Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ramzey çift silindir.. 125 cc

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ramzey çift silindir.. 125 cc
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 03.06.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayfa, doğruları konuştuğun için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
babyboy
Üye
Üye

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 senedir ramzey çift silindirli kullanıyorum ilk günlerde titreşim sıfırdı son 1 senedir biraz arttı ama o kadar büyütücek kadar fazla değil.. Seside 125 cc bi motosiklet için güzel nede olsa çift silindirli.. Ben o motosikletle uzun yolada çıktım son devirde gittim bırakmadı yolda.. tabi bakımlarını ihmal etmiyorum.. Biraz ağır kaçıyo sanki hacmine göre.. ivmelenmeside güzel hacmine göre zevkli bi alet..
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
drakula06
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.06.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence ramzeyi kafasına koymussa alsın.bende bi ramzey kullanıcısıyım ve cok memnunum.fakat motorumda ben kendim o işi yaptıgım için biraz deiştirmeler olmustur.motorum su anda normalininden bayagı bi fazla yani 170ykr filan yakıor yukarda 130 yaptım motoroumda modifiye var filan diyenlerde olmus modifiye olmadanda zaten görebiliyor 130 u benim motorum su anda 160 'ı yapabiliyor.görmek istiyenlerle görüsebiliriz o sorun diil. eksozlarımı deiştirdim en başta bujiler de önemli.sonra pistonlar... orijinal pistonlarınıda tavsiye etmem.onlarada bi el atmalısınız. daha sonra benzin muslugunu ve musluga gelen hortumu da biraz büyütmelisin.tabi bunları yaptuktan sonra ben kadranımıda (ibre) deiştirmek zoruynda kaldım.ybr yada cbr kullanıcıları...yollarda görüselim... Mucxs Göz kırpıyorum
Başa dön
drakula06 Çevrimdışı drakula06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal