Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İst. MD Deniz Sezonunu 8 Haziran'da Garipçe'de Açıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İst. MD Deniz Sezonunu 8 Haziran'da Garipçe'de Açıyor

İst. MD Deniz Sezonunu 8 Haziran'da Garipçe'de Açıyor
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.06.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, ALLAH muhabbetinizi artırsın

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 02.06.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize iyi eğlenceler. Bravo

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 02.06.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Artis bi 1000RR'lı virajlara yattığımı görünce kendiside yapmak istedi azdaha patlıyordu gözümün önünde

Alem Rossi Olmuş.. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Biraz geç bir açıLış olacak ama bunada şükür Gülümsüyorum Açılsın artık şu sezonn Delirdim Delirdim
wildcherry
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmek isterim terubeli artçı isteyen varmı Göz kırpıyorum
Başa dön
wildcherry Çevrimdışı wildcherry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wildcherry demiş ki:
bende gelmek isterim terubeli artçı isteyen varmı Göz kırpıyorum

Mutlaka olacaktır..Bence PM kutuna bakmaya başlasan iyi edersin..
Ancak şunu unutma bence "seçici" olan konumunda sen olmalısın..
SEN tecrübeli artçısın ya seni alan adam tecrübesiz ise... İyi fikir İyi fikir
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu saatte herkes uyuordur Gülümsüyorum
Başa dön
wildcherry Çevrimdışı wildcherry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezon açılışıı biraz geç kalmışş sankii istanbul emdiii Delirdim neysee neysee..kısmaın Gülümsüyorum ..güzel etkinlikk... Alkışlıyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reont, daha okullar bile kapanmadı yahu..
İzmir MD de aynı gün ADALAND gezisi ile sezonu açıyor..
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reont, İzmir gibi sıcaklar erkenden başlamıyor ki burada..
Hem istemediğimiz acı kayıplarımız oldu geçen haftalarda, bu yüzden etkinliklerimizi onlara saygımızdan dolayı erteledik..

wildcherry, artçı almak isteyen muhakkak biri olacaktır, aksi taktirde arabayla gelecek bir arkadaşım var, kesin gelmeye kararlı isen arabada yer ayarlarım..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sezonu açtım ama İstanbulda değil. Muhtemelen ben de gelicem, yanıklarım geçmeden yanmayan taraflarımı da yakayım bari Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hyperiuz
Üye
Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
Arkadaşlar, hava muhalafeti veya başka elde olmayan nedenlerden dolayı iptal edilen tüm geziler sırayla yapılacaktır. Yuvacık da, Maşukiye de önümüzdeki haftalarda programa alınacaklar. Don't worry yani Gülümsüyorum

Bu arada, Garipçe gezisi için yanınıza ufak mangal da almayı unutmayın. Malzemeleri almak yetmiyor, mümkünse bir de ufak mangalınız bulunsun, sonra tavuk, balıklar elde patlayabilir Dil çıkarıyorum

tabii 2mt lik şemsiye 4 5 tane sandalye şirketimiz tarafindan istediğiniz yere güvenli bi şekilde taşınır Çok gülüyorum

Başa dön
hyperiuz Çevrimdışı hyperiuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyperiuz, hahahahahah Hız Tutkuna mı taşıtacaktınız??? Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hyperiuz
Üye
Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok be canım o servis dışı oldu artık hayır gelmez ondan Gülümsüyorum eski kadro aynı hız devam Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

tatil yapıp denize girmekten fırsat bulabılırsen ............ anladın Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
hyperiuz Çevrimdışı hyperiuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 03.06.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, hyperiuz, ne kaynatıosunuz siz pislikler abi kusura bakmayın ben gelemem bu geziye volkanın havlusu olmazsa olmaz kankammmmmm Delirdim
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, sen gel şemsiyeyi getir sonra dön Çok gülüyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal