Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Haz. İZMİR MD. AQUAPARK ta Sular Çıldırmış Hazırlanın :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Haz. İZMİR MD. AQUAPARK ta Sular Çıldırmış Hazırlanın :)

8 Haz. İZMİR MD. AQUAPARK ta Sular Çıldırmış Hazırlanın :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 04.06.2008 - 22:07    Mesaj konusu: uyarı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar.geçen sene adaland da mayolarımıza sürati tattırdık.ancak havluları ve eşyalarımızı bıraktığımız yere döndüğümüzde yanımızda bulunan şahısların cantalarının çalındığına şahit olduk.güvenliğin yapacağı birşey yoktu.vede kamera sistemi mevcut değildi.arkadaşlara çok üzülmüştüm zira arabalarının anahtarları ve ehliyet kimlik paralar gitmişti.ona göre yanınıza değerli eşya almayın emanete bırakın.selamlar Şok oldum
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 04.06.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off of şu domatesle bibere bak içim gitti vallaaa keşke imkan olsada bizde gitsek : Üzgünüm

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.06.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

two-wheeler, Uyarı için teşekkürler. Sanırım o kadar kalabalık olduğumuzu göz önünde bulundurursak ve o hırsız yanlışlıkla birimize yakalanırsa, bütün o kaydıraklardan susuz ve mayosuz kaymak zorunda kalacak Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 05.06.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Tabiki hemen Düzeltirim Biraz Geç Oldu Ama Güç Olmasın Değilmi Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey demiş ki:
HakanDincer, gelmemdeki amaç zaten çöpşiş havuz yarışma falan gelip geçici şeyler zaten fotograflarınıda koymuşsun gözlerim yerinden fırladı Şok oldum bu arad yarın senide bekliyoruz bıldırcın mangala:)Gülümsüyorum

Tühhh mesajı şimdi okudum ...... Üzgünüm Üzgünüm
Kaçırdık bıldırcın-magal olayını..
Ben hayatımda hiç BILDIRCIN yememiştim..
Neyse bir dahaki sefere artık..
Haa bu arada benim bir CEP TELEFONUM var Bahattin..
Forumdan davet edersen böyle gelemeyiz işte..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, pek bişey kaçırmamış oldun onurla ikimiz vardı herkes ektti bizde başka güne bırakttık onurla ikimiz oldugumuz için kebapçıya gittik orda seyretik önumuzdeki hafta içine ayarlıyalım görüşelim
HalilRR, hırsızı bana bırakın zaten dün geceden kafam bozuk GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.06.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, Dün ikinizide üvey yaptığım için beni affedin üvey kardeşlerim Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.06.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, ok bekliyorum haaa..
HalilRR, dün seni bir ara kordon da gördüm .. Hayırlı işler dileyecektim ama hiç durmadın Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.06.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Yav sorma kardeşim, acil bi işim vardı oraya gidiyodum. Bende sizi gördüm ama acelem olduğundan hızlı gidiyordum duramadım Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.06.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
HakanDincer, Yav sorma kardeşim, acil bi işim vardı oraya gidiyodum. Bende sizi gördüm ama acelem olduğundan hızlı gidiyordum duramadım Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

O kadar aceleydi diyorsun yani Çok gülüyorum

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 06.06.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Valla kardeşim, bazen öle bir an oluyo ki, geç kaldığın zaman bütün çalışman heba oluyor. Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.06.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, zaten ben hep uveyim dun güzel geçti galiba gece çok neşeliydin telefonda hep gülüyordun GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum faruk un laskalapı nasıldı ama GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 07.06.2008 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir aksilik olmassa bende gelmek istiyorum.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.06.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, Faruk süperdi valla. Adam o parçayı yemiş yutmuş Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

turist, Süper olur bekliyoruz Bravo
mdonur
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 07.06.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelıyorum sıze selcuktan katılırım saat kac gıbı selcukta olursunuz
mdonur Çevrimdışı mdonur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal