Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2550 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 03.06.2008 - 22:21 Mesaj konusu:
celikdemir, abi maşşşşallah avatarda arıza mı var benim sayfada mı arıza var _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
En son AR6 tarafından 03.06.2008 - 22:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6547 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 03.06.2008 - 22:33 Mesaj konusu:
puhahahaaha:DD:
yorumlara koptum ya
kaç lık bu makina
motoru alana üstündeki bedavamı eşantiyon mu promosyon mu şirketten mi iki üç tane alayım o zaman _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
benm o tür motorlara pek ilgim yok bayan nereli acaba telfnu var mı _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6547 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 03.06.2008 - 22:37 Mesaj konusu:
Badleon demiş ki:
serkan_yenidunya, bir alana bir bedava
aaah nerde o günler
pitbulleren demiş ki:
motorrr motorrr motorr
tabi tabi bizde yedik
thefastbiker demiş ki:
benm o tür motorlara pek ilgim yok bayan nereli acaba telfnu var mı
msn i warmıs istion mu _________________
BÖLGEDE 1000 CC TEK İSTH.TİM KOMTANI GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALTTAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİ
serkan_yenidunya, ver msni ver msni kaçırmayalm kızı ona motor da hediye etmişlerdir ben kızı seçyrmm _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 03.06.2008 - 22:40 Mesaj konusu:
İkisindende vaz gecemem üzgünüm. _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
bu arada kızın yüzü güzel değilmiş yaw ,
vücud icin yorum kişiye göre değişir nası kimimiz SS kimimiz Touring seviyosak bu da öyle bi durum sanırım _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız