Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FcPro farkı ile Honda 1000RR (2008)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FcPro farkı ile Honda 1000RR (2008)

FcPro farkı ile Honda 1000RR (2008)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

FcPro, Yeni Modellerin Fotoğralarını Çekmelisin..
Kesinlikle..
73%
 73%  [ 94 ]
Paşa gönlün bilir :)
20%
 20%  [ 26 ]
Gerekmez..
6%
 6%  [ 8 ]
Toplam Oylar : 128

Yazar Mesaj
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 04.06.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar çok etkileyici Alkışlıyorum

bu konuda çok başarılısın Bravo

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 04.06.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok kaliteli bir fotoğraf makinesi olduğu kesin ayrıca ellerininde ustalığı belli ama yanlış anlama ben fotoları pek beğenmedim yani çok dar açılardan alınmış depo egsoz honda arması yani motoru tamamen görebildiğimiz tek bir resim var yani bilmiyrum şöyle biraz daha fonu değiştirerek motorun tümünü farklı açılardan çekmek nasıl olurdu yani güneş batarken havanın kızıl oldu anda falan filan kusura bakma sana akıl vermek haddime değil ama ben motoru tam olarak görebildiğim ve arkada ben burdayım diye bağıran bir fon olduğunda daha çok seviyorum daha karizmatik geliyor bana.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

joe_santana demiş ki:
FcPro, Resimleri hep takip ediyorum ama dostane bir eleştri yapmak gerekirse hep makro çekim yapıyorsun.. Çektiğin motoru hiç görmüyorum.. Hep depoya makro, grenaja makro, farlara makro yapıyorsun.. İlk resimde olmasa hangi maknayı çektiğini anlamıcaz.. Tamamen dostane bir eleştiri.. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Kardeşim bende tama olarak buna değinmek istedim ve sana katılıyorum ama bir şey sorucam makro normalde iktisadi tanım olarak genel demektir mikro daha detay ve bütünün bir kesiti gibi düşünülür ama fotoğrafçılık terimlerini bilmediğim için soruyorum makro genel anlamı taşımıyor mu ???
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 04.06.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

profesyonel insanın çektiği fotolar bibaşka oluyo Alkışlıyorum harika olmuş ellerine sağlık Alkışlıyorum
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel çalışma olmuş
ellerine sağlık...
toomuchcc
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotolar benim de hoşuma gitti, ancak joe_santana'ya katılıyorum. Biraz daha arka plan eşliginde çekimler yaparsanız harika kareler gorebiliriz. Gece çekimleri de yapmalısınız, bu motora çok iyi gider. Bu arada kullandıgınız makine nedir acaba?
Başa dön
toomuchcc Çevrimdışı toomuchcc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deklanşörüne sağlık Gülümsüyorum bende maltepe üniversitesi fotoğraf ve video 1. sınıf terk Gülümsüyorum ama hep içimde kaldı bu fotoğrafçılık olayı bi makina alıp bende ufaktan başlamak istiyorum elimde amatör bi tane var ama iş görmüyor şu digital SLR lerden bi tane edinmek lazım. önerdiğiniz birşey varsa söyleyebilirsinizFcPro, sana rakip olacam abi Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX14, sana katılıyorum.Arkadaş gerçektende gerçek bir fotoğraf sanatçısı.Harika kalitede resimler çekmiş.Ama bende motoru tümüyle görebileceğimiz fotoğrafların daha fazla olmasını tercih ederdim.Yinede kendisini tebrik ederim Alkışlıyorum
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşin içine profesyonellik girince duygu düşünce altüst oluyo. Tebrik etmekten başka birşey bulamıyorum. Ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel calısma fıratcım ellerıne saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugrcn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Beykoz

MesajTarih: 04.06.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Mükemmel olmuş Ellerine sağlık Gülümsüyorum Bravo

Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Başa dön
ugrcn Çevrimdışı ugrcn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her fotografçının bir stili vardır..Bu öyle önemlidirki sadece fotografa bakarak eger "Bunu Fırat çekmiş" diyorsanız işte o iyi bir fotografçıdır..
Sizlerin MAKRO çekiyorsun diye yorumladıgınız olay aslında HARİKA bir özellik..
Şimdi eğer FIRAT ın çektiğini bilgi olarak görmeden fotografı onun çktiğini anlıyorsak işte o zaman Fırat "Kaliteli" bir Fotograf sanatçısı demektir..
Ayrıca Fotograflarda Motosikletin her yönüyle gözüktüğü fotografta var..
AMA fırat BENCE BU YORUMLAR SEVİNDİRİCİ ÇÜNKÜ İÇTEN İÇE DEMEKKİ HERKES SENDEN DAHA ÇOK FOTOGRAF BEKLİYOR..
Açıkçası ben tek tek kaydırma çubugunu aşagıya indirdiğimde ve son fotografa geldiğimde "Tühhh ya bitti" diye içimden geçirdim ve daha fazlasını görmek istedim..
Arkadaşlarımızda onu istiyor.. Bravo Bravo

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 04.06.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat harika olmuş gerçekten ellerine sağlık.. Bravo

ArapKadri demiş ki:

-ABİ BUGÜN ÇIKACAKDIM AMA DAHA SONRAYA KALDI DEDİN

Fırat Ne kadar sonraya kaldı bu gidiş planı.. 1 hafta daha kalacağım demiştin..
Pazar günü, Vaktin olursa yarışa gel Göz kırpıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.06.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat,harikasın...... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efe_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Aydın

MesajTarih: 04.06.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık fotoğraflar oldukça kaliteli Gülümsüyorum
Başa dön
efe_r1 Çevrimdışı efe_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.06.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Bravo

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal