Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.06.2008 - 17:41 Mesaj konusu:
BAHATTİN KARDEŞİMİZİN RİCASI ÜZERİNE, MOTOR KORTEJİ OLUŞTURULACAKTIR. 15 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ SAAT 18:30 DA KORDON CAFE ÖNÜNDE TOPLANIYORUZ... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3573 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 03.06.2008 - 17:53 Mesaj konusu:
HalilRR,
Alıntı:
Biz zaten Onurla evli sayılırız. Aynı evde yaşıyoruz, beraber yiyor beraber içiyoruz. Neyseki ayrı yataklarda yatıyoruz. Ben Onurun üstüne gül koklayamam Ben hayatımdan memnunum
Sevcan ım seni bu acı gününde yanlız bırakmamak için elimden geleni yapıcam , hatta caponyalardan sana özel topuğunda matkap olan
ayakkabı sparişi verdim malum adamın gözünü şimdiden oymazsan sonra bayaa bii masraflı oluyoo Bahattin kızın ne suçu günahı vardıda ona bu cezayı uygun gördün etme eyleme yazıktır günahtır
[b]ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
ama maalesef ben gelemiyorum o gün başka bir düğün var sanırım orda olucam, millet benim yerimede ağıt yakın ay aman eğlenin _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
Tarih: 03.06.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
Kardeşlerimizi allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocatsın _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız