Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Egzost sesi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Egzost sesi...

Egzost sesi...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RACING35 Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor yapıları farklı birisi tek silindir bir tanesi çift silindir o yüzden çıkaracakları ses farklıdır istediğin eksozu tak yinede motorun belli bir karakteri var o sesten farklı ses çıkmaz sadece biraz makyajlanır...örnek supersportlar sıralı 4 silindir ve yüksek devir çevirirken bir bmw boxer teknolojisi farklı ses verirler çünkü motorların karakteri farklıdır ikisinede akropovic tak yinede farklı..
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çıkmaz be hacı Gülümsüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyodan da o kadar iyi ses çıkmıyor ki Şok oldum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MichaelNew
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DagustuN, bi racing kadar olmasada yine de hoş bir ses çıkıyor arkadaşımda vardı vede gayet hoşuma gitmişti.

Kimseden net bir cevap alamadım bir onu başlığı açtım 15 cevap geldi yse bunun 5 i gülme smileyi 5 dalga amaçlı 4 boşver orjinal kalsın 1 i şöyle yapsan böyle olur diyor bu site önceden daha verimliydi be arkadaşlar!!!
artık çoluk çocuk doldurmuş siteyi yani birşeyler biliyorsanız yardımcı olabilecekseniz yazarsınız yoksa neden yazıyorsun neyse anlaşılan bundan sonra başka bir adreste yardım alacağız herkse iyi forumlar... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MichaelNew Çevrimdışı MichaelNew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 04.06.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MichaelNew demiş ki:
DagustuN, bi racing kadar olmasada yine de hoş bir ses çıkıyor arkadaşımda vardı vede gayet hoşuma gitmişti.

Kimseden net bir cevap alamadım bir onu başlığı açtım 15 cevap geldi yse bunun 5 i gülme smileyi 5 dalga amaçlı 4 boşver orjinal kalsın 1 i şöyle yapsan böyle olur diyor bu site önceden daha verimliydi be arkadaşlar!!!
artık çoluk çocuk doldurmuş siteyi yani birşeyler biliyorsanız yardımcı olabilecekseniz yazarsınız yoksa neden yazıyorsun neyse anlaşılan bundan sonra başka bir adreste yardım alacağız herkse iyi forumlar... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tiger egzostlu bir tane kullanmıştım. Sesi hoşuma gitmişti. İnceden tatlı bir sesi vardı ancak egzost dedin mi aklına insanın 600cc ve sonrası geliyor. Bende ona göre karşılaştırma yaptım Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
youngseR1kan
Üye
Üye

MesajTarih: 04.06.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok hayır orjinal hava filitresinden bahsetmiyorum Çok gülüyorum zaten CC düşük adam kalkıpta o motora hava filitresi üretmez, bizim türklerin icat ettiklerinden bahsediyorum Göz kırpıyorum Benim bildiğim ybrlerin hava filitresinin kapağını söküyolar sadece, performans veriyomu bilmiyorum. Şok oldum Yanlış anlaşıldım galiba...
Başa dön
youngseR1kan Çevrimdışı youngseR1kan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 05.06.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallahi MichaelNew Kardeş Bende Hyo'ma Bir Tiger Egzoz Arıyorum. Bi Ararken Smokehead Egzoz Buldum Tiger'dan Daha Tok Ve Daha Agresif Dedi Bir Arkadaş Bilen Varmı Smokehead'leri?

Bu Arada Ybr'ye Bence Egzoz Takma o Motor Öyle Güzel Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Bravo

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal