Tarih: 04.06.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
Motor yapıları farklı birisi tek silindir bir tanesi çift silindir o yüzden çıkaracakları ses farklıdır istediğin eksozu tak yinede motorun belli bir karakteri var o sesten farklı ses çıkmaz sadece biraz makyajlanır...örnek supersportlar sıralı 4 silindir ve yüksek devir çevirirken bir bmw boxer teknolojisi farklı ses verirler çünkü motorların karakteri farklıdır ikisinede akropovic tak yinede farklı..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1722 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 04.06.2008 - 18:48 Mesaj konusu:
Hyodan da o kadar iyi ses çıkmıyor ki _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
DagustuN, bi racing kadar olmasada yine de hoş bir ses çıkıyor arkadaşımda vardı vede gayet hoşuma gitmişti.
Kimseden net bir cevap alamadım bir onu başlığı açtım 15 cevap geldi yse bunun 5 i gülme smileyi 5 dalga amaçlı 4 boşver orjinal kalsın 1 i şöyle yapsan böyle olur diyor bu site önceden daha verimliydi be arkadaşlar!!!
artık çoluk çocuk doldurmuş siteyi yani birşeyler biliyorsanız yardımcı olabilecekseniz yazarsınız yoksa neden yazıyorsun neyse anlaşılan bundan sonra başka bir adreste yardım alacağız herkse iyi forumlar...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1722 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 04.06.2008 - 20:16 Mesaj konusu:
MichaelNew demiş ki:
DagustuN, bi racing kadar olmasada yine de hoş bir ses çıkıyor arkadaşımda vardı vede gayet hoşuma gitmişti.
Kimseden net bir cevap alamadım bir onu başlığı açtım 15 cevap geldi yse bunun 5 i gülme smileyi 5 dalga amaçlı 4 boşver orjinal kalsın 1 i şöyle yapsan böyle olur diyor bu site önceden daha verimliydi be arkadaşlar!!!
artık çoluk çocuk doldurmuş siteyi yani birşeyler biliyorsanız yardımcı olabilecekseniz yazarsınız yoksa neden yazıyorsun neyse anlaşılan bundan sonra başka bir adreste yardım alacağız herkse iyi forumlar...
Tiger egzostlu bir tane kullanmıştım. Sesi hoşuma gitmişti. İnceden tatlı bir sesi vardı ancak egzost dedin mi aklına insanın 600cc ve sonrası geliyor. Bende ona göre karşılaştırma yaptım _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
Yok hayır orjinal hava filitresinden bahsetmiyorum zaten CC düşük adam kalkıpta o motora hava filitresi üretmez, bizim türklerin icat ettiklerinden bahsediyorum Benim bildiğim ybrlerin hava filitresinin kapağını söküyolar sadece, performans veriyomu bilmiyorum. Yanlış anlaşıldım galiba...
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 480 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 05.06.2008 - 00:25 Mesaj konusu:
Vallahi MichaelNew Kardeş Bende Hyo'ma Bir Tiger Egzoz Arıyorum. Bi Ararken Smokehead Egzoz Buldum Tiger'dan Daha Tok Ve Daha Agresif Dedi Bir Arkadaş Bilen Varmı Smokehead'leri?
Bu Arada Ybr'ye Bence Egzoz Takma o Motor Öyle Güzel _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız