Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Stunt için değermi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Stunt için değermi ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 01.06.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, Çok gülüyorum Çok gülüyorum kamerayı nasıl takacak bır de degıl mı Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.06.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu adamların... Sinirlendim o motosikleti hayal edip de alamayanlar var Sinirlendim
chey_kho
Üye
Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 01.06.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle hareketler gördüğüm zaman çok sinirleniyorum:-( bizim olsa öyle bir motorumuz gözümüz gibi bakarız yazık yani Öfkeliyim
Başa dön
chey_kho Çevrimdışı chey_kho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mrtydn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 01.06.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içim acıdı bulup dövcen
Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
mrtydn Çevrimdışı mrtydn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.06.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi benim motorum yok .olsaydı çok iyi bakardım.
adamlarda var yerlerde sürünüyo motorlar
ne biliym acayip hareketler yapıolar.değermii yaaaaa Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.06.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence aptallık degil adam kafayı takmış ne hareket olrsa olsn farketmez en zorlarından birini seçmiş ve başarmış parça ucuzssa parada boksa buna aptallık diyemem
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam motorunun kıymetini bilmese de kıçının kıymetini biliyor.. kayıp düşüp komple motoru ve kendini riske atacağına depoyu kıçına göre ayarlıyor... ekmek parası ... Çok gülüyorum
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
J_F_N_E
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.06.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

J_F_N_E, yiyosa xx in ile yapsana bunları ??

buracQ kardeşim ben, ben yaparım demedimki???? ama cnm ister yaparım??? hee yiyosa falan die konuşma pls???? ztn XX le stunt show yapıcak delikanlı yok rahat ol... sen XX sin ne motoru oldunu öğren snr yaz bana yiyosa yap die.. bence yazık falan değil kardeşim adamın çuvalla parası warsa yapar bu kdr basit sen m otor alcak parayı bul weya bulma kimseyi bağlamaz.. polimiğe gerek yok.. herkez malını dilediği gibi kullanır Bravo
J_F_N_E Çevrimdışı J_F_N_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mert295
Üye
Üye

Nereden: balıkesir burhanıye

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hdeniz demiş ki:
orda üzerinde deri motosiklet montu ayağında deri kösele ayakkabı olan bir türk olsaydı kösele ayakabı ile ne ezerdi o depoyu taaak taak diye Çok gülüyorum

turk olsa ayakkabıyı adamın kafasına vururudu bıseyın degerını bılmıyo dıye Gülümsüyorum
Başa dön
mert295 Çevrimdışı mert295 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herifler baba parasıyla almıştır garajda 2 tane daha vardır umurlarında değil bizim gibi 1 taneyi zor alsalar görürüm... Sinirlendim
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor ninja olunca ağzım açık şaşkınlık ve kızgınlıkla izledim,
Ne denir böyle adamlara bilmemki,
Amerika kadar ucuz bile olsa bence değmez akrobasi yapmak istiyorsan al bir hurda motor yap onunla neden kıyıyorsun ki canım ninjaya Ağlıyorum Ağlıyorum
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 05.06.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

para varsa yapılır tabi nolcak at depoyu tak yeni depoyu Bravo değer sonucta adam zevki için almış kimse bişey diyemez cafe önünde tutmak için almamış Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.06.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelim kawasakiyi maf etti ya tabi orda fiyatlar burdakinin yarısıya adamlar motorlara resmen eziyet ediyor ya... Öfkeliyim
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.06.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deathalone demiş ki:
para varsa yapılır tabi nolcak at depoyu tak yeni depoyu Bravo değer sonucta adam zevki için almış kimse bişey diyemez cafe önünde tutmak için almamış Bravo

helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum motoru alıp dah sonra benzin parası olmadığı için motora binemeyenler de var.herif zevki için binio kim karışır.
ayrıca kawasakinin depo bu kadar ince mi ya.ayakla ezdi adam.ben biras daha sağlam bekliodum.Şaşşırdımm
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 05.06.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar küçük emrah moduna gerek yok bence. Ben motoruma yapmam ayrı mesele ama adam stunt yapmak istiyor ve bunun için uğraşıyor. akrobatik hareketlerini keyif alarak izliyoruz, acaba kaç motor heba etti adam o hale gelmek için? Adamın kanı kaynıyor belliki, o heyecanını başkasının kafasını ezerek dışarı vursa daha mı iyi?

Kendimizle kıyaslamamız anlamsız bence sonuçta amaç farklı İyi fikir
Adam bizim paramızı çalıp motor almıyo, kendi parasıyla alıyo ve bizden çooook ucuza alıyo.

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal