Tarih: 04.06.2008 - 01:03 Mesaj konusu:
KammadeRR demiş ki:
Kim kimlen dans etcek... ben kimlen dans etcem.. ne giyces...
gelin çiçeğini atınca Kim tutcak
sıra ne zaman halil ve onur abime gelcek.. birisi cvp versin
bu arada..yabancılık çekmeyiz umarım gelince.. utanıyorum.. kalabalıkta.. olmaya ben yaa
Msnin kapalı olmasa ben sana 1 cevap verirdim ama hadi neyse..
Bu arada yoğun istek üzerine 8 sene sonra İLK DEFA takım elbise giyicem sanırım bu düğünde
DipNot : Halen kimse buyur gel demedi.. Takımla sokakta yatıcam ohh ohh _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 04.06.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
Mutluluklarrrr Dilerimmmmmm Bahatatinnn abimm.. Bendeee Orda Olucam Burda En Çok Bana Göre Olan Kısım Göbekkk Atma Kısmı Oldu..... Kilo Wermek Bana Göre Deilll _________________ Emir ÖBGE İzmir/Karşıyaka KAF KAF DELİSİ
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 04.06.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
SnooTy, Yav yatacak yere ihtiyaç mı var kardeşim. Bizde sabaha kadar eğlenecez, yatmayı düşünmüyoruz zaten _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 04.06.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
HalilRR, Abooooow :P
Bende uyumam sabaha kadar da... unuttuğun bişi var.. İnsan bünyesi içki + yorgunluk altında kalınca SIZMA diye bir tepki verebiliyor :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
SnooTy, sızmak demek nerde sızdın orda kalcan demek kalcak yeri merak etme sen elbet biyerde sızarsın uyumak gibi bir niyetimiz yok zaten 15 haziran da öss var bütün heryerde sabaha kadar parti var PolatCetin, motorcu degin motor kıyafetleriyle yakışıklıdır abii elimde olsa bende şortla falan gelsem ne güzel olur _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6879 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 05.06.2008 - 13:54 Mesaj konusu:
PolatCetin, O zamn şöle yapacağız Polat Alemdarım
Kot pantolon üzerine gömlek giyip, onuda motor montu ile kamufle edeceğiz. Yav ortasını bulacağız be kardeşim. Takım elbise ile gelmek zorundamısın sende alaa alaaa yaa _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Nov 27, 2006 Mesajlar: 3764 Nereden: Manisa Merkez 05546228531
Tarih: 05.06.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğiyle. Mutluluklar! _________________ PERT TEAM
Tarih: 05.06.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
bu kilo verme işi falan pek cazip geldi aslında bi düğünde 4 kilo yaz sonuna kadar 10 düğüne gitsek 40 kilo.. yok olmaz.. sırf bu yüzden gelmiycem sonra zafiyet falan geçiririm mazalllah b_dostbey, ve bitanecik eşine bi ömür mutluluklar diler cesaretlerinden ötürüde tebrik ederim.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
ekamba, elinden geleni yapmak nedemek mutlaka gelcen sen gecen senden bana söz vermiştin bir manin olmasa mutlaka bekliyorum abi WarCer, nofeaRR, iyi dilekleriniz için teşekürler _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız