Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ne şehittir, ne gazi..Bok yoluna gitti NİYAZİ !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ne şehittir, ne gazi..Bok yoluna gitti NİYAZİ !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone, malesefki durum öyle..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesela bugün başıma gelen olay gibi,ben normal bir şekilde gidiyorum yolumda,öküzün birtanesi sağdan çıkıverdi,hiç aynaya bakmadığı kesin,soldanda karşıdan araba geliyor ortalarında kaldım,durdum yolun ortasında döndüm adama baktım sinirli sinirli bastım devam ettim,adama birşey yapsam onun gibi öküzler çok var o gider başkası gelir,bunuda biliyorum Bravo yoluma devam ettim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yazıyı umarım herkes okur

Alkışlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum basligi okudugumda,kilitlenmeden bakayim dedim.....kimin yazdigina bakmadan.veeee sok oldum...Böyle bir baslik..Hakan bunu yazmasini beklemedigim insanlardan biriydin...neyse sonra latta yazilanlari okudum ve dr.Kaya nin yazdiklarini düsündüm.Bu basligi baskasi atsaydi tepkiler nasil olurdu diye düsündüm...Dr.Kaya nin yazisini okuduktan sonra gülmüstüm ama simdi düsünmeden edemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herseyden once dikkatli temkinli ve full koruma kullanmak gerkio bu seytan icadını
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Raymone, malesefki durum öyle..

İnsan Olmasın istiyor Ama İşte Eğitimsizlik. Hala Oğlum Anlatıyor İtalya'da Çalışıyor 2004 Model Mavi Zx6R'ı Var(:P Bunuda Söylemeden Geçmiyim :P) Herneyse Bir Şehir Söylemişti Adını Unuttum KOSKOCA ŞEHİRDE Sadece 6 Tane Trafik Lambası Var Düşünün Yani Bu Belkide İzmir Veyahutta İstanbuldan Büyük Bir Şehir Ama Düşünün Sadece 6 Tane "İnsanlar Okadar Duyarlı Ve Saygılı ki Birbirlerine Bir Trafik Kazası Bile Olmuyor,Herkes Birbirine Yol Veriyor" Demişti O zaman İnsan Tabiki Düşünüyor Bizim Küçücük Bir Belediyelik Şehrimizde Bile En Az 10 Tane Trafik Lambamız Var Şöyle Bir Durup Düşünmek Gerekiyor İşte...
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, yahu bu başlıkta ne varki ???
Bu atasözü gibi hayatımızın içine giren bir deyimdir..
Yani başkasıda açsa hiçbişey olmazdı..

burda seni rahatsız edennedir onu anlamadım..
Eğer içindeki "bok" kelimesinden bahsediyorsan ve buda eger sorun oluyorsa vayyyyy halimize..
Yani kısacası benim açtıgım bu topicdeki gibi SÜRÜŞ için faydalı bilgiler varsa ve topic başlıgı halk arasındaki bir deyiş ise bunda hiçbir sorun olmaz..
AMA AYNI "BOK" KELİMESİ İLE AÇILAN BİR TOPİCİN İÇİNDE GERÇEKTEN "BOKTAN" şeyler yazılmışsa o zaman tabikide sorun olacaktır..
Bunu ayırt etmek gerek..

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

haaa bide şu var "topici başkası açsaydı ne olurdu acaba" demişsin..
bu sitede kuralalr benim içinde geçerli, eger kural dışı bir topic olduguna inan yönetici varsa başlıgı değiştirebilir..
Ben öyle olduguna inanmıyorum...
Benim defalarca açtıgım topicler kilitlendi, taşındı..
Yani burda KRAL yok, kralcı hiç yok..
KURALLAR var, hepimiz için geçerli..

Örneğin:
"Çok boktan bir lastik"
gibi cümleler 1000 lerce kere kullanılmıştır MD de ve kimse bu yüzden uyarı almamışltır...

İyiki sen bu mesajı yazdın ve anlaşılıyorki herkesin şikayetçi oldugu kiltleme, engelleme gibi uygulamlar yersiz..
Çünkü eğer senin istediğin gibi bu ve benzeri topiclerde esnek olunmazsa o zaman KİLİTLERDEN şikayetçi olanlar yerden göğe kadar haklılar...
Yani "Ne şehittir, ne gazi.bok yoluna gitti NİYAZİ" den sizin anladıgınız nedir onu çözemedim...
"Sakla samanı, gelir zamanı" deyiminden sonra bütün parasını samana yatıran gördünüz mü?

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kusura bakma ama asil böyle bir kelimeye tepkisiz kaliniyorsa ozaman vay halimize....Egerki Türkceyi dogru kullanmaktan bahsediyorsak birazda yazdiklarimiza yada agzimizdan cikanlara dikkat edecegiz....Agzimiza yerlesen her deyim,bu güne gelen her örf,anane dogrumudur??
Bu baslik evet beni rahatsiz etti..ve bunu acik sekilde dile getiriyorum..mesajin icerigi cok güzel.ona bir sey diyemem.
Evet vay halimize,ki böyle kelimeleri böylesine kolayca kullanabiliyoruz...önceden agzimizdan cikanlari düsünmek gerekirdi...ki senin yasin benden fazladir...
Bunu herkez yapabilir,ama senin yapman garip geldi kusura bakma...Bu konuda daha dikkatli olmani umardim.neyse topik icerigi cok güzel bunu bozmayalim.ben rahatsizligimi dile getirdim.Bunun yanlis oldugunuda sonuna kadar savunuyorum,aksini iddia nasil edebilirsiniz onuda anlyamiyorum İstemiyorum İstemiyorum

sanirim anlatamadim,benim burada takildigim anlam degil kelimedir...Bu kelimenin cok hos durmadigini kabul et istersen...Topik kilitlensin diye bir cümlede kullanmadim...Ben sadece altta yazilanlari okudum..ve yazanlarin,burada daha önce böyle durumlarda neler yazdigini cok iyi hatirliyorum...bu yazdiklarimdan sen üstüne alinma, yazanlar alinsin...
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 03.06.2008 - 03:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, İşte dediğim gibi eger böylesine kelimeler yüzünden UYGULAMA yaparsak burda 1000 lerce kişi bundan nefret edecektir..
Yani bu kadar esnek oldugumuz halde "Neden topicler kilitleniyor" diye yüzlerce topic açılıyorsa sizin istediğiniz tarzda AĞDALI Türkçe ararsak ve dayatırsak hakikaten vahhh halimize..
MOTORDELİSİ terbiye sınırları aşılmadıkça esnek bir forumdur..
Bu kadar ince düşünüyorsanız eğer bu deyişle ilgili YEŞİLÇAM da çekilen film var..
Ve birçok köşe yazarı aynı deyişle yazı yazmıştır..
Örf anane dediğiniz şeyle çok örtüşük ve hayatın içinden her yerde duyabilceginiz bir deyişdir..
Örf-anane derken siz köylerde kahvede oturan amcaların AĞDALI Türkçe kullanarak konuştuklarınımı düşünüyorsunuz..?
Burda küfür yok, hakaret yok..Ama tabikide polemik çıkarmaya meyilli bir başlık..
Hangimiz hayatında bu kelimeyi kullanmıyor ki?
Yapmayın ALLAH AŞKINA...
Ha bilmek istediğiniz şuysa söyliyim: Ben bu başlıgı atarken aklımın kenarından bile birisin rahatsız olacagı geçmedi...
Ama siz rahatsız olduysanız bunada sonuna kadar saygı duyarım.
Bu başlıgı ben açtıgım için değil , değiştirilmeye gerek duymadıgım için değiştirmedim..
Forumlarda sizin rahatsız oldugunuz kelimeyle ilgili arama yaptıgımda "367" mesaj buldum..
Şuda var bu keime tek başına bir hitap şekli olarak kullanılırsa tabikide çirkin olur .
AMA ALLAH AŞKINA BENİM YAZIMDA KULLANDIGIM ŞEKLİYLE NESİ ÇİRKİN ?

Yani belki yine rahatsız olacaksınız ama sizin bahsettiğiniz ÖRF-ANANE kültürüne yani bizim insanımıza ait öyle çok deyiş varki..
İmam-Cemaat meselesi örneğin..
Şimdi bu İmam-Cemaat deyişini ben camideki hocanın vaazında bile duydum..
Yapmayın dostum Allah aşkına.

SAGOPA
Başa dön
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 04:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanirim bu konude farkli görüslere sahibiz....bosuna parmaklarimiz yorulacak..ben sahsen ailemin icinde,özellikle cocugumun yaninda ne kadar agzimiz alisik olsada böyle kelimeleri kullanmiyorum..ve en azindan onunla gelecek nesildeki arkadaslarinin biraz daha az küfürsüz bir Türkceye sahip olmalarini ögretmenlik yapmis biri olarak diliyorum...
Topik kapatmaya gelince,ben her kapatilan topik icin burada yazi yazdim...öncelikle buna ben karsiyim(tabiki asiriliklar haricinde)..asla bir topikin kilitlenmesini savunamam,ki bu yasaklar icin zamaninda neler yaptigimi benim dönemimdekiler cok iyi bilir...Her türlü yasaga (tabiki toplum huzurunu bozmamak kaydi ile) karsiyim...Insanlar yasaklanmak yerine egitilmeli diye düsünüyorum ve iyi geceler diliyorum...
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 03.06.2008 - 04:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, Benim ilkouldaki ögretmenlerimin nerdeyse yarısı bu kelimeyi kullanıyordu..
"..ok herifler"
şeklinde..

Askerde zaten günde 100 lerce kere duyduk..
Hele futbol seyrediyorsak bu kelime ne ki ...Daha neler neler duyuyoruz maçlarda..

Yani umarım çocugunuz bu kelimeyi hiçbir yerde duymaz..

SAGOPA
Başa dön
Tahribat
Üye
Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok mükemmel bir yazı gerçekten tebrikler Alkışlıyorum her motor sürücüsü bu kadar dikkatli ve temkinli olsa kazalar %50 azalır herkezin okuması lazım
Başa dön
Tahribat Çevrimdışı Tahribat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten yazdinizmi cok güzel yaziyorsunuz Bravo
tesekkürler
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 10.06.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 10.06.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal