Tarih: 04.06.2008 - 10:52 Mesaj konusu:
Çok kaliteli bir fotoğraf makinesi olduğu kesin ayrıca ellerininde ustalığı belli ama yanlış anlama ben fotoları pek beğenmedim yani çok dar açılardan alınmış depo egsoz honda arması yani motoru tamamen görebildiğimiz tek bir resim var yani bilmiyrum şöyle biraz daha fonu değiştirerek motorun tümünü farklı açılardan çekmek nasıl olurdu yani güneş batarken havanın kızıl oldu anda falan filan kusura bakma sana akıl vermek haddime değil ama ben motoru tam olarak görebildiğim ve arkada ben burdayım diye bağıran bir fon olduğunda daha çok seviyorum daha karizmatik geliyor bana.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
joe_santana demiş ki:
FcPro, Resimleri hep takip ediyorum ama dostane bir eleştri yapmak gerekirse hep makro çekim yapıyorsun.. Çektiğin motoru hiç görmüyorum.. Hep depoya makro, grenaja makro, farlara makro yapıyorsun.. İlk resimde olmasa hangi maknayı çektiğini anlamıcaz.. Tamamen dostane bir eleştiri..
Kardeşim bende tama olarak buna değinmek istedim ve sana katılıyorum ama bir şey sorucam makro normalde iktisadi tanım olarak genel demektir mikro daha detay ve bütünün bir kesiti gibi düşünülür ama fotoğrafçılık terimlerini bilmediğim için soruyorum makro genel anlamı taşımıyor mu ??? _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tarih: 04.06.2008 - 11:09 Mesaj konusu:
Fotolar benim de hoşuma gitti, ancak joe_santana'ya katılıyorum. Biraz daha arka plan eşliginde çekimler yaparsanız harika kareler gorebiliriz. Gece çekimleri de yapmalısınız, bu motora çok iyi gider. Bu arada kullandıgınız makine nedir acaba?
Tarih: 04.06.2008 - 11:09 Mesaj konusu:
deklanşörüne sağlık bende maltepe üniversitesi fotoğraf ve video 1. sınıf terk ama hep içimde kaldı bu fotoğrafçılık olayı bi makina alıp bende ufaktan başlamak istiyorum elimde amatör bi tane var ama iş görmüyor şu digital SLR lerden bi tane edinmek lazım. önerdiğiniz birşey varsa söyleyebilirsinizFcPro, sana rakip olacam abi _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
ZX14, sana katılıyorum.Arkadaş gerçektende gerçek bir fotoğraf sanatçısı.Harika kalitede resimler çekmiş.Ama bende motoru tümüyle görebileceğimiz fotoğrafların daha fazla olmasını tercih ederdim.Yinede kendisini tebrik ederim _________________ -yamaha tdm850-
Tarih: 04.06.2008 - 12:06 Mesaj konusu:
Her fotografçının bir stili vardır..Bu öyle önemlidirki sadece fotografa bakarak eger "Bunu Fırat çekmiş" diyorsanız işte o iyi bir fotografçıdır..
Sizlerin MAKRO çekiyorsun diye yorumladıgınız olay aslında HARİKA bir özellik..
Şimdi eğer FIRAT ın çektiğini bilgi olarak görmeden fotografı onun çktiğini anlıyorsak işte o zaman Fırat "Kaliteli" bir Fotograf sanatçısı demektir..
Ayrıca Fotograflarda Motosikletin her yönüyle gözüktüğü fotografta var..
AMA fırat BENCE BU YORUMLAR SEVİNDİRİCİ ÇÜNKÜ İÇTEN İÇE DEMEKKİ HERKES SENDEN DAHA ÇOK FOTOGRAF BEKLİYOR..
Açıkçası ben tek tek kaydırma çubugunu aşagıya indirdiğimde ve son fotografa geldiğimde "Tühhh ya bitti" diye içimden geçirdim ve daha fazlasını görmek istedim..
Arkadaşlarımızda onu istiyor.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5840 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 04.06.2008 - 12:07 Mesaj konusu:
Fırat harika olmuş gerçekten ellerine sağlık..
ArapKadri demiş ki:
-ABİ BUGÜN ÇIKACAKDIM AMA DAHA SONRAYA KALDI DEDİN
Fırat Ne kadar sonraya kaldı bu gidiş planı.. 1 hafta daha kalacağım demiştin..
Pazar günü, Vaktin olursa yarışa gel _________________ Ev alma, motor al...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız