Tarih: 02.06.2008 - 19:09 Mesaj konusu:
BİR HANFENDİ (....) ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKMADI VE SONUCU
ressimdeki (....) çocuğu ne demek sen kimsinde böle konuşabiliyosun birde 2 çocuk babasıyım diyorsun senin eşin ve çocuğun isemeden böle bir kazaya sebep olsa ve senin gibi bir densizde gelse bu şekil konuşsa sen ne tepki verirsin kazayla adamn hapiste yatıyo kazayla insan ölüyor sen hiç allaha inanmazmısın SEN O KAZAYI YAPACAKTIN VE O KİŞİLER O KAZAYI YAPMANA VESİLE OLACAKLAR olayla bu kadar basit önüne çıkan bir hayvanda olabilirdi SENİ ŞİDDETLE KINIYOR VE O KOMANDOLU RESMİNİ DEĞİŞTİRMENİ TALEP EDİYORUM ÇÜNKİ TAŞIYAMIYORSUN KARAKTER OLARAK.......
angelus73, konuyu uzatmanın anlamı yok densiz mensiz isteyen istediği yorumu yapıyor....Sizi alakadar etmez benim resmim veya başkasının resmi.Terbiyesizliğe gerek yok.Ayni hareketi erkek te yapsa bayanda yapsa kullanacağım veya ima edeceğim hareket(ler) aynıdır.İyi ne hoş ben (((((((öküz)))))) gibi iki gündür kıvranıyorum , ama buna sebep olanlara gelince DURRRR...Kusura bakmayınnn...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Böyle bir durum yaşarsanız (yaşamaman dileği ile) lütfen sakin halinizle mesaj açında ben sizi göreyim...... _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 359 7273
Tarih: 02.06.2008 - 19:25 Mesaj konusu:
SANA SADECE YAZIK DİYORUM İNŞALLAH AİLEN DE BÖLE BİR KAZAYA SEBEP OLMAZ VE SENDE AİLE BABASI OLARAK TEPKİ VERMESSİN BUNU ÇOK İÇTEN VE GÖNÜLDEN SÖLÜYORUM SENİN NE ALLAHA NEDE İNSANA İNANCIN YOK ALLAH BETERİNDEN KORUSUN İNŞALLAH KAZALARIN TEK BAŞINA YAPARSINDA İNSANLARIN ŞAHSİYETLERİYLE SEN VE SENİN GİBİLER OYNAMAZ ALLAH EMANET OL...
angelus73, haddini aşan kelimeler sarf etme lütfen.Allah' inancım olmasa vururdum ve basar gaza giderdim.Yinede size kırılmıyorum.
buyur bak benim kaza yaptığım yerden sadece 500 m uzakta ve 1 gün önce olmuş bir olay çocuğun bacağı kopmuştu ve vuran kişi bulunamadı.
http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=21261
Allah'sız bu tip kişilermi yoksa,,sarf edilen kelimeleri sebebi ile benmiyim...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
burdaki trafik ortamını bilmiyorsun !!! ve bilmediğin gibi bilinçsiz yere yazıyorsun......Kendini yorup kendi , kendine benden çok sinir yapıyorsun. _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 359 7273
Ayrıca sanırsam anlatmak istediğin kısacası bana (...) bu parantez ve noktalar dan ibaret olarak KAFİR (Allah'a ve peygamberlere inanmayan) yakıştırması gibi geldi..
Buyur..."""La ilahe illallah diyene, işlediği günahlardan dolayı kâfir demeyiniz! Buna kâfir diyenin kendisi kâfir olur.) [Buhari] ...""""
SÖYLEYECEK BAŞKA BİR ŞEY YOK....
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Lütfen yönetici arkadaşlardan ricam konunun kilitlenmesi..Amacının dışına çıktı çekilmez hal aldı.....Allah hepimizi korusun!!! _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 359 7273
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız