Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600RR aldım.Hala şoktayım... :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600RR aldım.Hala şoktayım... :)

600RR aldım.Hala şoktayım... :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
suatcengiz
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL-BEYLIKDUZU

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sabah zor oldu ne yalan söliyim Gülümsüyorum

Sabah ikitellideki eski özen yeni adı anes olan bayiye motorumu almaya gittim.Eksoz takılmış,teker sticker ları takılmıştı.Ödeme işlemleri bittikten sonra motoruma kavuştum. İkitelliden beylikdüzüne 120 km yi geçmeden ağzım kulaklarımda geldim.Cruiser motordan sonra çok zorlanırım diye düşünmüştüm, ama inanın 600RR ın bu kadaqr dengeli olabileceğini düşünmemiştim.Motoru teslim alırken anes teknik servisteki arkadaş bana motoru anlatıyordu(serkan) bana race motorda tecrüben varmı dedi bende cruiser den sonra ilk defa bineceğimi söyleyince, arkadaş bana öyle bir baktıki 2 yıldır takip ettiğim forumların hepsi gözümün önünden geçti yani... Dil çıkarıyorum Arkadaş anlatmaya başladı bu makina gazı bir santim açtımı uçar konar, bu makineyi kullanmak için race tecrübesi lazım vs. vs. Allahtan arkadaşın düşündüğü kadar tecrübesiz değilim.(Ama yinede honda eğitim programına katılacağım)
Ama CBR 600RR denen makina gerçekten super Bravo Kullanırken sürekli sırıtmamdan dışardanda anlaşılıyordu yani Gülümsüyorum
Şimdi tekrar çıkıp dolaşmak için sabırsızlanıyorum Çok gülüyorum

Resimleri fazla detaylı çekemedim ama çektiklerimi ekliyorum.
Tüm temennileriniz için çok teşekkür ederim.

sıffır kilometre Dil çıkarıyorum

[img]http://img225.imageshack.us/img225/7720/sifirkilometreuf1.jpg [/img]

incelerken

yola çıkmaya hazırım

ilk benzin, pompacı bahşişi kaptı Delirdim

buda kaskım

Başa dön
suatcengiz Çevrimdışı suatcengiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikitelli istoç un içindeki benzinci ve aynı pompacı, benden de bahşişi kapmıştı Gülümsüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun. kazasız belasız.
HONDA hayat onda Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkitelli değil yalnız Çok gülüyorum Bağcılara bağlı. Az önce bende oradaydım..
Motorun gayet güzel.. hayırlı uğurlu olsun... dikkatli ol
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun, maaşallah, güle güle kullan abi Gülümsüyorum
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 04.06.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suatcengiz, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. iyi günlerde kullan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 04.06.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız binmeni dilerim ve birşey deyeyim sakın şeytana uyma Bravo
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aiwa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız ve cezasız sürüşler sana Gülümsüyorum
youngseR1kan
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oldumu zaten zamansız olucak Çok gülüyorum plansız motora atlayıp, yolculuk yapmak gibi... İyi günlerde kullan! Bravo
Başa dön
youngseR1kan Çevrimdışı youngseR1kan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_jawa_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim sevindim senin adına, bigün bizede nasip olur inşallah kazasız belasız binersin... Bravo
Başa dön
_jawa_ Çevrimdışı _jawa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
boss1
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 04.06.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.. hayalimi gerçekleştirmişsin Gülümsüyorum
Başa dön
boss1 Çevrimdışı boss1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 04.06.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimi gördük sonunda çok güzelmiş hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leon35
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.06.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzelmiş kazsız belasız iyi günlerde kullan...... Bravo
Başa dön
leon35 Çevrimdışı leon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 04.06.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız belası uzun yollaraaa Dil çıkarıyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar hayırlı olsun diyeyim..

Çizik filmi falan çektirecek misin.. HANNspree benim en sevdiğim modeldir 600 RR da.. Gülümsüyorum Nerde görsem sahibiyle sohbet ederim eğer rastlarsam Delirdim Motor ilkden gıcır gıcır sonra taş çarpıyo bişi oluo dizlik çiziyo.. insanın da içi gidiyo Çok gülüyorum Sahibi olmasam da beni bile üzüyor yani Gülümsüyorum O yüzden çizik filmi düşünüyor musun? bence düşün Gülümsüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal