Tarih: 03.06.2008 - 18:49 Mesaj konusu:
Kazaya gülünmez ama adam lüp diye çok komik düşüyor içeri. Hayır, madem hızlı gidiyorsun, bari virajın dışına uç da normal bir durum olsun.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 992 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 03.06.2008 - 19:38 Mesaj konusu:
XANDROS, hehehhehe doğru diyorsun dostum
fakat arkadaki daha komik ve onun durumu daha vahim bence,adam koyun gibi önündekini takip ediyor ya ahahahahahahahahorkhork _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 03.06.2008 - 20:22 Mesaj konusu:
goldminermechanic demiş ki:
XANDROS, hehehhehe doğru diyorsun dostum
fakat arkadaki daha komik ve onun durumu daha vahim bence,adam koyun gibi önündekini takip ediyor ya ahahahahahahahahorkhork
Abicim bak bilirsin bu cruiserci, çapırcılarda "road captain" (yol kaptanı) diye bir müessese vardır, en önde gider, grup lideridir. Baştakine roadcaptain, sondakileri toplayan en arkadakine de "tailgunner" denir ve bu laflar gruptakiler Türk bile olsalar ağzını büke büke Amerikalılar gibi ingilizce söylenmek zorundadır, racondur, anadilinle söylersen ayıplarlar, aa, öö diye. Oh yeah!
Konuya bağlayacak olursak öndeki "roooodkeptın" abimiz kendini dışarı atınca ondan feyz almakta olan arkadaki müridi de kendisini dışarı bırakıveriyor, eee, roooodkeptın demişler öndekine, boru mu? Elbette bir bildiği vardır diye ahahahaaa!
RUUUDDD KAPTAYNNN veee tayıllganırrr kelimelere bak yahuuu zuahhahahahhah
bu chopercı arkadaların biraz SS kullanması lazım baksanıza refleksler ölmüş resmen yoldan aşşa düştü _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
alpiser abim bildiğim kadarı ile senin de Çapır geçmişin vardı anlatsana bu işler nasıl oluyor roadcaptainler fln hani _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 03.06.2008 - 20:38 Mesaj konusu:
Beyler, elbette günümdeyim, benim ayda bir kere olan "muayyen" günüm geldi, bu gece sabaha kadar şirketteyim, yurtdışı rapor hazırlama günüm. Sizler birkaç saat sonra rahat yataklarınızda fostura fostura uyurkene bilin ki burada bir kardeşiniz Excel başında rakamlar ve formüllerle kafayı yiyor olacak. Terellelli pikçırs olacaz yane.
yc_, evet YC hatta ben tayılganırdım arkadan toplayarak giderdim, ne günlerdi beah, hatırlattın iyi oldu bak YC
Sandrosum.. bilirim senin o günlerini ama ayın 4 ünde başlamıyormuydu muayyen günün yakın değiliz ki geleyimde kahveni içeyim uykunu açayım _________________ şaka gibi...
CBR 1000RR
En son alpiser tarafından 03.06.2008 - 20:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 03.06.2008 - 20:43 Mesaj konusu:
Alıntı:
Sandrosum.. bilirim senin o günlerini ama ayın 4 ünde başlamıyormuydu muayyen günün
Yok abi, her ayın ikinci işgünü akşamı. Tabi yurtdışı takvimine göre. Bizde tatil bile olsa ofise gelmek zorundayım kısacası. Neyse, yarın işe geç gelirim mesele yok yani.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız