Allah kaza bela vermesin güle güle binmeyi nasip etsin dostum makinen çok güzel duruyor _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Tarih: 03.06.2008 - 16:04 Mesaj konusu:
hayıelı olsun kardesm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
ali_42, Ganka teşekkürler resimler için emeğine sağlık sende en kısa zamanda isteğine kavuşursun inşaallah OnurKaraca, teşekkürler Aminn rapsodi, momoR, Hayabusa, teşekkürler arkadaşlar ahmet gankam bana kötü örnek olmaz asla d-devil, X-rinG, bahadirbilir, Raymone, teşekkürler arkadaşlar
cbrsahin demiş ki:
seyahn abim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin inşşalh valla çok sevindimmmmm.artık alanyaya 70-70 gideriz yavssssss
Şahinim bende çok ilerleme var ben eski seyhan değilim saolasın
zxrhalit, valeo, moto_kolik, JaySean, teşekkürler arkadaşlar
murat50, ADAMOTOR42, osmanr6, atak07, mdonur, KammadeRR, kubi_speed, karayolcu, sesginn, KoRRhan, rider_lord, alikemal42, volkanoptik, teşekkürler arkadaşlar ALLAH herkezin gönlüne göre versin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız