Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 6.TIR seferim. 36 resim, 3 video. Bolca detay...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

6.TIR seferim. 36 resim, 3 video. Bolca detay...

6.TIR seferim. 36 resim, 3 video. Bolca detay...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum fotolarıda unutmamak gerek Alkışlıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekkur ederim tornado57. Gülümsüyorum

SABERS demiş ki:
slowokan,çok teşekkürler,yazılarını okumak gerçekten benim için bir zevk,eline bilegine saglık. Bravo
umarım diger seferlerinde de bizi raporsuz bırakmazsın.kendine iyi bak. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tum seferlerimi eksiksiz ve ayni disiplinde burada sunmayi planliyorum ama cok vakit gerektiriyor. Adam gibi bir laptop alip wireless isini halletim mi kamyondan hazirlamaya baslayacagim topicleri. Takim olarak cikildiginda bos vakit oluyor fazlasiyla. Single'a donersem o zaman halim kalir mi topic acmaya orasini bilemem. Üzgünüm

loriss demiş ki:
slowokan, dostum bu seferını de bir solukta okudum..benm babam da ağır vasıta şoförü..kamyon kullanmıslıgım var ama tır kullanmak nasıb olmadı..sana da ımrenıyorum acıkcası..maceraların cok hoş..kazasız belasız devam edersın inşallahh..hayırlı yolculuklar..

Kombine arac mantigi tamamen farkli bir olay biliyorsun loriss. Ama benim gorusum, Turklerin soforlugu mukemmel. Bizim insanlarimizda imkan olsa Turkiye, cok yaris pilotu cikarirdi bugune kadar. O yuzden senin de bu araclari en fazla 2-3 gun icinde kullanabilecek seviyeye geleceginden suphem yok.

mrsl demiş ki:
Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum fotolarıda unutmamak gerek Alkışlıyorum

Fotolara ozellikle cok dikkat ediyorum. Aslinda adam gibi bir kamera almak istiyorum ama su an harcama yapmam gereken baska yerler var. Fotograf makinasini aldigim zaman cok guzellesecek o zaman sunumlar. Cep telefonuyla da olsa hic yoktan iyidir diyip, guzel kareleri fotograflamaya calisiyorum hemen.
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 30.05.2008 - 05:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slowokan gurbette 5-6 seneden önce zaten belini dogrultamazsin... hele o istek listesiyle- ödemeler listesini denklestirmeye bir ömür yetmiyor Göz kırpıyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lakim_CH demiş ki:
Slowokan gurbette 5-6 seneden önce zaten belini dogrultamazsin... hele o istek listesiyle- ödemeler listesini denklestirmeye bir ömür yetmiyor Göz kırpıyorum

Tecrube olunca baska oluyor tabii. Agzin cok yanmis senin de zamaninda belli... Gülümsüyorum Allah bana da sabir versin diyelim o zaman. İstemiyorum
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 30.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Allah işini rast getirsin.. Yazılarını büyük bir heyecanla okuyorum Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 30.05.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Ellerine sağlık arkadaşım. Senin topiclerine baktıkça kendimi daha fazla veriyorum en son favori oyunuma. Sanal da olsa bende Denver, Salt Lake City, Helena, Chyenne Boise arası yük taşıyıp duruyorum.

Neler çektiğini kısmen de anlıyorum. Allah kolaylık versin. Para kazanmak hiiiç kolay değil bu devirde. Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan ; teşekkürler ve tebrikler.sansın her daim açık olsun.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar hepinize yorumlarindan dolayi tekrar tesekkur ederim. Gülümsüyorum
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıların tam bir dizi gibi abi Çok gülüyorum beyenrek okuyorum devamını diliyorum hiç tır sürmedim ama bilgisayar oyunlarını oynadım Dil çıkarıyorum tır şöförü olmak isterdim kanada da Çok gülüyorum
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 02.06.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Yaşadağın Şeyleri Anlatman Güzel Sonuna Kadar Okudum Çok Güzeldi Eline Sağlık Resimlerde İse O GTS-SRT-10 Ve Mustang Gt Yakıyordu Resmen Eline Sağlık Tekrardanç

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cidden belgesel kivaminda olmus, videoya cekilse eminim cok ilgi ceker, allah sabir versin + selamlar Bravo
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 02.06.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için saol. Bravo sarı mustang e bittim ya süper Delirdim
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tesekkur ederim oguz_92 ve hayabusa38. Gülümsüyorum

Raymone demiş ki:
slowokan, Yaşadağın Şeyleri Anlatman Güzel Sonuna Kadar Okudum Çok Güzeldi Eline Sağlık Resimlerde İse O GTS-SRT-10 Ve Mustang Gt Yakıyordu Resmen Eline Sağlık Tekrardanç

Sagol Raymone.
Acayip araba hastasiyimdir aslinda. Telefonu cebimden cikarip Viper'in resmini cekmeye calismak biraz tehlikeli oldu o sirada ama Allah'tan adam trafige takildi da vakit bulabildim cekebilmek icin.

rayjay demiş ki:
cidden belgesel kivaminda olmus, videoya cekilse eminim cok ilgi ceker, allah sabir versin + selamlar Bravo

Tesekkurler rayjay. OK
Burada Kanada'li bir arkadas daha var benim. Kendisi TIR soforu. Cocukla ilk once YouTube'te tanistik, daha sonra truck stoplardan birinde karsilastik. Bana sektore girmeden once cok tavsiyelerde bulundu sagolsun.
Iste bu cocuk video isinde profesyonel diyebilirim sana. Adamin belki 500'den fazla videosu var ve guzel bir kamera kullaniyor. Tripodu da var. Hatta videodan ders bile veriyor bazi belli kurallar hakkinda. Ismi Sean Suth. YouTube kullanabiliyorsan bu isimle aratirsan bir suru sonuc cikacaktir. Benim videolar, resimler halt etmis. Bu cocuk bir harika. Cocuk British Columbia'da oturuyor, o yuzden kendisiyle gorusemiyorum. Ancak truck stopta rastlarsak ve de YouTube'ten arada. Cok videosu var. Vaktin varsa otur izle hepsini.

Iste bi tanesi burada;

Link

bonsaii demiş ki:
güzel kareler paylaşım için saol. Bravo sarı mustang e bittim ya süper Delirdim

Mustang seven amma varmis yaaa... Burada cok bi olay degil o araba. Gercekten. 25,000 $'dan mi ne basliyor. Kelepir...

En son slowokan tarafından 02.06.2008 - 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal