ekamba,hayırlı ugurlu olsun,gökhan kardeşime de yakışır,iyi bir makina satınaldı.
gökhan kardeşim uzun aradan sonra seni fotograflardada olsa görmek güzeldi.iyi günlerde kullan lastigine taş degmesin . _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
zxrhalit, zx10 ile hiç işim olmaz motorculuğu bırakırım yinede almam.sevmiyorum çünkü,kişisel fikrim.zx10 diye boşuna uğraşma yaane... teşekkürler kardeşim..seni çok severim ama zx10 deme bana
CbrErcan, dostuma gittiği için parçalanmadı fakat buruldum.boşluğa düşmüş gibi oldum..
Biker_BoyzZ, 2009 sezonu yaparız bol bol yol...
Lakim_CH, beyaz baline derken hayabusa diyorsun sanırım fakat hayabusa yı en az 5 yıl sonra planlıyorum.2009 da 1000 lik alıp sonraki hedefim haya olacak allah izin verirse...şimdi sırası değil...
balaban_r1, fuara beraber gidecez ya dostum.alırız ordan birer tane cixs bişiiler...
On7_li, zx10 ve rr1000 bana uzak,hiç düşünmüyorum..saol..
volkanoptik, hiçmi için acımadı demişsin,motor giderken fotosunu çekerken ekrana değil motorun gidişine bakıyordum.
bi güzel gider diğeri gelir baba. saol
cecotto demiş ki:
EkambaGerçi niye sattığını pek anlayamadım ama heralde öyle gerekiyordu.Motoru alan arkadaşada kazasız belasız kullanmak nasip olsun güle güle binsin inşallah.
abim,gökhana suzuki 2007 600 alıyorduk.
noterde haciz çıktı 33,000 ytl motorda.sonra rr600 alıyorduk kusursuz diye gittim komple boyalı çıktı alet.
sonra morel bozukluğunla dönerken erbil ne istiyorsun motora dedi.
motor satmak gibi niyetim yoktu ki kaporo iade etmiştim.senin motoru çok isterim rakamınıda biliyorum dedi
fakat satmıyacağını da biliyorum dedi bende şu an için ulaşamam o rakama dedi.
boşwer dedim satmak istemiyorum zaten dedim.aradan bi hafta geçti aradı beni gel ve sat şunu bana dedi.
o an ok dedim,şaka yapıyor sandım meğer gerçekmiş.... hesabıma parayı yatırdı bi ara gelir alırım dedi
15 gün sonra yani bugün geldi aldı gitti....şaka gibi alışveriş oldu yani..
ama allah var,motorumun bi dosta gitmesini okadar istiyordum ki gönlüme göre dostuma gitti.
sırf bu yüzden çok mutluyum...gözüm zerre kadar da arkada kalmadı....nasip işte...
SABERS, saol abim.gökhanın almasına bende kendiside çok sevindik...
Tarih: 05.06.2008 - 01:00 Mesaj konusu:
Alana da satana da hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 05.06.2008 - 01:17 Mesaj konusu:
ekamba, Böhü Arada Benim Yorum Kaynamış Ne Tşk Var Nede Başka Birşey Ama Olsun Abi Önemli Değil Genede Alana Ve Satana Hayırlı Olsun. _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 05.06.2008 - 03:21 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
gixxa, 25 le giderken kanguruya mı çarptında şasen yırtıldı....
Kangaru degil ama 85 yasindaki bir firlama kari, hemde altinda Mercedesli firlama kari oda kangaru sayilir, firlama kari
Shaka yok dostum, Benzinciden çiktim, daha birinci vittesdeyken aaniden ónume çikti ve kesti ónumu, yapcak hiçbirsey yok, arkamdanda polis geliyor zaaten, herseyi górdu ve shahit oldu. Ekmek çarpsin en fazla 25km hizlan gidiyorum çunku benziciden çiktim 15 metre ilerde çarpdi bana firlama kari.
Iste gór, ve asil kasadaki hasar gózukmiyor, harbiden çatladi shasesi !!
Ama her seyde hayir varmis denilir, evet çok dogru
Benden sana sóylemesi dostum, biliyorsun 15 yildir suzuki hastasiyim sahibiyim ve kullanirim (ilk gsxrdan 1985 model den 2006 modele kadar çogu vardi), ama 2004 modelden ustu gsxr lar MOKTAN ! bunu sonunda ogrendim zor yoldan olsa bile ogrenip katlandim..
Crazy 81 Haklisin dostum, ama inan, baska motor olsaydi bukadar hasar yemezdi, neden ?, cúnku kaçinci kazaam bu, ilk degil, ama ilk sefer bóyle kasa kirdi, hemde 25 km suratlan !!, yani en dusuk suratli kazaam en hasarli olmus oluyor, neden ? çunku 2004 modelden ustun gsxr lar MOKTAN !!! Benden sóylemesi, ah ishte yukarda isbaat, ister inan ister inanmayin.
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1806 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 05.06.2008 - 03:49 Mesaj konusu:
motorsuz adam gereksiz adamdır motor alana kadar görüşmeyelim mümkünse hayırlı olsun keşke ben alsaydım çok temiz motordu ya..! biniciye gitmesi iyi olmuş hayırlısı olsun Yeni motorunu ve açacağın topiği bekliyor olacağız kazasız belasız.. _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
ekamba
Kardeşim ne yazacağımı unuttum
son kez üstünde bulunduğun fotonuda ben ekleyeyim:)
İyi dileklerini esirgemeyen arkadaşlarada teşekkürler, Allah herkese kazasız belasız günler nasip etsin.
gixxa
benim Viraccı kardeşim bir tek sen hatırlayıp doğru yazmışsın adımı. kardeşim inan çok özledim senide, ama artık siteye girmiyorum sadece Erbil kardeşim için girdim ve inanın zaten vaktimde yok. sana PM attım
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 05.06.2008 - 11:03 Mesaj konusu:
speedycrew demiş ki:
gixxa
benim Viraccı kardeşim bir tek sen hatırlayıp doğru yazmışsın adımı. kardeşim inan çok özledim senide, ama artık siteye girmiyorum sadece Erbil kardeşim için girdim ve inanın zaten vaktimde yok. sana PM attım
Bende seni, viracci dostum, ekledim msn'e
speedycrew demiş ki:
Nosscuyu getirin bana
Napcan tostcuyu, duz yol mu yapmak istiyorsun yoksa
SHaka yapiyorum, MD ye sen, Ekamba, Nosscu vs var diye giriyorum arada sirada zaaten
Hayirlu ugurlu olsun dostum, allah kazadan belladan korusun
speedycrew Hatırlı olsun hocam .... Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 05.06.2008 - 12:35 Mesaj konusu:
gixxa demiş ki:
Alanada satanada hayırlı olsun. Yanliz, Speedycrew'mu Speedgrew'mu ??
Ekamba, dostum, Suzukiden uzak dur, haklimisin, kasasi mokdan, benim 06 model gsxr 1000lik 25km suratda çarptim, kasasi yarilip çatladi, yerine 08 R1 aldim
@Gixxa
Geçmiş Olsun Allah beterinden saklasın !!!
İstersen bi 08 R1 ide 25 KM hızda biyere çarpta bi dene O saglam Kalırsa mootor çok güüüzel oluyoor Öylemiii ? Yaaa Yapmayın allah aşkına arkadaşlar !!!
Erbil hayırlısı olsun neyii istiiiyorsan onu al.
sen bi tane Panzer al onun 25 Km hızda Kasasına Bişii Olmaz
[b]speedycrew
Hayııırlı Ugurluu olsuun allah kazadan saklasın.[/b] _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
En son LEVO tarafından 05.06.2008 - 12:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.06.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
gixxa demiş ki:
"ekamba"
Kangaru degil ama 85 yasindaki bir firlama kari, hemde altinda Mercedesli firlama kari oda kangaru sayilir, firlama kari.
Shaka yok dostum, Benzinciden çiktim, daha birinci vittesdeyken aaniden ónume çikti ve kesti ónumu, yapcak hiçbirsey yok, arkamdanda polis geliyor zaaten, herseyi górdu ve shahit oldu.Ekmek çarpsin en fazla 25km hizlan gidiyorum çunku benziciden çiktim 15 metre ilerde çarpdi bana firlama kari.
(ilk gsxrdan 1985 model den 2006 modele kadar çogu vardi),ama 2004 modelden ustu gsxr lar MOKTAN ! bunu sonunda ogrendim zor yoldan olsa bile ogrenip katlandim..
Haklisin dostum, ama inan, baska motor olsaydi bukadar hasar yemezdi, neden ?, cúnku kaçinci kazaam bu, ilk degil, ama ilk sefer bóyle kasa kirdi, hemde 25 km suratlan !!, yani en dusuk suratli kazaam en hasarli olmus oluyor, neden ? çunku 2004 modelden ustun gsxr lar MOKTAN !!! Benden sóylemesi, ah ishte yukarda isbaat, ister inan ister inanmayin.
geçmiş olsun kankam.şu yazdıklarını okuyunca şaşırdım doğrusu.
senin gibi hatta nikine bile yansımış olan bir suzukı hastasından bunları duymak beni epey bi düşündürecek.
motoru boşwer de 85 lik nineye bişiii oldumu...
valeo, abim,2009 u neden beklediğimi sanıyorsun? eveli gün izmirdeydim suzukı de,
hemen otelin kapısına getirelim dedi,nasıl kendimi zor tuttuğumu görsen gülerdin halime,
çok da güzel rakama bıraktılar.allahtan beyaz değilde bakır rengiydi,beyaz olsaydı belki de şu an k8 topiği açmıştım..
çünkü k8 in beyazına inanılmaz taw oldum.suzukıdeyken 1000 rodaj bakımına geldi beyaz k8,dibim düştü valla. hayırlısı bakalım.sabredip,kesip biçip ölçüp en kralı neyse onu alacam inşallah.
speedycrew, bu fotoyu bekliyordum senden,son kez bindiğimin resmi
hayırlısı olsun kardeşim.aliağaya ya dönüp bana telefon açıp motoru nekadar beğendiğini söylemen beni çok mutlu etti bilmiş ol..
kdrygz, yeni topik inşallah mart 2009 da açılır....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız