Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal

Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado, kıroluk yapma olum gördün selamlaştın anladık aranızda kalsın ne diye burda reklam yapıyorsun sanki bred pit in elinden su içmiş gibi Çok gülüyorum neyse bende partneri bulimde azıcık gerilimde ben yapim Çok gülüyorum
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Lowflyer demiş ki:
Ancak unutmayın buranın tadı hiçbir yerde yok Bravo

Lowflyer MOTORDELİSİ buraya geldiyse seninde bunda çok önemli katkın oldugunu bilmeyenlere tekrar söylemek isterim...
Ben hiçbir zaman burada emegi olan insanların hakkını yemedim yemem ve her yerde bunu ilan ederim..
Motordelisi komple düşünülmeli..Ne ben nede bir başkasının yoklugunda hızından bişey kaybetmemeli..
sende bilyorsunki zamanında bu temeller üzerine hepberaber inşaa ettik MOTORDELİSİ portalını...

Wallaa Başkan MD haricinde diğer bütün sitelerden 24 Saat içinde atıldım Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Şu MD 'deki hoş görü idarecilik hiç bi sitede yok Bunu en iyi ben bilirim Gülümsüyorum Gülümsüyorum

ekamba, mete_han, Arkadaşlar HalilRR'ı yok etmek için bence güçlerimizi birleştirmeliyiz Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

bide AlenAlper geri gelseydi ekip tamam olucaktı Gülümsüyorum Siteye bi kötü Polis LAzım

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neye bu kadar yazılarımız sılınıyor topık kıtlenıyor dıye alınıyorsunuz benım yazılarımda sılındı ızmırde halıl ıle yüzyüze konuştum yanlış anlaşılma olmuş gayet doğal bunu buraya taşımak yanlış bence telefon var msn var konuşup ordan sıkıntı neyse tatlıya bağlayabılırsınız bu tür konuları okudukça üzülüyorum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan35, kardeşim sen efendiliğini bozma boşver.Tamam hata yaptım dedikçe üzerine geliyorlar.Uzattılarda uzattılar konuyu.
dr-kaya
Üye
Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası artık benim ruhuma hitabetmiyor. millet ne bildiğini söylüyor ne doğru olanı yapıyor. burda başka söylüyorlar kendi aralarında msn de yada toplantı odasında başka söylüyorlar. . yemin ederim akp nin yaptığı gibi elinde yetki olan kafasına göre nerde kardeşim motorcu ruhu nerde özgürlük . ha bide şu var insanlar kendi aralarında yani birebir görüştüğü tanıştığı adama farklı söylüyor farklı yorum yapıyor nedir bunun anlamı bilmiyorum.
özellikle şeker portakalı ve hakan mod olarak kafalarına göre yorum yapıp kafalarına göre editliyor hemde birbirleriyle paslaşarak. biri seviye belirliyor seviyesizin diğeri kitliyor bırak gösterelim seviyemizi. bundan sonra kendiniz çalar kendiniz oynarsınız alın meydan sizin
ben bundan sonra md girmem yorum yapmam baştada dediğim gibi benim ruhuma hitabetmiyor artık bana düşen HADİ EYVALLAH
EDIT:ONURKARACA(sızın ruhunuza hıtap etmıyen bır sıtede gezınmek tabıkı keyıf vermıyodur..keyıflı anlarınızda tekrar beklerız Göz kırpıyorum )
Başa dön
dr-kaya Çevrimdışı dr-kaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo_Script, topic çok gerildi ondan öyle samimice bişey yazdm bunun kıroluka alakası ne anlatrmısın dier yazılarmıda okumanı tavsiye ederim ?

şimdi burda sana yazmaya kalksam çok kötü olur gerilirsin yazdıklarına dikkat et daha yenisin ilkönce bi kendini tanıt Göz kırpıyorum
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dr-kaya, hopdedik...sazı almışsın elime hocam...bu üslubun hoş değil...seni tanımam etmem..mesajlarını incelemeye tenezzül bile etmiyorum...AKP ye 1 sana 2 orasıda ayrı mevzu...Hakan iyi adamdır sağlam adamdır...neyini çekemedin anlamadım...adam bir kere herkese saygılı...bu çerçevede yaklaşıyor...hayabusaya koyayım üzerinde adam var sevip sayıyoruz...bak argoyu verdim mahalle ağzı formatındayım...çünkü anlayacğın dili yazıyorum...sana höst desem gücenirmisin...küsermisin darılırmısın... Gülümsüyorum

md ye girmezsen bende tınnnnnnnnnnnn derim...çokda sallamam...klavye kişiside değilim...537 335 22 33 nümeromdur...arayıp bu konuyu enine boyuna tartışabilirizde... Bravo medeni ve postmodern şehir ayısı bir karakterim... Dil çıkarıyorum

sen şimdi yazmam diyosun ama dayanamayıp bana bi kaç kelam edersin...kırıcı olduysam özür dilerim...ama sana yazılabilecek en alt seviyede yazdım...seni tanımam düşmanımda değilsin...kimsin necisin bilmem...o yüzden açık ve net olmaya çalıştım...

ha şuna katılırım...benimde ruhuma hitap etmiyor...ben MT net elemanıydım...ordada bu tarz agresif şeyler yazdım atıldım...yani sonucta sanal ortam...olay paylaşım olayı..çok duygusal olmamak lazım...

MD Yöneticilerini tartışırım uygulamalarını eleştirenlerin başında ben varım...sınce by 2005 ten beri...işlerini iyi yapmadıklarını hepimiz biliyoruz...ama artniyet olduğunu sanmıyorum...şeker portakalı dediğin kişi eğitimci öğretmen...bu konularda bende fazlasıyla yapıcı olduğunu düşünüyorum...atılcak çok kişi var ama atmayamı kıyamıyorlar artık neyse bilmiyorum...elleri kolları bağlı biraz...1-2 tane atsalar elleri alışcak...MD ninde huyu bu...kolay kolay kimse banlanmıyo... Dil çıkarıyorum anca adam öldürecek gasp yapacak öyle... Dil çıkarıyorum

neyse sevgili dr kaya...eyvallah demişsin...bende sana güle güle diyim... yolun açık olsun...ha bi detay daha var...meydan tabi onların...onların veritabanında cirit atıyorsun köftehor... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

HalilRR demiş ki:

ekamba, mete_han, İkinizide Allahım düşmanımın başına versin. Ne alıp veremediğiniz var benimle yav Sinirlendim Sinirlendim

Çok gülüyorum

abi Mt den süresiz atıldım yine... Gülümsüyorum artık senle uğraşıcam... Gülümsüyorum ekamba deli emün kankilerimle Voltranı oluşturup ayağını kaydırıcaz..çünkü en hızlı ve en iyi sensin...paçandan tutup aşağı çekicez artık... Gülümsüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcusado demiş ki:
HalilRR, halil abilerin kıralı showcusu ciksi demişki ; Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Alıntı:

Gerçi Ekamba 5000 mesaj sayısına ulaşıp,melek üye olduğunda, yetki aldığını zannedip beni banlamaya çalışmış Daha ne beklersin bu adamdan

valla banlamaya çalıştı buna bende şahidim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu yazıyı okudukca ölüyorum gülmekden Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ya sormayın nasılda heyecanlanmıştım yanlışlıkla mod falan oldum diye.
hemen bi denemeye kalktım acaba halili banlarmıyız diye ama nerdeeee........
sonra tel açıp seni banlamışlar diyecektim meğer 5000 msj melek muhabbetiymiş.
benden de nasıl melek oluyorsa artık Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:

ekamba, mete_han, Arkadaşlar HalilRR'ı yok etmek için bence güçlerimizi birleştirmeliyiz Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

abi olay şu...Halili OBAMA olarak düşün...yani Başkan olması kesin...Bushtan sonraki o...kesin ayağınn kayması lazım...veliahtı sallayacaksınki yerine geçesin...benim adayım ekamba...emin kardeşde artık sadrazam olur... Delirdim Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

bu arada siz bilirsiniz nosscu nerelerde... Üzgünüm ohoo MD ye yazmayalı ortam şenlenmiş...ben severim böyle polemikli puslu havaları... ama artık lıght üye oldum...kimseyle uğraşmıyorum...he deyip geçiyorum...ne uğraşcam ya...he de geç...he.. Dil çıkarıyorum

ama sizlerede laf söyletmem... Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
ekamba deli emün kankilerimle Voltranı oluşturup ayağını kaydırıcaz..çünkü en hızlı ve en iyi sensin...paçandan tutup aşağı çekicez artık... Gülümsüyorum
onu ben ayın 8 inde kuşadasının derin sularında tezgaha getirip boğacam zaten... Gülümsüyorum
Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bunu yapman için önce yakalaman lazım.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, haco senide fişeklemek o kadar kolay ki... Dil çıkarıyorum usta şoför rampada belli olur... Gülümsüyorum haydin göreyim sizi..haydinn haydinn.. Dil çıkarıyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, eminim banlama yetkin olmadıgı ögrenince kötü olmuşssndr surat ifademi mrk ettim şimdik bak erbil abim neler geçti o an içinden sayın ekamba ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, kaçamaz ki benden,tonajı fazla ayunun.... Delirdim Delirdim Delirdim

mete_han, adaland topiğinin sonuçlarını takip et....... Gülümsüyorum

motorcusado, tüh yaaa dedim inan...
yanlışlıkla mod oldum millet uyanmadan bikaçkişiyi banlayayım dedim ama.........nafileymiş... Gülümsüyorum
Başa dön
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Sonraki
9. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal