Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SİNOP & SAMSUN 2. SS BULUŞMASI (31-01-06-2008)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SİNOP & SAMSUN 2. SS BULUŞMASI (31-01-06-2008)

SİNOP & SAMSUN 2. SS BULUŞMASI (31-01-06-2008)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah ah memlektimi azıcıkta olsa gördüm.14 haziranda 2 günlügünede olsa gelip havasını koklayıp suyunu icecegim...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi birgezi olmuş bol motorlu maşallah nazar değmesin hepsi birbirinden güzel makinalar allah kaza bela versin devamını bekleriz etkinliklerin.
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, ıspanak ye dostum genişlersin Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing demiş ki:
bathu, yeni geziler bekliyoruz sizden nasip olursa hafta sonuna doğru samsuna geliyoruz
oooo iyi maşallah geziyosunuz.bu hafta ben çanakkaleye çıkacam.öbür hafta gelsenizde iyibir gezdirsem sizi olmazmı ? 1000 k8 imide getirmeyi unutmayın Delirdim
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rayhan_racing, o zaman haberleşelim sen gideceksen gelmeye gerek yok kardeşim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 02.06.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatta sinop'a doğru gelinde viraj neymiş hissedin hem tanışmış oluruz Bravo
Başa dön
bathu Çevrimdışı bathu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu dostum videoyu başka biyere yükleyemezmisin ... üyelik istiyor lanet yer

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 02.06.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika mtorlar harika insanlar harika bir gün daha diyecek bişi yok
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu,haberinizi dün aldım virajlarda yardırmışsınız, Bravo .keyifli nice geziler diliyorum.
coşkunum nerdesin,kankim

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh sniop ahh Ağlıyorum eğlenceniz daim olsun
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 02.06.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS demiş ki:
bathu,haberinizi dün aldım virajlarda yardırmışsınız, Bravo .keyifli nice geziler diliyorum.
coşkunum nerdesin,kankim

evet güzel yardırdık giderken lastikleri limitlerde kullanayım diye motordan sarkarak viraj yaptım. gidon amortisörümüzün olmayışı benim yavaş gitmeme sebep oldu gerçi coşkun arkamdan hiç ayrılmadı ama beni çok yordu bu teknik bacaklarım ağrıdı. dönüşte bu tekniği kullanmadım daha hızlıydım coşkun 2 motor gerimde kaldı tehlike atlatmış kaskının vizörüyle ilgili problem yaşıyor kask alcaz coşkunuma
raven
Üye
Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, adamım direksiyon amortisörü olmadanda viraj yapılır, hele sende iki tane direksiyon amortisörü var (body yapıon ya o bakımdan), benim gibi maketçiler naapsın....... virajlarda ya 2. ya 3. sıralarda direksiyon amortisörsüz bide molayla sizi bekledik anca bukadar oluyo Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
raven Çevrimdışı raven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 02.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, nasıl sarkıyon abı motordan ya Şok oldum Dil çıkarıyorum

alla alla ilginçç.
bi cüneyt arkını gördüm öle atın yanında sarkık gıdıyo bıde sen dedın şok oldum
şaşırdım Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 02.06.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, ganki Çok gülüyorum resimler güzel çıkmış buraktakileride buraya ekleriz..suziki gerçekten çok güzeldi..kawayı tutmasada işçiliğe önem verilmiş belli..şaseside çatlayanlardan değildi büyük ihtimal Gülümsüyorum kuyruk tasarımı harika artçı koltuğunu birazdaha ince yapabilirlerdi diye düşünüyorum.onun dışında herşeyiyle dört dörtlük bir makina Bravo Arthas, okanım sanada alalım bi suziki Göz kırpıyorum ayancıkta da hava süperdi..burak kardeşim pideler ve babanın misavirperverliği için tekrardan teşlekkür ediyorum. samsunlu dostlarımızı elimizden geldiği kadar ağırladık sanırım..çünkü virajlara bayıldılar. Bravo ama batunun birazdaha viraj çalışması lazım hehhee Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

SABERS, burdayım cüneyt abicim yeni geldim işten anca bakabildim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 02.06.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler. Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal