Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2091 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 30.05.2008 - 15:35 Mesaj konusu:
crazy_81 demiş ki:
ahhh tolgaa ahhh neden ahh cektıgımı bırazcık dusun belkım bulursun bulamazsanda ozelden sor abım
İşin doğrusu neden böyle birşey dediğini bende anlamadım..Burada Ankara MD olarak buluşmaya çalışıyoruz ne yaptım anlamadım? Ha eğer neden eski ankara grubu ms in buluşmalarına katılmayıp buna katılıyosun diyosan 1-Hiç bi sitenin taraftarı değilim nerde güzel ortam oraya giderim tek biryere bağlı kalmam.. 2- Ms i sevmiyorum demiyorum ama ben henüz o buluşmalara gidemem çünkü ehliyetim ve motorum yok.Ve genelde Ms buluşmaları gezi tarzında oluyor sebebi bu..Hani yarım saat biyerde duralım yarım saat eymire gidelim vs tarzında..
HakanDincer demiş ki:
İlerleyen zamanlarda bizde Ankara MD nin buluşmalarından birisine katılabiliriz..
Geçen yaz gelmiştiniz yüzyüze görüşmüştük konuşmuştuk ne iyi olmuştu Lütfen bir daha gelin gerçekten o gün çok eğlenmiştik..İlerleyen zamanlarda bekleriz
Tarih: 01.06.2008 - 23:29 Mesaj konusu:
Bu oluşum sırasında mutlaka moralinizi bozmak isteyenler, sizi çekemeyenler olacaktır..
Dediğim gibi önemli olan yavaş yavaş ANKARA MD yi rayına oturtmak...
Bizim çok tecrübemiz var bu konuda..
Birileri mutlaka paçanızdan aşagı çekmek ister..
Hemde hiçbişey yokken , durduk yere...
Ama siz doğru bildiğiniz yolda devam edin...
Ankara MD, MOTORDELİSİ için çok önemlidir.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 473 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 02.06.2008 - 12:32 Mesaj konusu:
bende 3 haziran akşamı edirneye gidicem 10 da arabam kalkıyor ama uğrayabilirsem uğrarım biraz tanışmak işin fazla kalamam _________________ 22 NA 371__A RH(+)
Tarih: 03.06.2008 - 01:34 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
Bu oluşum sırasında mutlaka moralinizi bozmak isteyenler, sizi çekemeyenler olacaktır..
Dediğim gibi önemli olan yavaş yavaş ANKARA MD yi rayına oturtmak...
Bizim çok tecrübemiz var bu konuda..
Birileri mutlaka paçanızdan aşagı çekmek ister..
Hemde hiçbişey yokken , durduk yere...
Ama siz doğru bildiğiniz yolda devam edin...
Ankara MD, MOTORDELİSİ için çok önemlidir..
_ToLGa_ demiş ki:
crazy_81 demiş ki:
ahhh tolgaa ahhh neden ahh cektıgımı bırazcık dusun belkım bulursun bulamazsanda ozelden sor abım
İşin doğrusu neden böyle birşey dediğini bende anlamadım..Burada Ankara MD olarak buluşmaya çalışıyoruz ne yaptım anlamadım? Ha eğer neden eski ankara grubu ms in buluşmalarına katılmayıp buna katılıyosun diyosan 1-Hiç bi sitenin taraftarı değilim nerde güzel ortam oraya giderim tek biryere bağlı kalmam.. 2- Ms i sevmiyorum demiyorum ama ben henüz o buluşmalara gidemem çünkü ehliyetim ve motorum yok.Ve genelde Ms buluşmaları gezi tarzında oluyor sebebi bu..Hani yarım saat biyerde duralım yarım saat eymire gidelim vs tarzında..
HakanDincer demiş ki:
İlerleyen zamanlarda bizde Ankara MD nin buluşmalarından birisine katılabiliriz..
Geçen yaz gelmiştiniz yüzyüze görüşmüştük konuşmuştuk ne iyi olmuştu Lütfen bir daha gelin gerçekten o gün çok eğlenmiştik..İlerleyen zamanlarda bekleriz
Buluşmaya şimdilik 3 kişi mi geliyor sadece ?
Psile sizde ankaradasınız sanırım sizide bekleriz
Hazır kafam iyiyken bu iki lafa birşeyler yazayım
Öncelikle Tolgacım orda olmuşusun burda olmuşun hiç farketmez, bizim için adam gibi adam olsun yeter.
Yani nerede mutluysan orada ol, nerede olmak istiyorsan orada ol.
Genç ve iyi bir dostumuzsun, umarım herşeyde başarılı olursun.
Yardıma ihtiyacın olursa herzaman yanındayız bunu unutma.
İkinci olarak bizim hiç bir zaman Hakan Dinçerle bir sıkıntımız olmadı, bazen darıldık bazen alındık bunlarda normaldir herhalde.
Ama bu gün arasınlar biz geliyoruz desinleri elimizden geldiğince ağırlamaya çalışırız.
Bir dost olarak herzaman başımızın üstünde yerleri vardır.
Biz buradan kaçtık çünkü bazı kendini bilmezler, herşeye maydonoz olanlar yüzünden kaçtık.
Şu anda oldukça mutluyuz, çünkü karışanımız yok eğrimize doğrumuza laf diyenimiz yok.
Bu ülkeyi bu hale getirenler utansın biz ne diyelim başka.
Bir Motosiklet sitesini, başka amaçlara çevirenler utansın.
Yani amacımız moral bozmak değildir sadece bu oluşan yeni oluşumuda elinizden kaçırmamak için bazı şeylerin önüne geçmek için atılımda bulunun.
Ankara özgürlüğü sever, dostluğu sever, karışanı sevmez yobazları hiçmi hiç sevmez bunalra izin vermeyin.
Konya dan 1 kaç kişiyle olan sorunun Konya MD ye maaletmek yanlış olur varsa sorunun kişisel hallet
zaten demissin hazır kafam iyiyiken diye sarhoşluğuna veriyorum bunu !!!
Edit capodelcapo
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız