Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD - 3 Haziran'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD - 3 Haziran'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz!!

ANKARA MD - 3 Haziran'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, Evet hiçbir zaman sıkıntımız olmadı..
Ama "bazen darıldık bazen alındık" demişsin ben asla size ne darıldım ne alındım..Ama eger sizin tarafınızdan böyle bir darılma-alınma olduysada sebebini bilmek isterim..
Sen ve Caner 10 üzerinden "10" numara insanlarısnız..Hatta ANKARA daki tüm arkadaşlarımız çok sıcak kanlı insanlar..
Yani asla ordan kimseyle bir sorunumuz olamaz..
Altında durdugumuz çatı ortak, tutkular ortak.
Yani ben bugün Ankara ya gelsem yine önce sizleri ararım..Başka kimi arayacazki..
Sen burda yönetici değilsin diye ben seninle olan dostlugumu bitireceksem eger yazıklar olsun bana..
Yani MOTORDELİSİ gerçekten bunlardan çooook uzak bir grup..Bizim için yegane şey kişilerin MOTORCU kimliğidir..Motordelisi olmuş-olmamış o farketmez.

Bir acı kahvenin 40 yıl hatrı oldugu yerde, sizlerin hatrı kaçyüz yıl olur acaba ?

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz burada değiliz artık ama sizinde dediğiniz gibi bu dostlukların biteceği anlamına gelmez.
Başımızın üstünde yeriniz var, bunu herzaman dile getirdik.
Ankaraya yolunuz düşerse bekleriz, ister bi acı kahve ister bir kadeh rakı ile muhabbete herzaman varız.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler taylanım kelimeleri direk ağzımdan almışsın ama biryeri es geçmişsin

HakanDincer demiş ki:
Bu oluşum sırasında mutlaka moralinizi bozmak isteyenler, sizi çekemeyenler olacaktır..
Dediğim gibi önemli olan yavaş yavaş ANKARA MD yi rayına oturtmak...
Bizim çok tecrübemiz var bu konuda..
Birileri mutlaka paçanızdan aşagı çekmek ister..
Hemde hiçbişey yokken , durduk yere...
Ama siz doğru bildiğiniz yolda devam edin...
Ankara MD, MOTORDELİSİ için çok önemlidir..

bir sorun bakalım bukadar önem verilen bir şehir neden ayrıldı yönetim neden bu konuda duyarsız kaldıda bunca üye bir anda yokoldu Beğenmedim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincirkiran, yahu bide şu sebebi biz bilsek !!!
Dağ dağa küsmüş, dağın haberi yok...
Ayrıca sen ve Taylan yazdıgına göre demekki halen burdasınız.. Çok gülüyorum
Kim nerde olursa olsun, herkes yeinde iyi olsun...
Motordelisi sitesine İstanbul'dan sonra ençok giriş ANKARA dan yapılıyor..buda bizim için sevindirici.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FearOfTheDark
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.06.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akşam uğramaya çalışacağım umarım bu sefer gelen olur ...
Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 03.06.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taylan abim çok sağol zaten yanlış anlaşılma olmasın tabikide özgürüm vs ama ben sizin yanınızda olmayı zaten çok seviyorum ve istiyorum zaten ankara MD ile sizin sayenizde tanıştım bunuda bilmenizi isterim..En yakın zamanda sizlerlede buluşmak istiyorum bunu daha öncede belirttim zaten..

Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bir ankara md buluşması daha gerçekleşti gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim oulcan ve tolgaya umarım eğlenmişsinizdir Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi iyi eylenceler sizlere. Bravo
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddog, eğlenmek ne demek ya Çok gülüyorum Arkadaşlar öncelikle gelmeyenlere çok darıldık koskoca Ankara MD buluşmasında 3 kişiydik..

Çığ abi sana ne kadar teşekkür etsem az orda 3 kişide olsak genede eğlendik ve en güzel yani cbr 125 sürmemdi Çok gülüyorum Hayallerimin 10 dakkalığına da olsa gerçekleşmiş olması benim için çok büyük birşey..Durduk yere al 1-2 tur sür demen bi anda şoka uğrattı beni Gülümsüyorum

Hala etkisinden kurtulamadım..

Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, 3 kişi olmayı kafaya takma..
Hemen bir sonraki buluşmayı ayarlayın ve topic açın..
Bizde ANA SAYFA dan yönlendirme yapacagız..
Bu hafta 3 kişi olursunuz , haftaya 5 kişi..
Yani bunları sorun etmeyin..
Bak oraya 3 kişi gelmiş olabilir ama sizin BULUŞMA topicinizi kaç kişi açıp okumuş ..
Çok gülüyorum
Devam devam...

Başa dön
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet gelicez diyipte gelmeyenleri kınıyorum Gülümsüyorum ne demek tolgacım senden kıymetlimi motor dediğin neki önemli olan dostluğumuz
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, teşekkürler..Yeni topic i açıcaz 1-2 gün içinde Gülümsüyorum İnşallah dediğiniz gibi büyücez..Haftaya büyük ihtimal 5-6 kişi olacağız bu hafta gelmek isteyip gelemeyenler oldu..

maddog gerçekten şu yaşadığım olaylardan sonra (buluşmada anlattığım para vs olayları) yüzümü şöyle gene içimden gelerek güldürdün ya beni gene az da olsa havalara uçurdun ya ben artık ne desem anlatamam bu durumu..

İnşallah uzun süreler boyunca birlikte oluruz..Ankara MD nin temelini sağlam attığımızı düşünüyorum..

Son Mesajdan 53 saniye:

mustafacbr600f, sağol mustafa abi sizleride görmek çok güzel olurdu aramızda

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, önemli olan Topici erken açmak..
Yani buluşmaya 2-3 gün kala açılan topicler etkili olmaz..
Ne kadar önce açarsanız o kadar iyi...
Mutlaka sizin buluşmalarınızdan birisine bizlerde burdan katılacagız...
MOTORDELİSİ sizin yanınızda ..Bunu hissedin yeter.

Başa dön
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt az kişide olsak tolganın dediği gibi temelleri sağlam attığımızı düşünüyorum burdan hakan dinçerede çok teşekkür ederim her fırsatta yanımızda olduğunu hissettiriyor ve söylüyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bedel
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi işşallah bırgun motorum olursa bende gelerım toplantıya. Ağlıyorum
Başa dön
bedel Çevrimdışı bedel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal