Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motormu Kızmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motormu Kızmı?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 03.06.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Motormu Kızmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Video: http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1351432549&channel=32445265

Bu arada yukardaki videoyla alakalı değil siz tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederisinizz?şahsen ben olsam motoru tercih ederim,gösterişli bi motorla bayağı piyasa yapılır Göz kırpıyorum
Başa dön
Badleon Çevrimdışı Badleon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
muhammed21
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wıdeoyla alakalı olsa kız derdım Gülümsüyorum ama tbıkı motor... Çoook seviyorum 600 RR Çoook seviyorum Delirdim
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 03.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Re: Motormu Kızmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Badleon demiş ki:
şahsen ben olsam motoru tercih ederim,gösterişli bi motorla bayağı piyasa yapılır Göz kırpıyorum

Motosikleti kötü emellerinize alet etmeyin Öfkeliyim Öfkeliyim İsteyen motosikletsizde piyasa yapar. İlla piyasa yapmak için bir araç şartsa dayalı döşeli, müzik sistemli, gösterişli bir arabayı bu emellere alet edebilirim Delirdim Delirdim

En son AHMET_R6 tarafından 03.06.2008 - 21:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
AHMET_R6 Çevrimdışı AHMET_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Bergama

MesajTarih: 03.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sende mi motora pıyasa yapmak amaclı bınenlerdensın!! Sinirlendim elbetteher zaman motor ama pıyasa amaclı degıl!!! motora pıyasa amaclı bınılmez!! naçizane şahsi fikrim budur!
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, kötü emel değil kardeş ihtiyaç
Başa dön
celikdemir
Üye
Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaş piyasa yapmak için motor etkilidir demek istemiş,
Soruya gelince tabi motor Delirdim
Başa dön
celikdemir Çevrimdışı celikdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celikdemir, ben onu demek istedim ama AHMET_R6, arkadaş anlamak istediği gibi anlıyo
Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence daimi olarak üzerine binilecek, naz yapmayan, bana beyaz altın al vs demeyen, kapris nedir bilmeyen bir nesne olduğu için en iyisi motor diyorum... Başka bi şi demiyorum Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alikemal42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabikide MOTOR
Başa dön
alikemal42 Çevrimdışı alikemal42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Bergama

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim motorrrrr Delirdim
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Patriot99, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

ben 2 şıkkıda seçiyorum Delirdim Dans

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tornado57
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum))
topiğe bak beee Gülümsüyorum
hatun silikonlu Üzgünüm patlar matlar boş verin, değiştirelim
motor da beğenmediğim bir teknik ayrıntı silindirler arka arkaya, arkadaki silindir iyi soğumaz çabuk gider, motoru da değiştirirsek olur... Gülümsüyorum
yani bence....
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoyla alakalı olsaydı bende kız derdim ama TABiki MoToR Çok gülüyorum Motordelisi

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence ikiside gerekli.. Göz kırpıyorum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal