düştüğü anda ve düşmeden onceki video görüntüleri var bende.o anda pistte antreman yapanları çekiyorduk.düşecegi kesin belliydi ama sonucunun bu olacagını bilmiyorduk.allah ailesine sabır günahlarınıda af eylesin
KArdes bu görüntüleri, internete koyarmsın lütfen, merak ediyoruz...
süleyman memnun hala diyorki pistte sorun yok!! yahu tamam kaza pilotaj hatası anladık biliyoruz! peki hani kum havuzu,hani mıcır havuzu düzlükte kaza olmaz diye ayetmi var işte oldu ve adam gitti! düzlük sonunda 40m bir kum havuzu olsa 30cm derinlikte suan sinan hayattaydı bukadar önemli birsey bu! nerde emniyet bölgesi nerde kum mıcır havuzu ve en sonda lastik bariyerler ve minderler!! nerde!! hala konusuyorlar pistte sorun yok diye ve bunu diyen kişiler bu işin yönetici kısmı! allah sonumuzu hayretsin bu sporun basındaki adamların düşüncelerine baksana! millet kendi koltuğu davasında politik olcaz diye tek kelime eden yok! nerdeyse sinanın ailesine dava acıcaklar pistin adını lekelediniz diye AYIPPPP AYIPPP YUH!!!
+1 Katılıyorum sonuna kadar..
Birkaç ay oldu bir topic açılmıştı körfez yarış pisti ile orda ki yarışla ilgili orda da yazmıştım. Yazık diyordum bu kadar berbat bir pist olmaz vs. yapacağını yaptı sonunda. Şu an sorumlu aramak ne kadar doğru olur ama en büyük sorumlu TMF nin duyarsızlığıdır. Bir çok defa ağır kazalar oldu vs. bir iyileştirmeye gitmediler. Olan oldu sonunda Avrupa klasmanında bir sporcumuz vefat etti. TMF nin yöneticilerine benim verdiğim vergileri harcanması gereken yerlere harcamadıkları için yazıklar olsun diyorum afedersiniz ama yuhhhh dedirtiniz sonunda yazıklar olsun!!!
allah rahmet eylesın sevenlerıne sabır versın mekanı cennet olsun _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
düştüğü anda ve düşmeden onceki video görüntüleri var bende.o anda pistte antreman yapanları çekiyorduk.düşecegi kesin belliydi ama sonucunun bu olacagını bilmiyorduk.allah ailesine sabır günahlarınıda af eylesin
KArdes bu görüntüleri, internete koyarmsın lütfen, merak ediyoruz...
Bu görüntüleri bizimle paylaşman gerekir. Dahası, eğer dava açılırsa bu kayıt mahkemede delil niteliği taşıyacak demektir.Eğer söylediğin gibi bu görüntülere sahipsen sana da görev düşüyor.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 30, 31, 32
32. sayfa (Toplam 32 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız