3 senedir ramzey çift silindirli kullanıyorum ilk günlerde titreşim sıfırdı son 1 senedir biraz arttı ama o kadar büyütücek kadar fazla değil.. Seside 125 cc bi motosiklet için güzel nede olsa çift silindirli.. Ben o motosikletle uzun yolada çıktım son devirde gittim bırakmadı yolda.. tabi bakımlarını ihmal etmiyorum.. Biraz ağır kaçıyo sanki hacmine göre.. ivmelenmeside güzel hacmine göre zevkli bi alet..
Bence ramzeyi kafasına koymussa alsın.bende bi ramzey kullanıcısıyım ve cok memnunum.fakat motorumda ben kendim o işi yaptıgım için biraz deiştirmeler olmustur.motorum su anda normalininden bayagı bi fazla yani 170ykr filan yakıor yukarda 130 yaptım motoroumda modifiye var filan diyenlerde olmus modifiye olmadanda zaten görebiliyor 130 u benim motorum su anda 160 'ı yapabiliyor.görmek istiyenlerle görüsebiliriz o sorun diil. eksozlarımı deiştirdim en başta bujiler de önemli.sonra pistonlar... orijinal pistonlarınıda tavsiye etmem.onlarada bi el atmalısınız. daha sonra benzin muslugunu ve musluga gelen hortumu da biraz büyütmelisin.tabi bunları yaptuktan sonra ben kadranımıda (ibre) deiştirmek zoruynda kaldım.ybr yada cbr kullanıcıları...yollarda görüselim... Mucxs
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız