Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gelmiş geçmiş en keriz kurüzır kazası :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gelmiş geçmiş en keriz kurüzır kazası :)

Gelmiş geçmiş en keriz kurüzır kazası :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazaya gülünmez ama adam lüp diye çok komik düşüyor içeri. Hayır, madem hızlı gidiyorsun, bari virajın dışına uç da normal bir durum olsun.
Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 03.06.2008 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, Bravo hehehhehe doğru diyorsun dostum
fakat arkadaki daha komik ve onun durumu daha vahim bence,adam koyun gibi önündekini takip ediyor ya ahahahahahahahahorkhork Delirdim
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 03.06.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw tam malımış bu adam
Başa dön
Badleon Çevrimdışı Badleon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic demiş ki:
XANDROS, Bravo hehehhehe doğru diyorsun dostum
fakat arkadaki daha komik ve onun durumu daha vahim bence,adam koyun gibi önündekini takip ediyor ya ahahahahahahahahorkhork Delirdim

Abicim bak bilirsin bu cruiserci, çapırcılarda "road captain" (yol kaptanı) diye bir müessese vardır, en önde gider, grup lideridir. Baştakine roadcaptain, sondakileri toplayan en arkadakine de "tailgunner" denir ve bu laflar gruptakiler Türk bile olsalar ağzını büke büke Amerikalılar gibi ingilizce söylenmek zorundadır, racondur, anadilinle söylersen ayıplarlar, aa, öö diye. Oh yeah!

Konuya bağlayacak olursak öndeki "roooodkeptın" abimiz kendini dışarı atınca ondan feyz almakta olan arkadaki müridi de kendisini dışarı bırakıveriyor, eee, roooodkeptın demişler öndekine, boru mu? Elbette bir bildiği vardır diye ahahahaaa!

Delirdim Delirdim Delirdim
Delirdim Delirdim
Delirdim
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RUUUDDD KAPTAYNNN veee tayıllganırrr kelimelere bak yahuuu zuahhahahahhah Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu chopercı arkadaların biraz SS kullanması lazım baksanıza refleksler ölmüş resmen yoldan aşşa düştü Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel video
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, Mete agabey günündesin gene döktürmüşsün Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser demiş ki:
XANDROS, Mete agabey günündesin gene döktürmüşsün Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

alpiser abim bildiğim kadarı ile senin de Çapır geçmişin vardı anlatsana bu işler nasıl oluyor roadcaptainler fln hani Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler, elbette günümdeyim, benim ayda bir kere olan "muayyen" günüm geldi, bu gece sabaha kadar şirketteyim, yurtdışı rapor hazırlama günüm. Sizler birkaç saat sonra rahat yataklarınızda fostura fostura uyurkene bilin ki burada bir kardeşiniz Excel başında rakamlar ve formüllerle kafayı yiyor olacak. Terellelli pikçırs olacaz yane.

Dil çıkarıyorum Delirdim Üzgünüm
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, evet YC Çok gülüyorum hatta ben tayılganırdım Çok gülüyorum arkadan toplayarak giderdim, ne günlerdi beah, hatırlattın iyi oldu bak YC Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sandrosum.. bilirim senin o günlerini Gülümsüyorum ama ayın 4 ünde başlamıyormuydu muayyen günün Çok gülüyorum yakın değiliz ki geleyimde kahveni içeyim uykunu açayım

CBR 1000RR

En son alpiser tarafından 03.06.2008 - 20:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rapsodi demiş ki:
tafa34 demiş ki:
koko_6rr demiş ki:
Bu arada yollara dikkat edin.Süper ya keşke öyle yollar Türkiye'de de olsa Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Keşke Keşke
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
yazık olmuş motora Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser demiş ki:
yc_, evet YC Çok gülüyorum hatta ben tayılganırdım Çok gülüyorum arkadan toplayarak giderdim, ne günlerdi beah, hatırlattın iyi oldu bak YC Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Puahaha, en arkada milletin egzozlarını solumaktan tinerci gibi olmuştum desene teyılganırım alpiserim?
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, regal raptörü al gel Alper paşam takılalımm ama ben roadcaptain ım bilesin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sandrosum.. bilirim senin o günlerini ama ayın 4 ünde başlamıyormuydu muayyen günün

Yok abi, her ayın ikinci işgünü akşamı. Tabi yurtdışı takvimine göre. Bizde tatil bile olsa ofise gelmek zorundayım kısacası. Neyse, yarın işe geç gelirim mesele yok yani.
Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal