Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Aldığım Motorum Hyosung GT 250R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Aldığım Motorum Hyosung GT 250R

Yeni Aldığım Motorum Hyosung GT 250R
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.06.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun... Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.06.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ben bı tanesı pert olmak uzere ıkı tane eskıttım toplam 90000 km yol yaptım gule gule kullan
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 02.06.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ve uğurlu olsun Bravo Gülümsüyorum
attackhan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.06.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsın inş. Bir de sana sorum olacak lastiklerden memnun musun orjinal lastikler mi? Orjinaller çok iyi değil diye duymuştum da senin yorumun nedir?
Başa dön
attackhan Çevrimdışı attackhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ferotr
Üye
Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 02.06.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun..allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
Başa dön
ferotr Çevrimdışı ferotr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.06.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldum olasiya begendigim hos gorunumlu motorlardan. Hayirli olsun
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

MesajTarih: 02.06.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız.
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı alanyali_okan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 03.06.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAyırlısı Olsun...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
güle güle kullan
kullandıkça da deneyimlerini bizlerle paylaş
bir arkadaşıma da almak üzereyiz, görüşlerin önemlidir
allah kaza bela vermesin...
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 03.06.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulerek kullan Bravo
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

attackhan, Öncelikle Motorun Lastikleri Orjinal Ve Yeniden Farksız Şuana Kadar Virajlarda Hiçbir Problem Hissetmedim(Cüsseden Olabilirmi? 190 Boy 110 Kiloyumda Delirdim ) Kayma Vs. Hiçbirşey Yok Canavar Gibi 41 Kere Maşallah.

aarpinar, Yaklaşık 5 Gündür Kullanıyorum En Yüksek Otoban Hariç 100 Gördüm Hiçbir Sorunum Olmadı Dönüşler Gayet İyi Kalkışı Güzel Ama Çok Hız Yaparak Kullanmadığım İçin Pek Birşey Söyleyemiyorum Gülümsüyorum

Bu Arada Diğer Hayır Dua'larından Dolayı Diğer Arkadaşlara Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim.

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone, hayırlı olsunn..dikkatli sür kardeşim..bide ben bu motorun neini beğendm...?renginii...!!! OK
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en son 100 mu gordun choper tarzı neden bakmadın yahuu hayırlı olsun guzel motor ama arada 112 felan yapmak lazım Dil çıkarıyorum saka bı yana sen yıne yavas gıt ne olur ne olmaz Bravo
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 03.06.2008 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin hayırlı ve keyifli sürüşler dostum Bravo
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
suleyman68
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 03.06.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin sormasıayıp olmasında kaça aldın bende alıcamda
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal