Slm arkadaşlar artık gerçek buluşmaların zamanı geldi, Ortaköyde Princess otelin yanında Hababam Kahvesini açıyoruz c.tesi günü ve tüm motorcu arkadaşlarımı ve M.D üyelerini bekliyorum, buluşma saatini akşam 20:00 gibi düşündüm gelmek isteyen arkadaşlar yer çok basit ortaköy kokoreçcilerin ordan girer girmez yol üstünde sağda...Motorcular için özel ve ayrıca bir bölüm yapmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsınlar...Muuuucjxs
Tarih : 07 HAziran 2008
Yer : Hababam Kahvesi
Semt : Ortaköy
Saat : 20:00 _________________ Nasyl Ya?arsa Öyle Ölür Ynsan, Biz Hyzly Olanyny Seçtik...1000cc
En son i_RR_Fun_BaYRaK tarafından 04.06.2008 - 17:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 04.06.2008 - 17:43 Mesaj konusu:
Kısmetse hayırlı olsuna geliriz şimdiden kesin birşey söylemeyimde _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 04.06.2008 - 17:45 Mesaj konusu:
Çok düzgün biyer yapmaya çalışıoruz işte eski bebekte pati nasılsa bizimde yerimiz tam köşede ortaköy girişte güsel biyer, motorculara özel biyer yapıcaz allah izin verirse...
Tarih: 04.06.2008 - 18:05 Mesaj konusu:
i_RR_Fun_BaYRaK, Mekanın hayırlı olsun. C.tesi gecesi muhtemelen gelemem ama benim de dizimin dibi olduğu için buluşma noktalarımızdan biri olmasını çok isterim. C.tesi'den önce gelme şansımız var mı?
-Athos-, Sertaç nasıl keyifler; bundan sonra seni burada mı bulurum
Tarih: 04.06.2008 - 18:08 Mesaj konusu:
sx2, kanka yeni bi düzen kuruyoruz, c.tesiye yetiştirmeye çalışıyoruz daha öncesi çok zor gibi görünüyor çok güsel bi yer yapmak istiyoruz c.tesi gelemessen diğer günlerde bekleriz haftada bir gün böyle buluşmalar yapıcaz diğer günlerde tabikide gelebilirsiniz memnun olurum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız