Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "28 Mayıs 2008 İstanbul MD ÇÇ- Fotolar"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"28 Mayıs 2008 İstanbul MD ÇÇ- Fotolar"

"28 Mayıs 2008 İstanbul MD ÇÇ- Fotolar"
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo_Script, Gundi Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, kimin eşi veya kız arkadaşı olursa olsun kardeşim beni neyle suçluycak ki sen neden benim kız arkadaşıma güzel diyorsun diyemi Çok gülüyorum kücük bir iltifat sadece OK
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo_Script, korkma diyebilirsin Gülümsüyorum o benim çocukluk arkadaşım ve yanımda şu an Çok gülüyorum yorumun için de teşekkür ediyor Göz kırpıyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hyo_Script
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, hastane masraflarının umarım yarısını bari üstlenir çünki eşşekden düşmüş yetmemiş gibi kenardaki uçurumdan aşagı yuvarlanmış karpuz gibiyim Çok gülüyorum yarısı sigorta ödüyor yarısınıda o öder hayata devam ederiz
Başa dön
Hyo_Script Çevrimdışı Hyo_Script Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada fotoğraflar süper,ellerine sağlık Ante Gülümsüyorum Özellikle Akın'ın üzerindeki çalışman çok iyi olmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Tavuklar için de teşekkürler barossatr , hakkını yememek lazım şimdi,mangal yakıcam diye kendini bile yaktın Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Hyo_Script, bilemicem artık,yarın yorumu görünce kendisi cevap yazar Çok gülüyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.05.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gece olmuş aslında bende o gece için düşüncelerim vardı ama maalesef olmadı inşallah bir dahaki sefer eski dostları arkadaşları karelerde görmek çok güzel işte MD bu harika geceyi şereflendiren hakan başkanı göremediğim için ayrıca üzgünüm her ne kadar şahsım orda değilse yüreğim ruhum sizlerleydi hepinizi sevgiyle saygıyla kucaklıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 04.06.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir çç toplantısı oldu çektiğim resimler için elerime sağlık
ayrıca mangalı yakmak içinde çok uğraştık herkese afiyet olsun
bir süre istanbul dışında olucam fethiye/ ölüdenizde çç katılamıcam artık burdan takıp edicem çç sizleri çok özlicem
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

0532 434 21 75
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
esmerrab
Üye
Üye

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo ÇOK GÜZEL BİR TOPLANTIYDI İNANILMAZ KEYİF ALDIM HAKAN DİNÇERİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZİ ONURLANDIRDI.!!!!!!!!!!!
HAFTAYA ÇAYIR ÇİMENDE GÖRÜŞMEK ÜZERE ..!!!!!!!!!
Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sonra söyleyene bakarım adammı diye!!
Başa dön
esmerrab Çevrimdışı esmerrab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 06.06.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geç oldu yazmam ama kısada olsa inanılmaz zevkli bir akşamdı geveze hanım ablama selamlar ediyorum inanılmaz bir misafirperverlik örneği gösterdi.ayrıca başkanımla da tanışmak çok büyük bir zevkti.erken ayrılmak zorunda kalmasak çok daha zevkli saatler yaşayabilirdik resimlerden anlaşılan o.ama Md ailesine tekrar kavuşmak çok mutluluk verici.Mevlam hep yanımızda olsun arkadaşlar... Alkışlıyorum
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 06.06.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forzafirenze, yaw ben seni gördüm mü çayırda?? Şok oldum Yok yok ben de yaşlanmışım, balık hafıza oldum artık Üzgünüm
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal