Tarih: 01.06.2008 - 19:29 Mesaj konusu:
abi benim motorum yok .olsaydı çok iyi bakardım.
adamlarda var yerlerde sürünüyo motorlar
ne biliym acayip hareketler yapıolar.değermii yaaaaa _________________ YİĞİT ATSIZ , DELİKANLI MOTORSUZ OLMAZZ!!!!
(İNŞ.GÜNÜN BİRİNDE BENDE ALICAM)))
fatihalmali@gmail.com
bence aptallık degil adam kafayı takmış ne hareket olrsa olsn farketmez en zorlarından birini seçmiş ve başarmış parça ucuzssa parada boksa buna aptallık diyemem _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
adam motorunun kıymetini bilmese de kıçının kıymetini biliyor.. kayıp düşüp komple motoru ve kendini riske atacağına depoyu kıçına göre ayarlıyor... ekmek parası ...
Tarih: 05.06.2008 - 09:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
J_F_N_E, yiyosa xx in ile yapsana bunları ??
buracQ kardeşim ben, ben yaparım demedimki???? ama cnm ister yaparım??? hee yiyosa falan die konuşma pls???? ztn XX le stunt show yapıcak delikanlı yok rahat ol... sen XX sin ne motoru oldunu öğren snr yaz bana yiyosa yap die.. bence yazık falan değil kardeşim adamın çuvalla parası warsa yapar bu kdr basit sen m otor alcak parayı bul weya bulma kimseyi bağlamaz.. polimiğe gerek yok.. herkez malını dilediği gibi kullanır _________________ fear nothing risk everything ( SPEED KINGS )
CBR 1100 xx
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 05.06.2008 - 10:13 Mesaj konusu:
Motor ninja olunca ağzım açık şaşkınlık ve kızgınlıkla izledim,
Ne denir böyle adamlara bilmemki,
Amerika kadar ucuz bile olsa bence değmez akrobasi yapmak istiyorsan al bir hurda motor yap onunla neden kıyıyorsun ki canım ninjaya _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
güzelim kawasakiyi maf etti ya tabi orda fiyatlar burdakinin yarısıya adamlar motorlara resmen eziyet ediyor ya... _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
para varsa yapılır tabi nolcak at depoyu tak yeni depoyu değer sonucta adam zevki için almış kimse bişey diyemez cafe önünde tutmak için almamış
helal olsun motoru alıp dah sonra benzin parası olmadığı için motora binemeyenler de var.herif zevki için binio kim karışır.
ayrıca kawasakinin depo bu kadar ince mi ya.ayakla ezdi adam.ben biras daha sağlam bekliodum.Şaşşırdımm _________________ GsX-R 1000 K5
Arkadaşlar küçük emrah moduna gerek yok bence. Ben motoruma yapmam ayrı mesele ama adam stunt yapmak istiyor ve bunun için uğraşıyor. akrobatik hareketlerini keyif alarak izliyoruz, acaba kaç motor heba etti adam o hale gelmek için? Adamın kanı kaynıyor belliki, o heyecanını başkasının kafasını ezerek dışarı vursa daha mı iyi?
Kendimizle kıyaslamamız anlamsız bence sonuçta amaç farklı
Adam bizim paramızı çalıp motor almıyo, kendi parasıyla alıyo ve bizden çooook ucuza alıyo. _________________ STAY ON ROAD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız