Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2571 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 03.06.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
Öncelikle hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun. Zaten fuardan beridir fenalardayım. Sezon da açıldı zırt pırt geçiyorsunuz gözümün önünden. Bir tarafım "kalk git krediye başvur al motorunu" diyor, diğer tarafım otur oturduğun yerde b...luk çıkarma" diyor. Bir de böyle topicleri okuyunca iyice ağır basıyor kredi çekmek. Sezonu sağ salim atlatırım inşallah. _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
hayırlı ugurlu olsun kardeş bende geçen sene aldım çok keyfli bir makinadır.ama iyice tanı makinayı öyle gazla.allah kaza bela vermesin.. _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.06.2008 - 22:33 Mesaj konusu:
viper22, adama ilk motor olarak R1 tavsiye ediyosun ve sadece fiyatı uygun diye!! gercekten harika bir tavsiye!!
hayırlı olsun diyorum ama 600RR kullanacak bir tecrubeye sahip solduğunu sanmıyorum cunkü henüz tarzını belirlemediğin acık ortada! shadow almaya gidip 600RR almak bunun en guzel kanıtı! kazasız belasız cok hafif bir makina hata af etmez!! tekrar hayırlı olsun.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 03.06.2008 - 22:34 Mesaj konusu:
suatcengiz, hayırlısı olsun..Kazasız belasız kullanman dileğiyle... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.06.2008 - 22:50 Mesaj konusu:
racingdelisi, evet ya demekki yanlış okumusum!! ama umarım ilk görüşte AŞK değildir ama öyle görünüyor uzaktan!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 03.06.2008 - 23:25 Mesaj konusu: ilk mesajınız ve bomba motor.
ilk mesajınızı çekmişsiniz .okadar siteyi incelemenize rağmen siteye geç üye olmuşsunuz.aramıza sizde hoşgeldiniz.tarzım olmayan bir motor almışsınız .herkezin zevk ve kese meselsi.size tavsiyem akraba evliliğinden olma şöförlerden ,modifiyeli kuş serisi araçlardan vede mıcırlı yollardan sakınmanız.allah kaza bela vermemesi dileğiyle.selamlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız