Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sevgili kardeşim ahmet (z750) kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sevgili kardeşim ahmet (z750) kaybettik

Sevgili kardeşim ahmet (z750) kaybettik
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing, resmi yokmu muhtemeln tanıdık bir sima lütfen resmi varsa koyarmısın!! allah günahlarını af ettsin mekanı cennet olsun...
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin..
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Re: Sevgili kardeşim ahmet (z750) kaybettik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing demiş ki:

Edinilen bilgiye göre kaza, Bayraklı Altınyol Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü binası önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Karşıyaka'dan Konak yönüne gitmekte olan Ahmet Mehmet Önal'ın (28) kullandığı 35 SN 771 plakalı motosiklet, yaklaşık 500 metre ileride meydana gelen başka bir kazadan dolayı sıkışan trafikte bekleyen 35 UFM 73 plakalı otomobile arkadan hızlı bir şekilde çarptı.

Kaza tam olarak nasıl oldu.. önde duran arabalar gözükmedimi? Üzgünüm
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, muhakkak tanırsın selami nin orda cuma günü akropovic takmışlardı gri z750 aşar daki motor akşamları kordonda flan görmüşsündür.

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabır versin... Üzgünüm
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başınız sağolsun.Alllah rahmet eylesin
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin.. Üzgünüm
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serdar_R9
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylsinn yaz geldi olaylar iice patladı
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin başımız sağolsun Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin çok üzüldüm... Üzgünüm
mekanı cennet olsun...
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin kötü bir kaza olmus.yakınlarına sabır ve bas saglıgı dılıyorum Üzgünüm
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celikdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm
Allah ailesine sabır versin
Başa dön
celikdemir Çevrimdışı celikdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun. Allah'tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum. Ağlıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin....ya artıkk yeter Ağlıyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal