Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Atv almayı düşünüyorum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Atv almayı düşünüyorum.
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
forman
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende atv arıyorum maddi durumumuz bizimde yetmiyor onun için ikinci el atv istiyorum kafama iğice takdım babamı ikna etmesi zor ama 1.200 ytl'ye falan temiz bişey üçüncü el de olabilir ama temiz olsun !!!!!!!!!!!!!!
lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Başa dön
forman Çevrimdışı forman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deadend
Üye
Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kar kureme işini anca sen bi kaporata ustasuna önden şasiye baglatırsın birde kanuni 150 veya 110 tamamdır işte. Çok gülüyorum
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATV ve Sabah gazetesini Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu satıyor... muhahaha Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 16.04.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATW dediğiniz araçlarda 250cc ye kadar olanları sizi en fazla 1yıl tatmin eder.bu araçlar 4x4 özelliği olursa mantıklkı olur.buda biraz daha büyük cc lerde mevcut olduğundan biraz paraya kıymak gerekiyor.kymco 500 kullanıcısıyım,yeterince tatminkar.saygılarımla
xcekox
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar sahıbinden.com da kanuni 150 cc lık atv ler wr ucuza 1.900 e wr 40.000 kılometre yapmıs ama fıyatlar o cıvarda temız olanları 2500 la 3 mılyar arası deyısıyor

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

http://www.sahibinden.com/3_300_ytl_kdv-_otv_dahil_atv_www_koksallargrup_com_daWQQaXQQ4692560WQQpXQQdisplayitem?keyword=atv buyrun bakın sıfır komonda 150cc lık 3.300 ötv dahıl fıyatıdır

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

http://www.sahibinden.com/sahibinden_2007_model_4000_kilo_metrede_150_ccWQQaXQQ6286083WQQpXQQdisplayitem?keyword=atv kanuni 1500cc lık 1.900ytl ıkıncı eldır 4.000 kılometre yapmıstır saygılar

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

http://www.sahibinden.com/yamaha_atvWQQaXQQ5754867WQQpXQQdisplayitem?keyword=atv super makına 2.950 ytl ye werıor yamaha grizzly 125 cc
Başa dön
xcekox Çevrimdışı xcekox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 20.05.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar bizin Hatay'daki tırcılar dubaiden atv getiriyor hemde çok ucuz fiyatlarla..50cc 400 YTL 110 cc 750 YTL 150 cc 900 YTL 250 cc 1500 YTL getirttirebilirseniz iyi olur çunkü çok ucuz..
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL

MesajTarih: 20.05.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizi gidi hortlakçılar siziii... Çok gülüyorum

mondializzet100, tamam Dubai'den tırcılara getirtelim ama onları trafiğe tesçil ettiremeyiz değil mi? Gerçi trafiğe çıkmadığımız sürece mesele yok da.. bilemiyorum artık!
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni
Sormak lazım..Fakat getirtenlerin çogu 50cc getirtti 4 zamanlı 35km yapıyor..Fakat 250cc 'de getirttirebiliyorlar..Dur ben sorayım bunu
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 20.05.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATV İle kar kürüyeceksen güçlü makine lazım sana doğal olarak'da çok para.

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doann
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende senin gibi atv motor arıorum galiba da buldum.kawasaki nin sitesinde var bi tane 3.500 ytl (sıfır)bi bak istersen ben onu almayı düşünüorum.Kawasaki de marka yani Dil çıkarıyorum .250 cc bayou markası sitesinden atv ye tıkla utility atv ye tıkla en altta Göz kırpıyorum
Başa dön
doann Çevrimdışı doann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal