Tarih: 03.06.2008 - 18:15 Mesaj konusu:
bahattin kardeşim size ömür boyu mutluluklar diliyorum...
13-14-15 haziranda istanbulda gıda fuarında olacağım için aranızda olamayacağım.
Neyse sen hele bi evlen balayı tatilinide yap
sonra görüşürüz bakalım evlilik nasılmış _________________
arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Tarih: 03.06.2008 - 18:41 Mesaj konusu:
Bahattin ve sevcan kardeşlerimize şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum......
çok büyük bir mani olmadığı takdirde tabiyki düğününde de bulunacağım bahattin kardeşim ...
bütün iyi dilekleriniz için herkese tek tek teşekür ediyorum bütün motordelisi davetlidir herkesii bekliyorumm tekbaşıma oynatmayın beni dügündee _________________
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 03.06.2008 - 20:40 Mesaj konusu:
fotoğraflarda bu çiftin birbirine ne kadar aşık olduğunu gözlerinden anlayabiliyor insan...sanki biribiri için yaratılmışlar...Allah bir yastıkta kocatsın...Sabır ..sevgi ve saygı herşeyin anahtarıdır...
herşey gönüllerince olsun... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 03.06.2008 - 21:27 Mesaj konusu:
Birbirlerine çok yakışıyorlar..
Bu güzel beraberliklerini EVLİLİK ile taçlandırmaları harika olacak..
Tabikide TAM KADRO orda olacagız..
Yalnız ben göbek atmam..BREAK DANCE da iyiyim, yer hareketlerim süperdir..
Başımın üstünde 5 dakika dönerim _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız