Düğünün yeri ve zamanını Facebook'ta sormuştum M.D. sitesinde öğrenmek nasip oldu. Çok büyük bir manimiz olmaz ise orada kardeşimizin bu en mutlu gününde yanında bulunmak isterim. Şimdiden Allah bir yastıkta kocatsın.
En kısa zamanda yiğen isteriz ona göre ( Maksat M.D. ailesi büyüsün, genişlesin)
HalilRR kardeşim her şeyi yazmışsın da neler ikram edilecek onları unutmuşsun!!!!!!!!!!!!!!
Bir zahmet bir ara davetiyenin altına menüyüde ilave ediver _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.06.2008 - 16:47 Mesaj konusu:
Ne zaman evleneceğimi soranlara ithaf olunur.
Biz zaten Onurla evli sayılırız. Aynı evde yaşıyoruz, beraber yiyor beraber içiyoruz. Neyseki ayrı yataklarda yatıyoruz. Ben Onurun üstüne gül koklayamam Ben hayatımdan memnunum
PolatCetin, Yav yazdımya kardeşim, sıcak aile ortamı ve felekten bir gece ikramdır diye Bizle bir gecenin normalde bedelini bilmediğinden, utanmadan menü iste sen bakalım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, canım abim benim onur abi senin üstüne gül kokluyor ama yanına gidiyoruz adam mesajlaşmaktan bizlen ilgilenmiyor..
Halil abicim Benim çevremde olmayan bir kız buldum sana
artık gerçekten düğününü yapalım zaman geçip gidiyor yaşta ilerliyor.. artıkın Hala Olmak istiyorum halil abicim _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.06.2008 - 17:11 Mesaj konusu:
ömürboyu mutluluklar dostum!! tabiki bu zor gününde yanında olucaz _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız