Şekerim, şey pardon, Şirinim Valla uzun zaman olmuş görüşmeyeli, hangi ara sattı makinayı yenisini aldı? en kısa zamanda bi organizasyon yapmak lazım toplanalım gene eskisi gibi mesela bekarlığa veda partisi olabilir _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 02.06.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
Gerçekten Güzel Gezi Olmuş İn san İmreniyor _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Tarih: 02.06.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
ceze demiş ki:
Ladysitter,gezi mükemmeldide sen ve mimarın yüzüden aç kaldık biliyosun demi
(babayiğit)
nezih abi ben niye senin o tarafa oturmadım sanıyosun istikak bolunmesin diye ama gene nafile olmus ac gezcem bi dahakine lelrimle beslicem _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 02.06.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
iyi bir gezi olmuş görenler hayretler içinde kalmıştır acaba beleş motormu dağıttılar diye hepsi aynı devamını bekleriz _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 02.06.2008 - 17:27 Mesaj konusu:
Güzel gezi olmuş aynı markadan motorların gezisi daha iyi oluyor sanırım.
Paylaşım için teşekkürler. _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız