Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600RR aldım.Hala şoktayım... :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600RR aldım.Hala şoktayım... :)

600RR aldım.Hala şoktayım... :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun. Zaten fuardan beridir fenalardayım. Sezon da açıldı zırt pırt geçiyorsunuz gözümün önünden. Bir tarafım "kalk git krediye başvur al motorunu" diyor, diğer tarafım otur oturduğun yerde b...luk çıkarma" diyor. Bir de böyle topicleri okuyunca iyice ağır basıyor kredi çekmek. Üzgünüm Sezonu sağ salim atlatırım inşallah. İstemiyorum İstemiyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun kardeş bende geçen sene aldım çok keyfli bir makinadır.ama iyice tanı makinayı öyle gazla.allah kaza bela vermesin.. Alkışlıyorum
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafacbr600f demiş ki:
hayırlı ugurlu olsun kardeş bende geçen sene aldım çok keyfli bir makinadır.ama iyice tanı makinayı öyle gazla.allah kaza bela vermesin.. Alkışlıyorum
Bravo

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22, adama ilk motor olarak R1 tavsiye ediyosun ve sadece fiyatı uygun diye!! gercekten harika bir tavsiye!!
hayırlı olsun diyorum ama 600RR kullanacak bir tecrubeye sahip solduğunu sanmıyorum cunkü henüz tarzını belirlemediğin acık ortada! shadow almaya gidip 600RR almak bunun en guzel kanıtı! kazasız belasız cok hafif bir makina hata af etmez!! tekrar hayırlı olsun..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suatcengiz, hayırlısı olsun..Kazasız belasız kullanman dileğiyle...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle aramıza hoş geldin süperir 600rr yaw hayırlı olsun allah kazadan beladan nazardan gözden ... saklasın Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
soonsurat
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
soonsurat Çevrimdışı soonsurat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşımın Honda Shadow 750' sine egsoz taktırmak için beraber gittik

SRAD-HAN, abi adam arkadaşının motoruna egzoz taktırmak için gitmiş Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim Göz kırpıyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, evet ya demekki yanlış okumusum!! ama umarım ilk görüşte AŞK değildir ama öyle görünüyor uzaktan!! Göz kırpıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

resimleri bekliyoruz,hayırlı olsun ,allah kaza bela vermesin

aynen fotoları bekliyos hayırlı olsun kazasız bealsız olsun
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onur_s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.06.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan foto. ları görmek isteriz... hadi hayırlı sürüşler..
Başa dön
onur_s Çevrimdışı onur_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:25    Mesaj konusu: ilk mesajınız ve bomba motor. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk mesajınızı çekmişsiniz .okadar siteyi incelemenize rağmen siteye geç üye olmuşsunuz.aramıza sizde hoşgeldiniz.tarzım olmayan bir motor almışsınız .herkezin zevk ve kese meselsi.size tavsiyem akraba evliliğinden olma şöförlerden ,modifiyeli kuş serisi araçlardan vede mıcırlı yollardan sakınmanız.allah kaza bela vermemesi dileğiyle.selamlar. Gülümsüyorum
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 03.06.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela göstermesin. İnşallah darısı alamıyanların başına(Şekil:2a Ben) Bravo
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal