Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 7 Haziranda ORtaköy Hababam Kahvesindeyiz!!! iRFAN_BaYRAK...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

7 Haziranda ORtaköy Hababam Kahvesindeyiz!!! iRFAN_BaYRAK...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 17:23    Mesaj konusu: 7 Haziranda ORtaköy Hababam Kahvesindeyiz!!! iRFAN_BaYRAK... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaşlar artık gerçek buluşmaların zamanı geldi, Ortaköyde Princess otelin yanında Hababam Kahvesini açıyoruz c.tesi günü ve tüm motorcu arkadaşlarımı ve M.D üyelerini bekliyorum, buluşma saatini akşam 20:00 gibi düşündüm gelmek isteyen arkadaşlar yer çok basit ortaköy kokoreçcilerin ordan girer girmez yol üstünde sağda...Motorcular için özel ve ayrıca bir bölüm yapmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsınlar...Muuuucjxs

Tarih : 07 HAziran 2008
Yer : Hababam Kahvesi
Semt : Ortaköy
Saat : 20:00

En son i_RR_Fun_BaYRaK tarafından 04.06.2008 - 17:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni bir mekan, hayırlı olsun, devasa manav vardı orası mı?
neyse uğrarım artık evimin dibi ne de olsa Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eskiden Ocakbaşıydı biz güsel alkolsüz bi nargile cafe tarzına çeviriyoruz C.tesi açılışımız var sende gelirsen memnun olurum, herkesle tanışma fırsatımız olur...
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısmetse hayırlı olsuna geliriz şimdiden kesin birşey söylemeyimde Bravo
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 04.06.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, şimdiden hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok düzgün biyer yapmaya çalışıoruz işte eski bebekte pati nasılsa bizimde yerimiz tam köşede ortaköy girişte güsel biyer, motorculara özel biyer yapıcaz allah izin verirse...
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK,Hayırlı olsun Bravo Bende senin mekanın karşısında hep kumru yerim bak şimdi size bakıyorum Gülümsüyorum
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Senide beklerim memnun olurum Gülümsüyorum tam karşımızda kumrucular var doğru hatırladın Gülümsüyorum
Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

i_RR_Fun_BaYRaK, Mekanın hayırlı olsun. C.tesi gecesi muhtemelen gelemem ama benim de dizimin dibi olduğu için buluşma noktalarımızdan biri olmasını çok isterim. C.tesi'den önce gelme şansımız var mı? Çok gülüyorum

-Athos-, Sertaç nasıl keyifler; bundan sonra seni burada mı bulurum Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, kanka yeni bi düzen kuruyoruz, c.tesiye yetiştirmeye çalışıyoruz daha öncesi çok zor gibi görünüyor çok güsel bi yer yapmak istiyoruz c.tesi gelemessen diğer günlerde bekleriz haftada bir gün böyle buluşmalar yapıcaz diğer günlerde tabikide gelebilirsiniz memnun olurum...
Başa dön
sefa1262
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İst

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Gelirimde Daha Yaş 14 Biri Gelip Beni Alması LAzım İnş 4 Sene Sonra Aranızdayım...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

4 Sene Sonra Aranızda Honda 600cc Olcak
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
21_EZ_928
Üye
Üye

Nereden: Diyarbakır;/ERGANİ

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişey rica edecem abilerimden. eğer foto. olursa lütfen içkisiz fotolar olsun Bravo
Başa dön
21_EZ_928 Çevrimdışı 21_EZ_928 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oOo İrfan Abi Hayırlı Olsun..Allah utandırmasın...

1000'lerce Dansözüm Olacağına,1000cc Makinam Olsun.. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo ortaköyde oturuyorum yürüme mesafesinde bana, bi terslik olmazsa ordayım Bravo
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İrfanım hayırlı olsun. Makine yetişirse gelicem
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal