Tarih: 03.06.2008 - 15:35 Mesaj konusu: Kuryecilik hakkında
Arkadaşlar bu konuyu sizinle danışmak istedim.Ben kurye olmak istiyorum.Ama nasıl bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz?Neler gerekli.Özellikle kurye arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bostancı köprüsünden biraz ilerde Shell var önceden orada Şakirin yeri vardı ufak bi çay ocağı ne hikmetse motokuryeler hep orada toplanırdı .. 2005 de kaza yapmıştım orada banada yardım etmişlerdi _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Tarih: 03.06.2008 - 16:31 Mesaj konusu:
Bu konuyu burda soracağına Zincilrlikuyu köprü altına gidip sorsan çok daha fazla yanıt alırsın arkadaşım
Sana tek diyebileceğim şey çok zor ve riskli bir iş _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
MaTThe,ilk baştan söyliyim tehlikeli bi iş.ben başvuru yaptığmda şirket sahibi adam bana i bu iş tehlikeli dedi.zorluk konusunu da sordum bana pek zor gelmedi.ama kişiye göre de değişir biraz atak biri olmak lazım v.s v.s kolay yorulmayan... _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6565 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 03.06.2008 - 22:54 Mesaj konusu:
thefastbiker da düşünüodu ama çok iyide bi meslek deil binlerce araç arasında kimin ne yapıcanı bilmeden yolda gitmek hele onların arasından gitmek çok tehlikeli imkan ın warsa hiç başlamadan bırak ama söz senin _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
aslında motor olduğunda ama d-devil abimin dediği gibi birazda riskli her dk motordasın bu güzel ama trafikde denildiği gibi 4 teker ler var onlar off off sen bu işe gireceksen dikkatli olcaksın sağna soluna arkana dikkat et hız olarakda fazla hız yapma 80 90 arası kafana göre takıl sonra gerisini allaha bırak sen tetbirini alda ... _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
depresif_motorcu, serkan_yenidunya, istanbulda zor ama izmride kolay ya trafik sorunu yok ist olsam yapamam aklımdan bile geçirmem.tabi ki çok tehlikeli ve biraz zor bi iş ama ne biym yapıcam _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
zor bi meslek sabah akşam dengesizin biri çıkar sinir olur çarpar arkadan allah korusun hayatına sebebiyet olur ama bir o kadarda güzel bi meslek sevdiğin birşey üzerinde geçireceksin günlerini.. _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
MaTThe, motosikleti hobi olarak yapmanı tavsiye ederim hergün motorun tepesine zorunlu binmek ileride seni sıkıcak ve motosikletden soutacaktır _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
ecza deposuna başvurdum 600 ytl+sigorta motor sende kalıo o kadar _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız