Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - EE nihayet kaza yaptım....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

EE nihayet kaza yaptım....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
angelus73
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BİR HANFENDİ (....) ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKMADI VE SONUCU
ressimdeki (....) çocuğu ne demek sen kimsinde böle konuşabiliyosun birde 2 çocuk babasıyım diyorsun senin eşin ve çocuğun isemeden böle bir kazaya sebep olsa ve senin gibi bir densizde gelse bu şekil konuşsa sen ne tepki verirsin kazayla adamn hapiste yatıyo kazayla insan ölüyor sen hiç allaha inanmazmısın SEN O KAZAYI YAPACAKTIN VE O KİŞİLER O KAZAYI YAPMANA VESİLE OLACAKLAR olayla bu kadar basit önüne çıkan bir hayvanda olabilirdi SENİ ŞİDDETLE KINIYOR VE O KOMANDOLU RESMİNİ DEĞİŞTİRMENİ TALEP EDİYORUM ÇÜNKİ TAŞIYAMIYORSUN KARAKTER OLARAK.......
Başa dön
angelus73 Çevrimdışı angelus73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, Allah kimseye kaza, bela yaşatmasın

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

angelus73, konuyu uzatmanın anlamı yok densiz mensiz isteyen istediği yorumu yapıyor....Sizi alakadar etmez benim resmim veya başkasının resmi.Terbiyesizliğe gerek yok.Ayni hareketi erkek te yapsa bayanda yapsa kullanacağım veya ima edeceğim hareket(ler) aynıdır.İyi ne hoş ben (((((((öküz)))))) gibi iki gündür kıvranıyorum , ama buna sebep olanlara gelince DURRRR...Kusura bakmayınnn...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Böyle bir durum yaşarsanız (yaşamaman dileği ile) lütfen sakin halinizle mesaj açında ben sizi göreyim......
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...

En son racing_bora tarafından 02.06.2008 - 19:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ucuz yırtmışın Çok gülüyorum
angelus73
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SANA SADECE YAZIK DİYORUM İNŞALLAH AİLEN DE BÖLE BİR KAZAYA SEBEP OLMAZ VE SENDE AİLE BABASI OLARAK TEPKİ VERMESSİN BUNU ÇOK İÇTEN VE GÖNÜLDEN SÖLÜYORUM SENİN NE ALLAHA NEDE İNSANA İNANCIN YOK ALLAH BETERİNDEN KORUSUN İNŞALLAH KAZALARIN TEK BAŞINA YAPARSINDA İNSANLARIN ŞAHSİYETLERİYLE SEN VE SENİN GİBİLER OYNAMAZ ALLAH EMANET OL...
Başa dön
angelus73 Çevrimdışı angelus73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

angelus73, haddini aşan kelimeler sarf etme lütfen.Allah' inancım olmasa vururdum ve basar gaza giderdim.Yinede size kırılmıyorum.
buyur bak benim kaza yaptığım yerden sadece 500 m uzakta ve 1 gün önce olmuş bir olay çocuğun bacağı kopmuştu ve vuran kişi bulunamadı.
http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=21261
Allah'sız bu tip kişilermi yoksa,,sarf edilen kelimeleri sebebi ile benmiyim...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

burdaki trafik ortamını bilmiyorsun !!! ve bilmediğin gibi bilinçsiz yere yazıyorsun......Kendini yorup kendi , kendine benden çok sinir yapıyorsun.
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayrıca sanırsam anlatmak istediğin kısacası bana (...) bu parantez ve noktalar dan ibaret olarak KAFİR (Allah'a ve peygamberlere inanmayan) yakıştırması gibi geldi..
Buyur..."""La ilahe illallah diyene, işlediği günahlardan dolayı kâfir demeyiniz! Buna kâfir diyenin kendisi kâfir olur.) [Buhari] ...""""
SÖYLEYECEK BAŞKA BİR ŞEY YOK....

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Lütfen yönetici arkadaşlardan ricam konunun kilitlenmesi..Amacının dışına çıktı çekilmez hal aldı.....Allah hepimizi korusun!!!
celikay_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman abi dikkat edelim bu yayalar ve 4 tekerler of off Sinirlendim canımı çok sıkıyor...
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackhawk_honda demiş ki:

Lütfen yönetici arkadaşlardan ricam konunun kilitlenmesi..Amacının dışına çıktı çekilmez hal aldı.....Allah hepimizi korusun!!!

Kitlendi.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal