Tarih: 02.06.2008 - 00:50 Mesaj konusu: Bir baskadır gsrturkiye gezileri
Daha onceki sadece GSR600 lerin katıldıgı geziye ait resimler sizler tarafından olumlu notlar aldı hepinize tesekkur ederiz.İlk defa yapılan ve sadece tek modele(GSR600) ait olan bu organizasyon dısındaki gezilerde diger motosiklet dostu arkadaslarımızda bizleri yanlız bırakmadılar.
İste 1 haziran pazar gunune ait gezi resimleri(bir kısmı digerlerinide eklicem)
[/ _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Tarih: 02.06.2008 - 02:57 Mesaj konusu:
gerçektende çok güzel bir buluşma olmuş _________________ ßen Raptim çok mantık teptim hiç değiL Heptim, Koyu Karamsar Renktim, Velhasıl Çiftesinde pektim, ßinlercesine kar$ı yektim..
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6553 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 02.06.2008 - 09:04 Mesaj konusu:
süper fotolar eglenceniz daim olsun... _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2551 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 02.06.2008 - 10:27 Mesaj konusu:
Şu kutu kutu penseye (Var Mısın Yok musun) katılacağım bende. Borç ödemekten iflahım kurudu. Ben de alacağım GSR'ımı _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
Tarih: 02.06.2008 - 10:31 Mesaj konusu:
LADYSITTER, birlikteliginiz daim olsun
paylaşım icin tesekkurler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 02.06.2008 - 10:35 Mesaj konusu:
paylasımlarınız keyifle devam ediyor ne mutlu size _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
çok güzel bir organizasyon olmuş bu kadar GSR 600 kullanıcısı bir araya geliyorsa bir gsr600 cup düzenlemek lazım.geziyi organize eden arkadaşlar bu birlikteliğipiste de taşıyabilirler.
Tarih: 02.06.2008 - 11:06 Mesaj konusu:
rayhan_racing demiş ki:
çok güzel bir organizasyon olmuş bu kadar GSR 600 kullanıcısı bir araya geliyorsa bir gsr600 cup düzenlemek lazım.geziyi organize eden arkadaşlar bu birlikteliğipiste de taşıyabilirler.
bu olumlu yorumlar icin hepinize tesekkur ederim.
bu pist olayını gundeme getirip organizasyonu kararlastırırken korfez deki uzucu kaza meydana geldi bundan oturu su sıra askıya aldık _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız