XANDROS, hatırlatmasan olmaz o günlerden kalma alışkanlık SS e geçtim hala kendimi tayılganır zannediyom arkadan gidiyom
ama SS te öle bir olay yokmuş, yada varmış ama adı TIRT mış arkadan gittiğim için bana TIRT diyolar
YC ne regali, ne raptoru yavyucum ben HD bindim hep _________________ şaka gibi...
Ya o nasıl bir düşmedir ya?Tam virajda sollama yapmaya kalkımış.Hayır o motor yatmazki.En ufak hatayı kaldırmıyor motosiklet gerçekten. _________________ -yamaha tdm850-
Tarih: 03.06.2008 - 21:54 Mesaj konusu:
hadı öndekı zaten keriz bı sekılde hata yapıp vıraja içtren girmeye calısıyor da;ben arkadakının arkadasınının neden aynı seklılde davrandıgına anlam veremedım..komıktı ya...Allah bu durumlara düşürüp ele gune maskara etmesın kımseyı _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
işte bu aletlerin hem gitmedigine hemde dönmedigine kanıt bir video _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 2055 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 04.06.2008 - 02:15 Mesaj konusu:
hiç büyük konuşmamak lazım,adam zaten yanlış yerde geçiyor,yani uçkur zaten 9 yerinden kopmuş durumda. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız