Tarih: 04.06.2008 - 22:07 Mesaj konusu: uyarı
merhaba arkadaşlar.geçen sene adaland da mayolarımıza sürati tattırdık.ancak havluları ve eşyalarımızı bıraktığımız yere döndüğümüzde yanımızda bulunan şahısların cantalarının çalındığına şahit olduk.güvenliğin yapacağı birşey yoktu.vede kamera sistemi mevcut değildi.arkadaşlara çok üzülmüştüm zira arabalarının anahtarları ve ehliyet kimlik paralar gitmişti.ona göre yanınıza değerli eşya almayın emanete bırakın.selamlar
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6885 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 05.06.2008 - 13:51 Mesaj konusu:
two-wheeler, Uyarı için teşekkürler. Sanırım o kadar kalabalık olduğumuzu göz önünde bulundurursak ve o hırsız yanlışlıkla birimize yakalanırsa, bütün o kaydıraklardan susuz ve mayosuz kaymak zorunda kalacak _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 06.06.2008 - 00:52 Mesaj konusu:
b_dostbey demiş ki:
HakanDincer, gelmemdeki amaç zaten çöpşiş havuz yarışma falan gelip geçici şeyler zaten fotograflarınıda koymuşsun gözlerim yerinden fırladı bu arad yarın senide bekliyoruz bıldırcın mangala:)
Tühhh mesajı şimdi okudum ......
Kaçırdık bıldırcın-magal olayını..
Ben hayatımda hiç BILDIRCIN yememiştim..
Neyse bir dahaki sefere artık..
Haa bu arada benim bir CEP TELEFONUM var Bahattin..
Forumdan davet edersen böyle gelemeyiz işte.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
HakanDincer, pek bişey kaçırmamış oldun onurla ikimiz vardı herkes ektti bizde başka güne bırakttık onurla ikimiz oldugumuz için kebapçıya gittik orda seyretik önumuzdeki hafta içine ayarlıyalım görüşelim
HalilRR, hırsızı bana bırakın zaten dün geceden kafam bozuk _________________
Tarih: 06.06.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
b_dostbey, ok bekliyorum haaa..
HalilRR, dün seni bir ara kordon da gördüm .. Hayırlı işler dileyecektim ama hiç durmadın _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 06.06.2008 - 15:25 Mesaj konusu:
HakanDincer, Yav sorma kardeşim, acil bi işim vardı oraya gidiyodum. Bende sizi gördüm ama acelem olduğundan hızlı gidiyordum duramadım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 06.06.2008 - 17:19 Mesaj konusu:
HakanDincer, Valla kardeşim, bazen öle bir an oluyo ki, geç kaldığın zaman bütün çalışman heba oluyor. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız