Tarih: 02.06.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsın inş. Bir de sana sorum olacak lastiklerden memnun musun orjinal lastikler mi? Orjinaller çok iyi değil diye duymuştum da senin yorumun nedir?
Tarih: 03.06.2008 - 00:48 Mesaj konusu:
hayırlı olsun
güle güle kullan
kullandıkça da deneyimlerini bizlerle paylaş
bir arkadaşıma da almak üzereyiz, görüşlerin önemlidir
allah kaza bela vermesin... _________________ MOTORLARIN EFENDİSİ
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 03.06.2008 - 01:55 Mesaj konusu:
attackhan, Öncelikle Motorun Lastikleri Orjinal Ve Yeniden Farksız Şuana Kadar Virajlarda Hiçbir Problem Hissetmedim(Cüsseden Olabilirmi? 190 Boy 110 Kiloyumda ) Kayma Vs. Hiçbirşey Yok Canavar Gibi 41 Kere Maşallah.
aarpinar, Yaklaşık 5 Gündür Kullanıyorum En Yüksek Otoban Hariç 100 Gördüm Hiçbir Sorunum Olmadı Dönüşler Gayet İyi Kalkışı Güzel Ama Çok Hız Yaparak Kullanmadığım İçin Pek Birşey Söyleyemiyorum
Bu Arada Diğer Hayır Dua'larından Dolayı Diğer Arkadaşlara Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim. _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Raymone, hayırlı olsunn..dikkatli sür kardeşim..bide ben bu motorun neini beğendm...?renginii...!!! _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
en son 100 mu gordun choper tarzı neden bakmadın yahuu hayırlı olsun guzel motor ama arada 112 felan yapmak lazım saka bı yana sen yıne yavas gıt ne olur ne olmaz _________________ 250 R HYOSUNG
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız