Tarih: 03.06.2008 - 01:44 Mesaj konusu:
TayDen, Evet hiçbir zaman sıkıntımız olmadı..
Ama "bazen darıldık bazen alındık" demişsin ben asla size ne darıldım ne alındım..Ama eger sizin tarafınızdan böyle bir darılma-alınma olduysada sebebini bilmek isterim..
Sen ve Caner 10 üzerinden "10" numara insanlarısnız..Hatta ANKARA daki tüm arkadaşlarımız çok sıcak kanlı insanlar..
Yani asla ordan kimseyle bir sorunumuz olamaz..
Altında durdugumuz çatı ortak, tutkular ortak.
Yani ben bugün Ankara ya gelsem yine önce sizleri ararım..Başka kimi arayacazki..
Sen burda yönetici değilsin diye ben seninle olan dostlugumu bitireceksem eger yazıklar olsun bana..
Yani MOTORDELİSİ gerçekten bunlardan çooook uzak bir grup..Bizim için yegane şey kişilerin MOTORCU kimliğidir..Motordelisi olmuş-olmamış o farketmez.
Bir acı kahvenin 40 yıl hatrı oldugu yerde, sizlerin hatrı kaçyüz yıl olur acaba ? _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 03.06.2008 - 01:50 Mesaj konusu:
Biz burada değiliz artık ama sizinde dediğiniz gibi bu dostlukların biteceği anlamına gelmez.
Başımızın üstünde yeriniz var, bunu herzaman dile getirdik.
Ankaraya yolunuz düşerse bekleriz, ister bi acı kahve ister bir kadeh rakı ile muhabbete herzaman varız.
tebrikler taylanım kelimeleri direk ağzımdan almışsın ama biryeri es geçmişsin
HakanDincer demiş ki:
Bu oluşum sırasında mutlaka moralinizi bozmak isteyenler, sizi çekemeyenler olacaktır..
Dediğim gibi önemli olan yavaş yavaş ANKARA MD yi rayına oturtmak...
Bizim çok tecrübemiz var bu konuda..
Birileri mutlaka paçanızdan aşagı çekmek ister..
Hemde hiçbişey yokken , durduk yere...
Ama siz doğru bildiğiniz yolda devam edin...
Ankara MD, MOTORDELİSİ için çok önemlidir..
bir sorun bakalım bukadar önem verilen bir şehir neden ayrıldı yönetim neden bu konuda duyarsız kaldıda bunca üye bir anda yokoldu
Tarih: 03.06.2008 - 02:07 Mesaj konusu:
zincirkiran, yahu bide şu sebebi biz bilsek !!!
Dağ dağa küsmüş, dağın haberi yok...
Ayrıca sen ve Taylan yazdıgına göre demekki halen burdasınız..
Kim nerde olursa olsun, herkes yeinde iyi olsun...
Motordelisi sitesine İstanbul'dan sonra ençok giriş ANKARA dan yapılıyor..buda bizim için sevindirici. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 03.06.2008 - 17:23 Mesaj konusu:
Taylan abim çok sağol zaten yanlış anlaşılma olmasın tabikide özgürüm vs ama ben sizin yanınızda olmayı zaten çok seviyorum ve istiyorum zaten ankara MD ile sizin sayenizde tanıştım bunuda bilmenizi isterim..En yakın zamanda sizlerlede buluşmak istiyorum bunu daha öncede belirttim zaten..
Tarih: 03.06.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
maddog, eğlenmek ne demek ya Arkadaşlar öncelikle gelmeyenlere çok darıldık koskoca Ankara MD buluşmasında 3 kişiydik..
Çığ abi sana ne kadar teşekkür etsem az orda 3 kişide olsak genede eğlendik ve en güzel yani cbr 125 sürmemdi Hayallerimin 10 dakkalığına da olsa gerçekleşmiş olması benim için çok büyük birşey..Durduk yere al 1-2 tur sür demen bi anda şoka uğrattı beni
Hala etkisinden kurtulamadım..
Tarih: 03.06.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
_ToLGa_, 3 kişi olmayı kafaya takma..
Hemen bir sonraki buluşmayı ayarlayın ve topic açın..
Bizde ANA SAYFA dan yönlendirme yapacagız..
Bu hafta 3 kişi olursunuz , haftaya 5 kişi..
Yani bunları sorun etmeyin..
Bak oraya 3 kişi gelmiş olabilir ama sizin BULUŞMA topicinizi kaç kişi açıp okumuş ..
Devam devam... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 03.06.2008 - 22:47 Mesaj konusu:
HakanDincer, teşekkürler..Yeni topic i açıcaz 1-2 gün içinde İnşallah dediğiniz gibi büyücez..Haftaya büyük ihtimal 5-6 kişi olacağız bu hafta gelmek isteyip gelemeyenler oldu..
maddog gerçekten şu yaşadığım olaylardan sonra (buluşmada anlattığım para vs olayları) yüzümü şöyle gene içimden gelerek güldürdün ya beni gene az da olsa havalara uçurdun ya ben artık ne desem anlatamam bu durumu..
İnşallah uzun süreler boyunca birlikte oluruz..Ankara MD nin temelini sağlam attığımızı düşünüyorum..
Son Mesajdan 53 saniye:
mustafacbr600f, sağol mustafa abi sizleride görmek çok güzel olurdu aramızda _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 03.06.2008 - 22:51 Mesaj konusu:
_ToLGa_, önemli olan Topici erken açmak..
Yani buluşmaya 2-3 gün kala açılan topicler etkili olmaz..
Ne kadar önce açarsanız o kadar iyi...
Mutlaka sizin buluşmalarınızdan birisine bizlerde burdan katılacagız...
MOTORDELİSİ sizin yanınızda ..Bunu hissedin yeter. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
evt az kişide olsak tolganın dediği gibi temelleri sağlam attığımızı düşünüyorum burdan hakan dinçerede çok teşekkür ederim her fırsatta yanımızda olduğunu hissettiriyor ve söylüyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız