Bu arada yukardaki videoyla alakalı değil siz tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederisinizz?şahsen ben olsam motoru tercih ederim,gösterişli bi motorla bayağı piyasa yapılır
şahsen ben olsam motoru tercih ederim,gösterişli bi motorla bayağı piyasa yapılır
Motosikleti kötü emellerinize alet etmeyin İsteyen motosikletsizde piyasa yapar. İlla piyasa yapmak için bir araç şartsa dayalı döşeli, müzik sistemli, gösterişli bir arabayı bu emellere alet edebilirim _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
En son AR6 tarafından 03.06.2008 - 21:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 03.06.2008 - 21:57 Mesaj konusu:
dostum sende mi motora pıyasa yapmak amaclı bınenlerdensın!! elbetteher zaman motor ama pıyasa amaclı degıl!!! motora pıyasa amaclı bınılmez!! naçizane şahsi fikrim budur! _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 761 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 03.06.2008 - 22:03 Mesaj konusu:
Bence daimi olarak üzerine binilecek, naz yapmayan, bana beyaz altın al vs demeyen, kapris nedir bilmeyen bir nesne olduğu için en iyisi motor diyorum... Başka bi şi demiyorum
))
topiğe bak beee
hatun silikonlu patlar matlar boş verin, değiştirelim
motor da beğenmediğim bir teknik ayrıntı silindirler arka arkaya, arkadaki silindir iyi soğumaz çabuk gider, motoru da değiştirirsek olur...
yani bence.... _________________ Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız