Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 27.05.2008 - 23:26 Mesaj konusu:
çok pahalı oldu.. paso bize giriyor !! Dediğin gibi öğrenciyiz.. Yemin ederim benzin parasından dolayı aç kalıyorum ya _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
seneye ortalık karısır arkadaslar apachenın yenı modelı gelırse valla on numara motor satıp ondan mı alsam dıye dusunuyorum ben cok yakısıklı yıne tvs kadınlaramı cızdırıyo bu motoru napıyo _________________ 250 R HYOSUNG
abi bu 200cc olacak olan motor için daha somut bilgiler varmı...fotolar filan...Bir de Flame modeli için daha net bi açıklama yapılmadı mı..buraya ne zmn gelecek fiyatı ne olacak... _________________ I just wanna see you work it for me
valla ben bu servıs olduktan sonra tvs bıraz zor alırım ama motorun ALLAHI var ıyıkı bozulmuyo bı bozulsa ıyı seyler olmucak servısle aramızda parcası pahalımıs arkadasımın mars rublesı bozuldu 120 ytl miş garantıden de degısmemısler ustelık yanı bozuldumu işler yaş oluyor 200 luk felan hıkaye keske bajaj pulsar 220 gelse on numara olurdu valla kısıın su fıyatlar dussede bı motor bakıcam artık ee 22000 oldu 2006 model benımkı babası sayılır apachelerın yaslandı artıkın yenılemek lazım _________________ 250 R HYOSUNG
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 06.06.2008 - 21:58 Mesaj konusu:
crazy_81, Bedava site yaptım çünkü önce bir denemek istedim Kim ne kadar ilgili alakalı diye merak ettim. Parayı çöpe atmayalım dedim
Biraz giriş - çıkış çoğalırsa ilk fırsatta apachefan.org şeklini alacak o forum _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Tarih: 07.06.2008 - 11:19 Mesaj konusu:
mondializzet100 arkadasım boyle kırıcı konusmana gerek yok burda herkes md ver bir aile yani md ailesi yarışmak istersenizde çıkar gazlarsınız innova bende kullandım biliyorum rodajını ve ayarlarını ıyı yapmıssan bıde 2005 modelse yolda ıkı kısı 135 gıder ama ruzgardada 125 tek zor gıder demı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız