Tarih: 01.04.2005 - 20:15 Mesaj konusu:
En son büyük MD buluşmasında Kulüp üyeliğinin önemini anlatan bir konuşma yapmıştım..
Bu gönül işi..MDSK gelecegi olan,çalışkan ve büyük bir kulüp olma yolunda...ve bu yolda koşmak istiyorsak üye sayımız çok önemli...
Lütfen bu konuya duyarlı davranın..Bizler çok çalışıp en iyisini yapacagız..Hepberaber.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Pazar günkü gezide Hakan_R1, senden ricam ve/veya tawsiyem HONDATEAM grubuna bu Klube uye olmak konusunda samimiyetlerini ortaya koymalarını, klup olarak beklediğinizi söylemen Ben motorumu henüz sattığım ve yenisinide henüz alamadığım için pazar günü malesef yokum, sizlere kazasız belasız iyi eğlenceler diliyorum...
lütfen arkadaşlar md yaşatmak için gercek üyeler lazım bulunamıyacak kadar çok büyük bir para değil herkes duyarlı olsun ğercek üyelere ihtiyacımız var şimdi birlik zamanı .....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız