım ısınmamıştı.
Elime böyle bir fırsat geçmişken kaçırmayım alıyım diyorum siz nedersiniz.?Birkaç sorum olucak,
1-Motor ehliyetim var eğitim aldım ilk başlangıç için nasıldır?
2-Motorun 2 yerinde çok küçük boya döklmesi var imiş pek sorun olucağını sanmıyorum?
3-Performans olarak nasıldır ve sizce nasıl gözüküyor?
Tarih: 02.06.2008 - 09:46 Mesaj konusu:
1.egitimini aldıysan bence motor uygun(tabi 3günde ben bu işi kaptım diyenlerden degilsen..)
2.sorun olmaz yaptırırsın.
3.20hp civarlarında olması lazım senin anlayacagın ilk motorun olacaksa seni uçurur.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bu arada 2.için belki fiyatı biraz daha aşagı çekme şansın var.
ybr 250 alma derim
cbr 125 de almanı istemem
öncelikle ilk motorun olacaksa düşme ve kalkma proplem olacaktır küçük cc li fiyatı ucuz ,çin olmasın ama bir motorla başla firen kullnamayı vites küçültmeyi viraj açılarını ve uzun yol deneyimini küçük cc li bir motorla kendinii egit sonra 600 lük al farketmez
Tarih: 02.06.2008 - 10:19 Mesaj konusu:
Ben ybr250 yi pahalı bilirim ama son karar senin tabii _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
125-150cc motor al onda kendını tamamla sonra ustunu alırsın. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 02.06.2008 - 11:13 Mesaj konusu:
yapıcağın en mantıklı seçim YBR125 arkadaşım _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 02.06.2008 - 12:03 Mesaj konusu:
ybr 250 iyi bence tabi gaza gelmeyen gazcılardansan.bildiğim kadarıyla motor 160 falan diyo rahat... _________________ drive like a devil, feel like a god...
öncellikle teşekkürler arkadaşlar.
walla ne gaza gelirim ne gazlarım tabii ilk aşama için böle düşünüyorum.ve fiyat olarak inanılmaz güzel bir fiyatı var şöle diyim cbr125 den biraz daha az bir fiyatı var.Ayrıyeten yanlarda koruma demirleri falanda var.
Ek olarak şöyle bişeyde var bana göre 125cc lerden baya bir erken sıkılırım gibi geliyor.o yüzden 250 li cc bence uygun ayrıca fiyatı böle bulmuşkende kaçırmayım diyorum.
Nedersiniz.?
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 02.06.2008 - 15:35 Mesaj konusu:
Valla Görsellik İstiyorsan Eğerki Diyorsan Racingte Seviyorum Hyosung GT250 R Derim Benim Birnevi Başlangıç Motorum Oldu Ama Tabiki Önceden Bir Kaç Kez Ybr 125 Kullandım Ama Tam tamıyla Hyo İle Başladım Motor Tam Kalıbıma Göre Ybr 250 Yerine Tercihim Kesinlikle Hyo Olur Ama 150lik Dersen Cbf 150liği Kaçırma Derim Veyahutta Cbr125 R ÇoK güzel Motordur Banagöre. _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Hyosung GT250 R yede baktım ama kafamda sorular kaldı.Yedek parça arıza vs. gibi problemlerle karşılaşmak istemiyorum.Kafam rahat olsun rüzgarım bol olsun istiyorum
Ama Hyosung GT250 R gerçekten güzel görünüyor.
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 02.06.2008 - 15:47 Mesaj konusu:
Eğer Dediğim Gibi Büyük Kasa İsteyip Hemde 250CC'lik Diyorsan Kaçırma Hyonun Arıza Sorunun Olucağını Sanmam(Temiz Kullanırsan) Yedek Parçalarındada Sorun Olmuyor Rahat Rahat Buluyorsun. Ben Aldığım Gün Motoru 2 Kişi Denedik Repsol_35 Arkadaşımla Motor Çok Rahat Akıyor Tavsiye Ederim Ama Tabiki Seçim Hakkı Senin _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız