Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 02.06.2008 - 11:43 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
İstanbul MD emin ellerde ve hakikaten insan kalitesi yüksek, güleryüzlü, misafirperver ve MOTORDELİSİ tutkunu insanlar tarafından yönetiliyor..
Bunda en ufak bir şüphe yok..
Hakkı abinin kişisel sorunu var sanırım ancak AKIN a %100 katıldıgım bişey varsa oda Barbaros un mizacının tamamen içten ve ard niyetsiz oldugudur..
Barbaros tam bir karadeniz insanı..yani konuşması , ses tonu ,heyecanı bunlar onun içi-dışı bir yapısının özellikleri..
Genelde Kardeniz insanı böyle olur ve asla kalbinde kötülük olmaz..
Barbaros un normal ses tonu bile yüksek, dedik ya adam Karadeniz adamı..
Hakkı abi sen fazla alınganlık gösteriyorsun..
Ben Çanakklale gezisinden biliyorumki Barbaros ve Akın özellikle sana karşı koruyucu tavırları olan insanlar..Gezi dönüşünde grubu yalnız bırakmadan güvenli bir şekilde götürmeleride buun örnegi zaten..
MOTORDELİSİ bu camia içindeki en büyük ve elit gruptur ve yine Motordelisi grubunn en büyük ayagı olan İstanbul MD tamamen seçilmiş, kişilikleri tavsiye edilmiş tarafımdanda bizzat gözlemlenmiş YÖNETİCİLERE sahiptir.
Hakkı abi, benim için toplantıya katıldıgını söylemen benim açımdan onur verici ancak İstanbul MD deki tüm iyi dostlar için onları hiçe saymanda üzücü..
Tecrüben ve yaşanmışlıklarınla senin bunları bizden daha iyi tahlil etmen gerekir..
İstanbul MD de tabikide organizatör kadar grupta AGABEY niteliğini taşıyan insanlarda önemlidir..
Sende bunlardan birisin ve motosiklet tecrübeni değil ama hayat tecrübeni MD ye aktarman ve göstermen bizleri daha mutlu edecektir..
Seni sayıyoruz, seviyoruz..MD nin bizlere kazandırdıgı dostlukları unutmayalım ve küçücük şeyler için bunları kaybetmiyelim..
Saygılar sunarım
.
Sevgili Hakan Sinçer;
Evet benin sorununm şahsı MD ye karşi bir kırgınlığım yok. Ayrıca Akınıda, Barborosuda, Geveze Arzuyuda, Arnoyuda, VOLKANRR Volkanıda, mezar Burakıda gerçekten çok severim. Hepside değerli kişiliklere sahip insanlar bundan kuşku yok ki bu göreve seçilmişler. Ben sadece topikte şahsıma yazılan bır yazıdan kırıldım. Bu kırgınlığımıda bir tepki olarak dile getirmek istedim. O nedenlede İstanbul MD orgazinasyonlarına katılmama ve bu orgazınasyonların topiklerine yazmama kararı almiştim.
Bu yanlış yorumlanıp MD orgazinasyonlarına katılmamak ve Topiklere yazmamak olarak yorumlanmış bu yanlışı düzeltmek istedim.
Ben MD ye tutkun olan birisiyim MD den kopmam diye birşey yok yani.
Ama bir bakıma iyi oldu bu kırgınlığım. Belki sizler farkındasınızdır ben bu kırgınlık aşamasında bire bir yaşıyarak ögrendim. Daha önce pembe gözlüklerle bakıyormuşum ve İstanbul MD güzel bir topluluk bir birine kenetlenmiş abi kardeş topluluğu diye. Bu kırgınlık işi olunca bazı kişilerin ortalığı karıştırmak istediği insanı gaza getirmek için hazır beklediğini gördüm ve yaşadım. Ama aklı selimle he he evet evet diyerek pek kulak asmadım o kişilere. Sen daha iyi biliesin her halde bundan öncede böle ortalık karıştıran kişilerle karşılaşmışsındır.
Gelelim esas meseleye;
Ben bundan on gün önce bir kaza geçirdim. Zaten çayır çimenede kolum alçili vaziyette sana yeni motorun hayırlı olsun denek için geldim. Hazır sen İstanbulda ve orada olacağını yazdığın için bende bu şekilde düşündüm sanal olarak değilde şahsen görerek hayırlı olsun demek için geldim. Topiktede bunun için yazdım. İstanbul MD yi hiçe saymak için değil, orada olan herkesle tektek yada gürüp halinde konuştuk. Benim kaza geçirmiş olmamdan dolayı herkes geçmiş olsun dileklerini aldım. Bu durumum belki bir fırsat olurdu bir geçmiş olsun abi diye gelip konuşsaydı değilmi? İstanbul MD orgazinatörlerinin hepsi ile telefonla konuşuruz kazaan sonra orgazinatörlerden sadece dört kişi geçmiş olsun durumun nasıl diye sordu. Hadi haberi olmadı diyelim ama çayır çimende oradalardı bende oradaydım gene bir geçmiş olsun yok bu doğrumu sence. Sıradan normal üyeler tanıdığım tanımadığım herkes geçmiş olsun derken onların selam dahi vermemesi doğrumu? Benim yerimde sen olsan naparsı? Bu yaklaşımı beklemek hakkım değilmi? Ki bu kişiler Orgazinatör ve onlarla defalarca yemişlimiz, içmişlimiz, gezmişlimiz var. Ben bir adım attım onlarla aynı ortama geldim onlarda bir adım atmalımıydı yoksa bölemi davranmalıydı? Bunu beklemektemi suç.
Hakancım senin çayır çimene topiğini kendin açman ve gelmen belki bir vesile idi onu bahane edip bende geldim bu bir adım dı sanırım ama olmadı işte.
Benim yazdığım cümlelerden mana çıkararak beni suçluyorsunuz ama benim yarı yaşımdaki insanların ban karşi tavrına duyarsız kalıyorsunuz gibi geldi bana.
Ama şuda bir gerçekki İstanbul orgazinatörlerinin hepsini çok seviyorum inan bu gerçek. Kırgın olmak başka sevgi ayrı bunun ayrılım. Kırgınlıklar geçer sevgi bakidir.
Son bir cümle tüm MD ye bir tavsiye; Kızgın ve sinirli olduğunuzda etraftan gelen çatlak ve gaza getirecek laflardan sakının o kişiler dost görünen ortalık karıştırıcılarıdır.
Tabi biz yöneticilerde tepkileri azaltmak için uyarıları kırmadan, tatlı dille yapmmalıyızki karşımızdaki kişi bunun FORUMLARI DAHA İYİ KULLANMAK adına yapılmış bir davranış oldugunu anlasın..Aksi takdirde uyarı alan kimse bunu kişiliğine yapılan bir saldırı ve YASAK gibi algılıyor ve zaten FİLM orda kopuyor..
Dediğim gibi HOŞGÖRÜ...
Bakın en büyük örnegi bu topic..
İşte MD nin ne kadar HOŞGÖRÜLÜ ve eleştriye açık oldugnu gösteren bir topic..
Herkes dilediğini SAYGI çerçevesinde yazıyor..Bazılarından biz ders çıkartırız ve haklı buluruz, bazılarını haksız bulup işin öyle olmadıgını anlatırız..Ama kimseyi kırmayız..
Burda YÖNETİCİ ve ÜYE aynı haklara shiptir ve birinin digerine baskın hiçbir yanı yoktur..
İkisini ayıran şey YÖNEİCİ bu forumlarda GÖREVLİ kişidir ve kurallara göre forumu yönetir..
AMA BU ONA BİRİLERİNE HAKARET ETME HAKKINI ASLA VERMEZ...Ve hiçbirzaman vermeyecek...
Bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Yöneticiler bu uyarıları kırıcı olmadan ikna edici biçimde kişişelleştirmeden tatlı dille mümkünse kimsenin haberi olmadan PM den yapıp (Akının bana yaptığı gibi) yapsa çok güzel ve yatiştirici oluyor. Direk topikte yazılması polemiğe meydan hazırlıyor, gerginlik tırmanıyor. Bu bir görüş benim acizane fikrim sizler daha iyi bilirsiniz belkide öle yapılıyordur. Sevgili Akın bana bu şekilde yaklaştı.
Bir kaç kez editledim bu mesajı ama yanlış anlaşılacak başka yöne çekilecek laf olmamasına özen göstermek için editledim. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 02.06.2008 - 13:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Tarih: 02.06.2008 - 12:00 Mesaj konusu:
hakan35, moderatörlük,yöneticilik yapmışsın ama hala yazı yazmayı öğrenememişsin yazık.... moderatörler haklı çünkü bir sürü abuk subuk konu açılıyor gereksiz tekrar tekrar yazılan konular _________________ honda hayat kesinlikle onda
Hakan başkan yazılacak cevabı fazlasıyla yazmıs zaten artık bunun üstüne konuyu uzatmak anlamını kaybeder polemik ve ego tatmininden başka bişey getirmez kimseye .MD gercekten cok demokratik ve geldiği yeri hakeden bir site .kıymetini bilelim bilmeyenlere anlatalım
Aksi takdirde uyarı alan kimse bunu kişiliğine yapılan bir saldırı ve YASAK gibi algılıyor ve zaten FİLM orda kopuyor..
işte sorunda buradan kaynaklanıyor YÖNETİCİ görevini düzgün yaptıgı zaman üyeyi uyarıdıgı zaman üye alınıyo yöneticiye ve onu desteklemeyen üyeye KİN besliyo bu durumdada topiclerde birbirlerini tersleme iyneliyici laflar kullanma vs.vs. ama asla ve asla kişiligine yapılan bi uyarı degildir bu uyarılar üyenin bunu iyice beynine sokması lazım anlaması lazım
HakanDincer, demişki ;
Alıntı:
Ben halen KAZANMAKTAN yanayım insanları..
Yani herkes hata yapabilir ve zamanla bundan dönebilir..
Tabiki kişi eğer KÖTÜ niyetliyse ve bunu açıkça ortaya koyuyorsa bizim yapacak bişeyimiz kalmaz..
Ama FORUM kullanımı ve kuralları konusunda sadece bilgisiz olanlarıda harcamamak gerekir..
Daha önemlisi bu arkadaşlara UYARI yaptıgımızda bunu bir gurur meselesi yapmasınlar..
evet aynen katılıyorum bilgisiz olan üyeleride harcamamak gerekir bilinçlendirmek gerekir ama eyer bu bilinçsiz üyeler bilinçlenmemekde ısrar ederlerse ozaman yine dedigim gibi göz yaşına bakmadan siteden uzaklaştırılmalı aksi taktirde bu uyarılara dikkate almayıp aynı davranışlar içersindeyse siteden atılmalıdır bırakın gurur meselesini atıldıkdan sonra yapsın
kişi kötüyse niyetliyse ve bunuda yöneticiler üyeler farkediosa gerçekden böyle üyelerin MD gibi bi forumdan direk atılması lazım çünki HAKAN DİNÇER başkanım biraz sizdede hata var neden hata var diorum çok iyi birisiniz iyi niyetlisiniz kimsenin üzülmesini istemiyorsunuz kalp kırmakdan nefret ediyorsunuz ama MD ye daha çok kişi kazandırmak istiyorsanız kötü ögretmen olun birazcık LÜTFEN!!
HakanDincer, demişki ;
Alıntı:
Dediğim gibi HOŞGÖRÜ...
valla burdan başka hoşgörülü bi site ve hoşgörülü bi HAKAN DİNÇER varsa banada sado demesinler googlede bi arama yaptım GARİP VE KORKUNÇ OLAYLAR diye bi başlık çıktı tıkladım üye oldm video izledim adamlar ineyi canlı canlı kıyma makinesine atıyorlar ve bende yorum yazdım yorumumda biraz aır ana avrat düz gittim ve beni direk uyarmadan siteden attılar ve yazılarımı bipleyerek yazmıştım ve tamda öle yazı yazılacak bi videoydu bi konuydu ama adamlar hiç dinlemedi bile ve hala giremiorum gerçekden HOŞGÖRÜLÜ olarak böyle bir insan grubu ve böyle bi forum kimse bulamaz
HakanDincer, yazılarımın bagzı yerlerinde atılma kelimesini sık kullandım çünki artık insanların gözyaşına bakmadan gerekenin yapılmasını istiyorum yoksa daha çok kaliteli ve sitenin eskilerini bu siteden souyacaklardır herşey açık ve net!! haksızssam haksızssın diyip devamını getirebilirsin başkanım .......saygılar......... _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: May 14, 2008 Mesajlar: 563 Nereden: manisa-salihli-turgutlu
Tarih: 02.06.2008 - 13:51 Mesaj konusu:
yaa değerli abilerim siz hala neyin tartışmasını yapıosunuz eğerki mod lar böyle haksızlık yapsaydı m.d bu güne gelmez 50 bin üyelik li bir portal olmazdı bu da sunu gsteriyorki iğneyi kendinie cuvaldızı daha sonra mod lara batırın
yaa değerli abilerim siz hala neyin tartışmasını yapıosunuz eğerki mod lar böyle haksızlık yapsaydı m.d bu güne gelmez 50 bin üyelik li bir portal olmazdı bu da sunu gsteriyorki iğneyi kendinie cuvaldızı daha sonra mod lara batırın
Batuuu, eyer böyle gitmeye devam ederse _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 02.06.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
Batuuu, bansettiğn CENGİZ ise bende çok severim ama kimse onu görevden almadı ..
Hata bugüne kadar hiçbir moderatorun görevi alınmamıştır..
Cengiz hem GENEL forumlarda hemde Toplantı Odasında bunu talep etmiş..
Durduk yere görevden almakmı olur..Heleki CENGİZ gibi bugüne kadar MD için çok emek vermiş birisi..
Sanırım kendisi yıpranmış , sinirleri bozulmuş ve bir daha MD de üye olarak dahi bulunmayacagını yazmış..
Haa birde şu var..Kimse Nightexpress yani Cengiz için arkasından olumsuz şeyler yazmasın..Buna müsade etmem..Zaten arkadankonuşmak ne bir delikanlıya yakışır, ne de motorcuya..
Ben MD adına kendisine bugüne kadar sagladıgı katkıdan dolayı teşekkür ederim... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 02.06.2008 - 14:25 Mesaj konusu:
Hey maşallah topik almış başını gitmiş 6 sayfa olmuş sonuca gelince sanırım HOŞGÖRÜ hakim olmuş.
Benim yaklaşık 3 senedir bu sanal ortamlarda gözlemlediğim yeni arkadaşların veya eski üye olupta org.lara vs.lere sürekli katılıp kaçırmayan arkadaşların birtakım konularda söz hakkı olmak sanal olan site içerisinde ön plana çıkmak için yerli yersiz çıkışlar yapmaları özellikler mod ve admin özelliğini taşıyan arkadaşları eleştirmeleri kendilerinede bu görevlerin sunulmasını istediklerinden dolayıdır.
Yine şu bir gerçekki burda güzel bir arkadaşlık ortamı yakaladıysanız ha mod olmuşsunuz ha admin ha organizatör bunların ne anlamı var, niçin sanal sıfatlara bu kadar takılınıyor anlamış değilim.
Bence bir insanın mod ve org.gibi görevleri yerine getirmeleri için gün içerisinde en aşşağı 3-4 saat boş vakti olması emek harcaması lazım, buda maddi bir gelir elde etmediklerini bildiğimiz için günlük hayatlarından fedakarlık yapmalarını gerektirir. Esas görevleri forumun genel seviyesini ve yapısını korumaya YARDIMCI olmaktır ve esasında zor bir iştir. Kurallar uğruna iyi oldukları arkadaşlarıyla araları açılır vs.vs.
Bence bir insanın mod ve org.olmadan önce bunları iyi düşünmesi adil ve tarafsız olması kişisel kapris ve çıkarlarını buraya kesinlikle yansıtmaması gerekir. Bunlarda yönetici vasıflarıdır ve herkeste bulunan bir özellik değildir.
Neyse laf çok uzadı işin kısa ve özü bence sanal sıfatlara takılmamız gerekliliğidir arkadaşlar.
MD'de çok fazla aktif olmadığım için mod ve org.ler neye göre seçiliyor, doğru insanlarmı yanlış insanlarmı seçiliyor bilmiyorum ama Başkan'ın Hakan Dinçer gibi bir yönetici olduğu aklıma geldiğinde etrafında nasıl insanlar olması gerektiğini bilir diye düşünüp tereddütlerimi ortadan kaldırııyorum.
Böyle düşünmemim sebebide MD'yi spor klubü yapması zaman içerisinde güzel ve anlamlı org.lara imza atması (en güzeli MD fidanlığıydı bana göre) ve MD TV gibi güzel ve anlamlı organizasyonları başarıyla yönetmesidir.
Ama şuda bir gerçekki kendisi İzmir'de olduğundan İst.MD'deki gelişleri çok yakından takip edip istediği gibi şekillendiremiyor olabilirki böyle gözüküyor bu konudaki yanılgılarınıda herangi bir arkadaşımız yanlış birşey yaptığında içtenlikle söyleyecek kadar açık yürekliliğe sahip birisi. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
xxxxxx Hakaret içeren mesaj tarafımdan editlenmiştir.
Hakan DİNÇER (Bu yazımı lütfen editlemeyin. O kadar MD için çaba verdim, Son bir söz söylemek gerçekten hakkım)
Bu son mesajım. İyi yorum yapanların hepsine teşekkürlerimi borç bilirim.
Saygılar, Sevgiler
allah kolaylık versin binlerce çeşit insanla uğraşmak _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 02.06.2008 - 14:51 Mesaj konusu:
NighteXpresS, Terbiyeni takın ağzını bozma. Sen dememişmiydin birdaha yazarsam dönüp bakarsam insan evladı değilim diye,.Ah ulan gerçek hayatta karşımda söylesen şu sözleride
NighteXpresS mesajı orada durduğu sürece benim bu mesajımda dursun o halde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız