Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 27 Nereden: ISTANBUL-BEYLIKDUZU
Tarih: 04.06.2008 - 18:34 Mesaj konusu:
Arkadaşlar sabah zor oldu ne yalan söliyim
Sabah ikitellideki eski özen yeni adı anes olan bayiye motorumu almaya gittim.Eksoz takılmış,teker sticker ları takılmıştı.Ödeme işlemleri bittikten sonra motoruma kavuştum. İkitelliden beylikdüzüne 120 km yi geçmeden ağzım kulaklarımda geldim.Cruiser motordan sonra çok zorlanırım diye düşünmüştüm, ama inanın 600RR ın bu kadaqr dengeli olabileceğini düşünmemiştim.Motoru teslim alırken anes teknik servisteki arkadaş bana motoru anlatıyordu(serkan) bana race motorda tecrüben varmı dedi bende cruiser den sonra ilk defa bineceğimi söyleyince, arkadaş bana öyle bir baktıki 2 yıldır takip ettiğim forumların hepsi gözümün önünden geçti yani... Arkadaş anlatmaya başladı bu makina gazı bir santim açtımı uçar konar, bu makineyi kullanmak için race tecrübesi lazım vs. vs. Allahtan arkadaşın düşündüğü kadar tecrübesiz değilim.(Ama yinede honda eğitim programına katılacağım)
Ama CBR 600RR denen makina gerçekten super Kullanırken sürekli sırıtmamdan dışardanda anlaşılıyordu yani
Şimdi tekrar çıkıp dolaşmak için sabırsızlanıyorum
Resimleri fazla detaylı çekemedim ama çektiklerimi ekliyorum.
Tüm temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 04.06.2008 - 19:45 Mesaj konusu:
İkitelli değil yalnız Bağcılara bağlı. Az önce bende oradaydım..
Motorun gayet güzel.. hayırlı uğurlu olsun... dikkatli ol _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 04.06.2008 - 23:10 Mesaj konusu:
Tekrar hayırlı olsun diyeyim..
Çizik filmi falan çektirecek misin.. HANNspree benim en sevdiğim modeldir 600 RR da.. Nerde görsem sahibiyle sohbet ederim eğer rastlarsam Motor ilkden gıcır gıcır sonra taş çarpıyo bişi oluo dizlik çiziyo.. insanın da içi gidiyo Sahibi olmasam da beni bile üzüyor yani O yüzden çizik filmi düşünüyor musun? bence düşün _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız