Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 02.06.2008 - 13:47 Mesaj konusu:
Ah ah memlektimi azıcıkta olsa gördüm.14 haziranda 2 günlügünede olsa gelip havasını koklayıp suyunu icecegim... _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 02.06.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
iyi birgezi olmuş bol motorlu maşallah nazar değmesin hepsi birbirinden güzel makinalar allah kaza bela versin devamını bekleriz etkinliklerin. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 02.06.2008 - 13:55 Mesaj konusu:
rayhan_racing, o zaman haberleşelim sen gideceksen gelmeye gerek yok kardeşim _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
bathu dostum videoyu başka biyere yükleyemezmisin ... üyelik istiyor lanet yer _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
bathu,haberinizi dün aldım virajlarda yardırmışsınız, .keyifli nice geziler diliyorum.
coşkunum nerdesin,kankim _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
ahh sniop ahh eğlenceniz daim olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
evet güzel yardırdık giderken lastikleri limitlerde kullanayım diye motordan sarkarak viraj yaptım. gidon amortisörümüzün olmayışı benim yavaş gitmeme sebep oldu gerçi coşkun arkamdan hiç ayrılmadı ama beni çok yordu bu teknik bacaklarım ağrıdı. dönüşte bu tekniği kullanmadım daha hızlıydım coşkun 2 motor gerimde kaldı tehlike atlatmış kaskının vizörüyle ilgili problem yaşıyor kask alcaz coşkunuma _________________ Geceleri hayalinle yatıyorum. Sabahları konunla uyanıyorum. Sen hayatta tek umudumsun. Seni sürücem ölene kadar zx6r 636...
bathu, adamım direksiyon amortisörü olmadanda viraj yapılır, hele sende iki tane direksiyon amortisörü var (body yapıon ya o bakımdan), benim gibi maketçiler naapsın....... virajlarda ya 2. ya 3. sıralarda direksiyon amortisörsüz bide molayla sizi bekledik anca bukadar oluyo
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 4889 Nereden: polislerin aradığı yerden
Tarih: 02.06.2008 - 20:43 Mesaj konusu:
bathu, ganki resimler güzel çıkmış buraktakileride buraya ekleriz..suziki gerçekten çok güzeldi..kawayı tutmasada işçiliğe önem verilmiş belli..şaseside çatlayanlardan değildi büyük ihtimal kuyruk tasarımı harika artçı koltuğunu birazdaha ince yapabilirlerdi diye düşünüyorum.onun dışında herşeyiyle dört dörtlük bir makina Arthas, okanım sanada alalım bi suziki ayancıkta da hava süperdi..burak kardeşim pideler ve babanın misavirperverliği için tekrardan teşlekkür ediyorum. samsunlu dostlarımızı elimizden geldiği kadar ağırladık sanırım..çünkü virajlara bayıldılar. ama batunun birazdaha viraj çalışması lazım hehhee
SABERS, burdayım cüneyt abicim yeni geldim işten anca bakabildim _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız