Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3807 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 29.05.2008 - 23:54 Mesaj konusu:
Tesekkur ederim tornado57.
SABERS demiş ki:
slowokan,çok teşekkürler,yazılarını okumak gerçekten benim için bir zevk,eline bilegine saglık.
umarım diger seferlerinde de bizi raporsuz bırakmazsın.kendine iyi bak.
Tum seferlerimi eksiksiz ve ayni disiplinde burada sunmayi planliyorum ama cok vakit gerektiriyor. Adam gibi bir laptop alip wireless isini halletim mi kamyondan hazirlamaya baslayacagim topicleri. Takim olarak cikildiginda bos vakit oluyor fazlasiyla. Single'a donersem o zaman halim kalir mi topic acmaya orasini bilemem.
loriss demiş ki:
slowokan, dostum bu seferını de bir solukta okudum..benm babam da ağır vasıta şoförü..kamyon kullanmıslıgım var ama tır kullanmak nasıb olmadı..sana da ımrenıyorum acıkcası..maceraların cok hoş..kazasız belasız devam edersın inşallahh..hayırlı yolculuklar..
Kombine arac mantigi tamamen farkli bir olay biliyorsun loriss. Ama benim gorusum, Turklerin soforlugu mukemmel. Bizim insanlarimizda imkan olsa Turkiye, cok yaris pilotu cikarirdi bugune kadar. O yuzden senin de bu araclari en fazla 2-3 gun icinde kullanabilecek seviyeye geleceginden suphem yok.
mrsl demiş ki:
güzel olmuş fotolarıda unutmamak gerek
Fotolara ozellikle cok dikkat ediyorum. Aslinda adam gibi bir kamera almak istiyorum ama su an harcama yapmam gereken baska yerler var. Fotograf makinasini aldigim zaman cok guzellesecek o zaman sunumlar. Cep telefonuyla da olsa hic yoktan iyidir diyip, guzel kareleri fotograflamaya calisiyorum hemen. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 30.05.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
Allah işini rast getirsin.. Yazılarını büyük bir heyecanla okuyorum _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 30.05.2008 - 18:36 Mesaj konusu:
slowokan, Ellerine sağlık arkadaşım. Senin topiclerine baktıkça kendimi daha fazla veriyorum en son favori oyunuma. Sanal da olsa bende Denver, Salt Lake City, Helena, Chyenne Boise arası yük taşıyıp duruyorum.
Neler çektiğini kısmen de anlıyorum. Allah kolaylık versin. Para kazanmak hiiiç kolay değil bu devirde. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 31.05.2008 - 23:44 Mesaj konusu:
yazıların tam bir dizi gibi abi beyenrek okuyorum devamını diliyorum hiç tır sürmedim ama bilgisayar oyunlarını oynadım tır şöförü olmak isterdim kanada da _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 02.06.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
slowokan, Yaşadağın Şeyleri Anlatman Güzel Sonuna Kadar Okudum Çok Güzeldi Eline Sağlık Resimlerde İse O GTS-SRT-10 Ve Mustang Gt Yakıyordu Resmen Eline Sağlık Tekrardanç _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
cidden belgesel kivaminda olmus, videoya cekilse eminim cok ilgi ceker, allah sabir versin + selamlar _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3807 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 02.06.2008 - 21:15 Mesaj konusu:
Tesekkur ederim oguz_92 ve hayabusa38.
Raymone demiş ki:
slowokan, Yaşadağın Şeyleri Anlatman Güzel Sonuna Kadar Okudum Çok Güzeldi Eline Sağlık Resimlerde İse O GTS-SRT-10 Ve Mustang Gt Yakıyordu Resmen Eline Sağlık Tekrardanç
Sagol Raymone.
Acayip araba hastasiyimdir aslinda. Telefonu cebimden cikarip Viper'in resmini cekmeye calismak biraz tehlikeli oldu o sirada ama Allah'tan adam trafige takildi da vakit bulabildim cekebilmek icin.
rayjay demiş ki:
cidden belgesel kivaminda olmus, videoya cekilse eminim cok ilgi ceker, allah sabir versin + selamlar
Tesekkurler rayjay.
Burada Kanada'li bir arkadas daha var benim. Kendisi TIR soforu. Cocukla ilk once YouTube'te tanistik, daha sonra truck stoplardan birinde karsilastik. Bana sektore girmeden once cok tavsiyelerde bulundu sagolsun.
Iste bu cocuk video isinde profesyonel diyebilirim sana. Adamin belki 500'den fazla videosu var ve guzel bir kamera kullaniyor. Tripodu da var. Hatta videodan ders bile veriyor bazi belli kurallar hakkinda. Ismi Sean Suth. YouTube kullanabiliyorsan bu isimle aratirsan bir suru sonuc cikacaktir. Benim videolar, resimler halt etmis. Bu cocuk bir harika. Cocuk British Columbia'da oturuyor, o yuzden kendisiyle gorusemiyorum. Ancak truck stopta rastlarsak ve de YouTube'ten arada. Cok videosu var. Vaktin varsa otur izle hepsini.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız