Tarih: 03.06.2008 - 13:17 Mesaj konusu:
VOLKANRR demiş ki:
tamero, lan sen harbiden 3 harflisin ah aha seni tanıdığım güne ondan olsun emiii te okaaaa
ah be volkanımrrr ım , lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine ama ne yapayım ben o yüzden seni çok seviyorum
ben 3 harfliyim, sende 5 harflisin eski beş nasıl yazılırdı bilirmisin aha böle ( O ) eski beş , ama yinede ne olursan ol ben seni hep seveceğim yavrumm benim ramisim kamuşum tee okaaaa:D
Noluyor burdaaaa, yahu 5 dk yemeğe gittim, geldim, ortalık birbirine girmiş. Of beee kankaaaa, Olimposda bir balık yaptılar bize, senin Devecik poster yapıp galerinin camına asmayı planlıyor. Bak söylemedi deme
lütfen volkanrrrr bey asılmayın tekneme pervaneye falan dolanırsın falan mazallah
teknemi suya indireyimde bugün şöle bi gezip senin kulaklarını çınlatayım
tüm MD ye gerek yok ben seni her zaman severimmmm mucuxxxx anladın sen onu
bari kayak getirde seni çekeyim su sporu yap
yada en iyisi olta getirde balık tutturayım sana sen düşersin falan şimdi kayarken , bide sana hayat öpücüğüyle uğraşmayalım oralarda
vayyy Tamer abim benim
Sonunda aldın demek, hayırlı uğurlu olsun yeni teknen
Hazır suya indirmişken bu tarafa doğru gel de ıslatalım yeni tekneni _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 03.06.2008 - 21:58 Mesaj konusu:
BENDE EŞİM VE OĞLUMLA KATILMAK İSTİYORUM HADİ HAYIRLISI. 3 kişi biraz zor olacak ama sanırım eşimle birlikte bizde orada alacaz inşallah. _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Tarih: 03.06.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
VOLKANRR demiş ki:
tamero, ayyyyyyyyy kanım kaynadı sana beni teknene artcı alırmısın ama artcı kuralı uymaz bize biz kardeşiz yaaa
seni seviyorummmmmm helmutum volkanrr ım benim sana 3 yaşından beri kanım kaynamıştı nede olsa komşumsun , seni artçı almammı nasılsa bize nikah düşmüyor en güzeli sana bir muz alırız muza binersin kendinede artçı alırsın su kaydırağı yaparız
Tarih: 04.06.2008 - 05:12 Mesaj konusu:
Şimdiden söylüyorum.. Arnocum..
Eğer artçı olarak alabilecek olan varsa işlerimi iptal ederim, şirketten izin alır gelirim kardeşim..
Ama alabilicek birileri çıkmazsa gelemem Araba sanayide, motor zaten yok biliyorsun.. Yani birilerine artçı olucaz mecburen.. _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 04.06.2008 - 09:46 Mesaj konusu:
SnooTy, dediğim gibi araba olacak diye planlıyorum. Geleceksen haber et, yer kalmış ise seni de bagaja attırıvereyim..
drummerhipgig, hükümetimizin çözümü var ya onu yaparız, pantalon paçalarımızı çoraplarımızın içine sokarız _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız