Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kuryecilik hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kuryecilik hakkında

Kuryecilik hakkında
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MaTThe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Kuryecilik hakkında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu konuyu sizinle danışmak istedim.Ben kurye olmak istiyorum.Ama nasıl bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz?Neler gerekli.Özellikle kurye arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Başa dön
MaTThe Çevrimdışı MaTThe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bostancı köprüsünden biraz ilerde Shell var önceden orada Şakirin yeri vardı Gülümsüyorum ufak bi çay ocağı ne hikmetse motokuryeler hep orada toplanırdı .. 2005 de kaza yapmıştım orada banada yardım etmişlerdi Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuyu burda soracağına Zincilrlikuyu köprü altına gidip sorsan çok daha fazla yanıt alırsın arkadaşım Bravo

Sana tek diyebileceğim şey çok zor ve riskli bir iş
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 03.06.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaTThe,ilk baştan söyliyim tehlikeli bi iş.ben başvuru yaptığmda şirket sahibi adam bana i bu iş tehlikeli dedi.zorluk konusunu da sordum bana pek zor gelmedi.ama kişiye göre de değişir biraz atak biri olmak lazım v.s v.s kolay yorulmayan...

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil demiş ki:
Bu konuyu burda soracağına Zincilrlikuyu köprü altına gidip sorsan çok daha fazla yanıt alırsın arkadaşım Bravo

Sana tek diyebileceğim şey çok zor ve riskli bir iş

+1 Bravo
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok zooorr. Özellikle de İstanbul trafiğinde. Gözünü 4 değil 14 açman lazım.

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, başlıcak baklaım napa bilcek Çok gülüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker da düşünüodu ama çok iyide bi meslek deil binlerce araç arasında kimin ne yapıcanı bilmeden yolda gitmek hele onların arasından gitmek çok tehlikeli imkan ın warsa hiç başlamadan bırak ama söz senin

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında motor olduğunda ama d-devil abimin dediği gibi birazda riskli her dk motordasın bu güzel ama trafikde denildiği gibi 4 teker ler var onlar off off sen bu işe gireceksen dikkatli olcaksın sağna soluna arkana dikkat et hız olarakda fazla hız yapma 80 90 arası kafana göre takıl sonra gerisini allaha bırak sen tetbirini alda ...
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depresif_motorcu, serkan_yenidunya, istanbulda zor ama izmride kolay ya trafik sorunu yok ist olsam yapamam aklımdan bile geçirmem.tabi ki çok tehlikeli ve biraz zor bi iş ama ne biym yapıcam Bravo

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zor bi meslek sabah akşam dengesizin biri çıkar sinir olur çarpar arkadan allah korusun hayatına sebebiyet olur ama bir o kadarda güzel bi meslek sevdiğin birşey üzerinde geçireceksin günlerini..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaTThe, motosikleti hobi olarak yapmanı tavsiye ederim hergün motorun tepesine zorunlu binmek ileride seni sıkıcak ve motosikletden soutacaktır Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
celikdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Parası nasıl ki ? ? ?
Başa dön
celikdemir Çevrimdışı celikdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celikdemir demiş ki:
Parası nasıl ki ? ? ?

ecza deposuna başvurdum 600 ytl+sigorta motor sende kalıo o kadar

Başa dön
celikdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul'da geçinmek te zor bu parayla
Ama geçinemeyen yok değil Göz kırpıyorum
Ama bence bir süre sonra da sıkar bi daha motora da binesin gelmez
Başa dön
celikdemir Çevrimdışı celikdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal