Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!

Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.03.2005 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toplam üye sayımızı hala bilemiyorum. Eminim benim gibi diğer üyeler de merak ediyordur. HakanR1'e duyurulur. :!:
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 28.03.2005 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla herkeze hayırlısı olsun hakan_r1 senide kutlarım dostum en kısa zaman da bende üye olucam evrakları ayarlayıp hemen yolluyorum sana tebrikler
Başa dön
Tayfunmtx Çevrimdışı Tayfunmtx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freedom34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.03.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba,

evraklari bugun gonderiyorum..
havaleyi de persembe gunu yapacagim..

selamlar,
ozgur
Başa dön
freedom34 Çevrimdışı freedom34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Martin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Australia / Ankara

MesajTarih: 01.04.2005 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze hayirli ugurlu olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
Martin Çevrimdışı Martin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeViL_125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALevLeRiN DiYaRyNDaN

MesajTarih: 01.04.2005 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun aidat parsını bulunca bakarım ama malatyada ve diğer illerdede böle bi clup açılsa iyi olur diyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
DeViL_125 Çevrimdışı DeViL_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
1761feto_RMX
Üye
Üye

Nereden: Limburg an der Lahn(Hessen)Germany

MesajTarih: 01.04.2005 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogrusumu hemen motosiklete atlayip uye olmaya gidelim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
1761feto_RMX Çevrimdışı 1761feto_RMX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.04.2005 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En son büyük MD buluşmasında Kulüp üyeliğinin önemini anlatan bir konuşma yapmıştım..
Bu gönül işi..MDSK gelecegi olan,çalışkan ve büyük bir kulüp olma yolunda...ve bu yolda koşmak istiyorsak üye sayımız çok önemli...
Lütfen bu konuya duyarlı davranın..Bizler çok çalışıp en iyisini yapacagız..Hepberaber..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oOoWOLFoOo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.04.2005 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hepımıze hayırlı olması dılegıyle:::::Gülümsüyorum)))))

Pazar günkü gezide Hakan_R1, senden ricam ve/veya tawsiyem HONDATEAM grubuna bu Klube uye olmak konusunda samimiyetlerini ortaya koymalarını, klup olarak beklediğinizi söylemen Dil çıkarıyorum Ben motorumu henüz sattığım ve yenisinide henüz alamadığım için pazar günü malesef yokum, sizlere kazasız belasız iyi eğlenceler diliyorum...
Başa dön
oOoWOLFoOo Çevrimdışı oOoWOLFoOo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oOoWOLFoOo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.04.2005 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada benimde HONDATEAM grubundan olduğumu ekliyeyim Gülümsüyorum
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.04.2005 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel ya. 35 gün kaldı yanınızdayım ondan sonra
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 15.04.2005 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yukarı Dil çıkarıyorum
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
garfieldxxx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.04.2005 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sadece sevdalı olmak yetmiyor. bu işe gönül verenlerlede beraber olmak lazım Göz kırpıyorum
Başa dön
garfieldxxx Çevrimdışı garfieldxxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 20.04.2005 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şuan öğrenciyim. aidat ücreti bulurbulmas anında üyeyim Dil çıkarıyorum
yakuza-R1
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.04.2005 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lütfen arkadaşlar md yaşatmak için gercek üyeler lazım bulunamıyacak kadar çok büyük bir para değil herkes duyarlı olsun ğercek üyelere ihtiyacımız var şimdi birlik zamanı .....
Başa dön
yakuza-R1 Çevrimdışı yakuza-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 11.05.2005 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun Şimdiden en kısa zamanda bende yolluom
Başa dön
whiskey75 Çevrimdışı whiskey75 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.72 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal