Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - jinlun'unuz kaç km'de? ve durumu nasıl?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

jinlun'unuz kaç km'de? ve durumu nasıl?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kotumuren
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul/Kyraç (orasyda neresi:)

MesajTarih: 16.03.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatih...artık senin bu topicte işin olmaz aga...seni yavaştan alalım honda kısmına Çok gülüyorum Çok gülüyorum hehee
benim 150cclik mavi boncuk 4500 kmde.4000 bakımı yaptırıp uzun yol denemesi yaptım..
bu arada ben diğer jinlunlarla en son ne kadar hız yapıldığını merake diyorum..benim botorla max 125 km lik hıza çıkabildim
Başa dön
kotumuren Çevrimdışı kotumuren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
e_erdun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/g.o.pa?a

MesajTarih: 16.03.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim metal kısrağım jınlun davidsonum 12 ooo km oldu,
2 günde 1500 km yol yaptığım günler oldu
allaha şükürler olsun;
şimdiye kadar sadece maşa burçları değişti;
rutin olarakta 10.000 km zincir +zincir dişli,leri değiştiştirdim;
işallah bu sene 20.ooo km yol yapmayı düşünüyorum;
Başa dön
e_erdun Çevrimdışı e_erdun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
breathe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.04.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar merhaba;
bende geçen hafta 800 km de bir jinlun 250 cc aldım..
motor 3 gündür çalışmıyor ve bu akşam ki denemem de motor çalışmadı.. hatta en son marşa bastığımda akü beni bırakın der gibi marş basıyordu. acaba sağ alt taraftaki gaz ayarıyla mı yanlış oynadım da motor boğuldu?
yarın bu motoru nasıl çalıştırmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kimse yok mu?

Son Mesajdan 39 dakika sonra eklendi:

conqueror, merhaba ben 800 km de 2. el jinlun aldım ama motorumu bu gün çalıştıramadım.. birkaç denemenin ardından çiğ benzin attı sonra akü bayıldı eve üzgün döndüm tabi ne yapmalıyım sence?
Başa dön
breathe Çevrimdışı breathe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musado
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:58    Mesaj konusu: jinlun'unuz kaç km'de? ve durumu nasıl? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum ilk mesajımı da buraya yazıyorum. Bilahare tanışırız inş.

Şimdi Nisan 2007 de 2. el 5500 km de 250 lik jinlun aldım. Aldığımda motorun bütün bakımları yapılmıştı, şimdi 8500 km'deyim motorda ciddi sorun yaşamadım ve henüz servise gidemedim. Bu halde halen motorum canavar gibi maşaallah. Şu ana kadar hiç bir pişmanlık duymadım jinlunu tercih ettiğimden dolayı. Ayrıca çok gösterişli bir motor, gören soruyor, merak ediyor, beğenilerini söylüyorlar. Hatta geçenlerde ışıklarda beklerken karşıdan karşıya geçen bir ihtiyar amca motoruma dokundu baktı, oğlum Allah kazadan beladan korusun çok güzel motorun var dedi Gülümsüyorum, bir de Ankara'da jinlun az olunca ok dikkat çekiyor. Ayrıca motorumu İstanbul'dan Ankaraya sürerek getirdim ylda kalmadım problem yaşamadım.

Netice-i kelam bütçesi yeterli olmayan arkadaşlarıma çin malı motorlar arasından en çok tavsiye edilen ve en sağlam ve en gösterişli olan ve fiyatı uygun olan Jinlun marka 250lik motoru tavsiye ederim.
Ayrıyeten satarken zarar etmiyeyim diyorsanız temiz bir 2. el alın. 0 alırsanız satarken yarı yarıya zarar edersiniz.

Allah hepimizi kazadan beladan korusun. İyi sürüşler.
Başa dön
musado Çevrimdışı musado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Jınlun 250.5 kırmızı, 2475 km'deyim

BEN KENDİME Bİ KM SAATİ TAKSAM eminim benim km daha fazla çıkardı! hele hakkari çukurcada ve komando okulunda(eski foça)yürüdüğüm yolu hesaplasam 3tane jın-lun makinası açılır herhalde Gülümsüyorum
arkadasla çok dar acıdan bakıyosunuz duruma 2000-3000km gibi rakamlar komik rakamlardır E-BAY de Bİ ARASTIRIN BAKALIM 200CC vespalar 150bin kmde yada 200bin km üst kapak bile açılmamış racing makinalar var! 100cc 2zamanlı BWS 38binde anahtar değmedi makinaya siz burda 2000km 3000km için sorun yok diye yazıyosunuz bende asıl bunlara gülüyorum.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim bak güldüm bile..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oduncu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 17.06.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

Jınlun 250.5 kırmızı, 2475 km'deyim

BEN KENDİME Bİ KM SAATİ TAKSAM eminim benim km daha fazla çıkardı! hele hakkari çukurcada ve komando okulunda(eski foça)yürüdüğüm yolu hesaplasam 3tane jın-lun makinası açılır herhalde Gülümsüyorum
arkadasla çok dar acıdan bakıyosunuz duruma 2000-3000km gibi rakamlar komik rakamlardır E-BAY de Bİ ARASTIRIN BAKALIM 200CC vespalar 150bin kmde yada 200bin km üst kapak bile açılmamış racing makinalar var! 100cc 2zamanlı BWS 38binde anahtar değmedi makinaya siz burda 2000km 3000km için sorun yok diye yazıyosunuz bende asıl bunlara gülüyorum.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim bak güldüm bile..

SRAD hocam adem heyecanlı yeni almış makinayı belirtmiş bukadar yol gittimdiye. Sen neyi belirtiyosun? Sana dokanan yeri neresi onu anlamadım.
Hele hele gülmene diyecek laf bulamıyor, paylaşmıyalım ozaman bişey sadece sizi seyredelim egonuz tavan yapsın.
Başa dön
oduncu Çevrimdışı oduncu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dalyanoner
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 aylik jinlun150-5 kullanicisiyim. Motorum simdilik 5500 km'de. Simdiye kadar herhangi bir sorun yasamadim.
Başa dön
dalyanoner Çevrimdışı dalyanoner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstat burda bir hoca var jinlun250 lesiyle 30 u geçmiyor valla
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 07.07.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md_ankara, sen o hoca muhtemelen 2. vitesin yerini bilmiyordur söle ona yukarı kaldırsın vitesi Dil çıkarıyorum
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimki jl 150. 11680 kmde ve neler geçti başımızdan ve en acısı yerde sürüklenirken motorun havada salto atışını izlemekti. koruma demiri ve arka sol sinyal iptal tabii. başka bişeyi yoktu.o günden sonra motoruma bir kez daha aşık oldum.debriyaj sertliği kenini koruyor diğer motorlara göre gerçekten sert.eksoz ise zonguldak ın virajlı yollarında yere sürtmesinden sorunum vardı ve kökünden hallettim.çift eksozu kesip akropoviçin kısa tip eksozları gibi el yapımı tekli bir eksoz taktım ve çıkardığı sese bayılıyorum. yanı sıra performansı da artış gösterdi.
kotumuren, max. 130 gördüm ama kanaatimce hiç sağlıklı görmedim.en güzel hızı 110 bence.uzun yolda artçınızın paşa keyfine diyecek yok zaten.gerçekten keyifli ve sağlam bi motor. çinli gibi durmuyorhiç. nasipse ayın 15 inde ankara md ye ziyarete gidiyoruz. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 09.07.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş geldin musado,
tanışlalım topiğinede bişeyler yazsan tam süper olacak. Göz kırpıyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 09.07.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Jinlun 250

14 aylık 25.000 km'de

Bakımları düzenli yapılıyor

Kontak kapatmadan 780 km yol yaptım.

Durumu yenisinden daha sağlam

Cünkü benim elim değiyo Göz kırpıyorum

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
my_jinlun
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar bakıyorum da herkes chopperlardan bahsedıyor bende jl125_c var suan 1000 km yı yenı gectım ve motorumdan cok memnunum kımsede yokmu bu motordan yaaw
Başa dön
my_jinlun Çevrimdışı my_jinlun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal